Μάσκα Νανοϊνών (Nanofiber) RespiPro White FFP2 Respilon® | 3 τμχ


RSL-RPW-L01-F03
9,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεσα Διαθέσιμο/Αποστολή σε 1-3 Ημέρες
+

Μάσκα Νανοϊνών (Nanofiber) RespiPro White FFP2 Respilon®

Ο αναπνευστήρας νανοϊνών RespiPro White FFP2 σας προστατεύει από ιούς, βακτήρια, αιθαλομίχλη και γύρη. Ο αναπνευστήρας έχει μοναδικό εργονομικό σχήμα και γι' αυτό ταιριάζει τέλεια σε κάθε πρόσωπο.
Μάσκα προσώπου Νανοϊνών (Nanofiber) RespiPro White FFP2 του οίκου Respilon, πιστοποιημένη κατά EN 149:2001 +A1: 2009 ως FFP2 NR.

Η μεμβράνη των νανοϊνών RESPILON® της μάσκας RespiPro White συλλαμβάνει το 99,7–99,9 % των ιών και των αιωρούμενων σωματιδίων. Συλλαμβάνει επίσης βακτήρια, αιθαλομίχλη, σκόνη, γύρη & αλλεργιογόνα.

Χάρη στο μικρό της βάρος 5,4gr & το ιδιαίτερο σχήμα της, η μάσκα RespiPro White είναι ιδιαίτερα άνετη για καθημερινή χρήση εξασφαλίζοντας εύκολη αναπνοή και ομιλία.
Οι ποιοτικές νανοΐνες εξασφαλίζουν συνεχή προστασία.
Σχεδιασμένη για χρήση σε χώρους όπου δεν είναι δυνατός ο αερισμός και υπάρχουν διαφορετικά είδη οσμών και μυρωδιών. Η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που οι δουλειές τους απαιτούν ασφάλεια, όπως ιατρικό προσωπικό, διασώστες, πυροσβέστες, στρατός και αστυνομία. Ιδανική προστασία στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα, στην εργασία, όταν ψωνίζετε ή στο γιατρό

Το ιδιαίτερο σχήμα της ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. Το κλιπ της μύτης εξασφαλίζει ότι δεν θα εισρεύσει αέρας γύρω από τη μάσκα.

Η μάσκα συγκρατείται στη θέση της από μια νέα γενιά βρόχων αυτιών. Επειδή είναι εξαιρετικά ελαστικά και στρογγυλά, είναι πιο εύκαμπτα και δεν κόβουν ούτε ασκούν πίεση πίσω από τα αυτιά σας, έτσι εξασφαλίζουν πολύ μεγαλύτερη άνεση κάθε φορά που φοράτε τον αναπνευστήρα.

Η μάσκα RespiPro White περιέχει μεμβράνη Respilon®  η οποία αποτελείται από ένα εξαιρετικά πυκνό δίκτυο νανοϊνών. Αυτές οι ίνες αποκλείουν ακόμη και τα μικρότερα στερεά και υγρά σωματίδια. Λειτουργικά τόσο στην εισπνοή όσο και στην εκπνοή, προστατεύοντας όχι μόνο εσάς, αλλά ταυτόχρονα και τους γύρω ανθρώπους.

Η μάσκα RespiPro White σας προστατεύει από:
Ιούς, βακτήρια, σκόνη, γύρη, αλλεργιογόνα, νέφος, καυσαέρια, ακάρεα & οσμές.

Για πόσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιήσω μια μάσκα RespiPro White;
Οι μάσκες με τεχνολογία νανοϊνών Respilon λειτουργούν με μηχανική αρχή. * (Δείτε τα έντυπα με τα Δεδομένα Ασφαλείας καθώς και τα Τεχνικά Δεδομένα των Νανοϊνών στην καρτέλα/tab εντύπων)
Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες μάσκες, το επίπεδο απόδοσης φιλτραρίσματος παραμένει στο ίδιο επίπεδο, ανεξάρτητα από την υγρασία του αέρα (και από την υγρή ανθρώπινη αναπνοή). Χάρη στο ειδικό υλικό νανοϊνών προστατεύει πλήρως όσο χρησιμοποιείται.

Οι μάσκες μιας χρήσης φέρουν την ένδειξη FFP2 NR και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για όλη την ημέρα. Εάν χρησιμοποιήσετε ξανά την μάσκα μιας χρήσης, είναι απαραίτητο να την απολυμάνετε σωστά όπως συνιστάται.

* Η κύρια διαφορά μεταξύ των νανοϊνών και των συνηθισμένων μασκών στηρίζεται στην αρχή σύλληψης των σωματιδίων.
Ενώ οι μάσκες νανοϊνών λειτουργούν με μηχανική αρχή, οι συνηθισμένες μάσκες με υλικό non woven, λειτουργούν με ηλεκτροστατική αρχή.
Tο ηλεκτροστατικό φορτίο εκφορτίζεται λόγω υγρασίας με αντίστοιχη μείωση της αποτελεσματικότητάς της.

Συσκευασία 3 τεμαχίων

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
RESPILON
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Χρώμα:
Λευκό

Τεχνικά Δεδομένα (TDS_RespiPro_White.pdf, 1,237 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Είδους (Respilon_Product_Presentation.pdf, 5,472 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

EC Certificate (EC-declaration-of-conformity-RespiPro-White.pdf, 467 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν