Βοήθημα Απόφραξης Καθετήρα Αντικατάστασης Εντερικής Σίτισης DeClogger® Bionix (14-16 Fr)

BNX-921
88,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεση Παραλαβή/Αποστολή σε 1-3 Ημέρες
+

Βοήθημα Απόφραξης Καθετήρα Αντικατάστασης Εντερικής Σίτισης DeClogger® Bionix (14-16 Fr)

Το Βοήθημα Απόφραξης Καθετήρα Εντερικής Σίτισης DeClogger® της Bionix® βοηθάει τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης να καθαρίσει αποφραγμένους καθετήρες γαστροστομίας & νηστιδοστομίας (G, J και PEG) σε λιγότερο από δύο λεπτά για την αποκατάσταση της παροχής του φαρμάκου ή της τροφής και τη μείωση της πρόωρης αντικατάστασης του καθετήρα.

Αναπόφευκτα, με την πάροδο του χρόνου, οι καθετήρες γαστροστομίας & νηστιδοστομίας (G, J και PEG) φράσσουν καθιστώντας αδύνατη για τους ασθενείς τη λήψη θρεπτικών συστατικών και φαρμάκων. Ένα πολύ συχνό πρόβλημα, οφείλεται συνήθως σε φάρμακα ή σε αυξημένου ιξώδους διαλύματα τροφής.

Το DeClogger® είναι ένα ασφαλές, εύκαμπτο & σπειροειδές βοήθημα που διανοίγει τις εμφράξεις και επιτυγχάνει γρήγορη αποκατάσταση σίτισης και χορήγησης φαρμάκων, σε ασθενείς που παρουσιάζουν απόφραξη. Το αποτέλεσμα είναι καθετήρες εντερικής σίτισης χωρίς εμφράξεις, σε λιγότερο από δύο λεπτά που μπορούν να χορηγήσουν στους ασθενείς τα θρεπτικά συστατικά και τα φάρμακα που χρειάζονται.

Κατάλληλο για απόφραξη Καθετήρων Αντικατάστασης & PEG
Καφέ DeClogger | #921
Μέγεθος: 14–16 Γαλλικό
Μήκος: 21,5 cm
Συμβατό με ENFit®

Διαθέσιμο σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Bionix
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Τεμάχια:
10 τεμάχια

Έντυπο Προϊόντος (DeClogger__Greek_.pdf, 383 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]