Αποστειρωμένη Μάσκα Προστασίας Ενηλίκων Medizer Line Art | 50τμχ


PZM-IIR-ADULT-LINE-ART
4,60
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Μη Διαθέσιμο

Αποστειρωμένη Μάσκα Προστασίας Ενηλίκων τ.IIr Medizer

Η Μάσκα Προσώπου Ενηλίκων Medizer με σχέδια & χρώματα είναι μια εγκεκριμένη μάσκα για προστασία από στερεά και υγρά σωματίδια σύμφωνα με την κατηγορία προστασίας ΕΝ14683:2019+A1:2009 Type IIr, με αποτελεσματικότητα διήθησης σωματίδιων >99%.
Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα μέσα Ατομικής Προστασίας (EU) 2017/745. Η σχετική Δήλωση Συμμόρφωσης (Declaration of Conformity) είναι διαθέσιμη στην καρτέλα "Έντυπα & Οδηγίες".

Οι Μάσκες Προσώπου Ενηλίκων Medizer παράγονται και συσκευάζονται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη επαφή, αποστειρώνονται δε μεμονωμένα με υπεριώδη ακτινοβολία.

Η μάσκα διαθέτει 3 ξεχωριστά στρώματα (layers) προστασίας.

Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό non-wooven υλικό χωρίς ουσίες latex ή υαλοβάμβακα. Διαθέτουν επάλληλες πτυχώσεις σε όλο το πλάτος τους για καλύτερη εφαρμογή και κάλυψη του προσώπου. Το νήμα αυτιού είναι κατασκευασμένο από ελαστικό νήμα τύπου PP 1/3.
Διαστάσεις παιδικής μάσκας: 17,5 x 9,5 cm.
Η σειρά Μασκών Ενηλίκων Medizer διαθέτουν έλασμα μύτης για τέλεια πρόσφυση.
Εργαστηριακά δοκιμασμένες και σχεδιασμένες για να φιλτράρουν μικροσκοπικά σωματίδια (ρύπους, σκόνη, αλλεργιογόνα, βακτήρια) και να προστατεύουν το αναπνευστικό σύστημα του χρήστη.
Δεν προκαλούν αλλεργίες και δεν περιέχουν latex.
Δεν απαιτείται η χρήση διπλής μάσκας!
Διαθέσιμες σε ιδιαίτερα όμορφα σχέδια & χρώματα, για όλες τις ηλικίες και τα φύλα!

Πεδία εφαρμογής:
Χάρη στην τεχνολογία και στην ποιότητα κατασκευής της, η Μάσκα Προσώπου Ενηλίκων Medizer μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εφαρμογές ως αποτελεσματική προστασία έναντι όλων των παθογόνων ιών, π.χ, SARS-CoV-2, της γρίπης (Influenza) A/B καθώς και του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV) που είναι ένας εξαιρετικά μεταδοτικός ιός του ανωτέρου αναπνευστικού!

Συσκευασία: Κουτί 50τμχ συσκευασμένων μασκών

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
QZER - MEDIZER
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Χρώμα:
Line Art

Δήλωση Συμμόρφωσης EU (Medizer_IIr_DoC.pdf, 1,418 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν