Αντισηπτικό Gel Χεριών Germ Kill

ALC-GERM600
6,50
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αντισηπτικό Gel Χεριών Germ Kill

Το αντισηπτικό Gel Χεριών Germ Kill είναι αλκοολούχο αντισηπτικό gel ταχείας αντισηψίας χεριών που δεν χρειάζεται σαπούνι και νερό. Χρησιμοποιείται σε χώρους υγείας και οπουδήποτε είναι απαραίτητη η απολύμανση.

Το αντισηπτικό Gel Χεριών Germ Kill είναι αλκοολούχο διάλυμα σε μορφή Gel & περιέχει (64g/100g) 72% v/v φυσική (αιθυλική) αλκοόλη.

Το αντισηπτικό Gel Χεριών Germ Kill επιτυγχάνει άμεσα πλήρη απολύμανση και υγιεινή αντισηψία των χεριών, εξαφανίζοντας μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα το 99,99% των συνηθέστερων μικροβίων, βακτηριδίων και μυκητών που προκαλούν μεταδοτικές ασθένειες, επικίνδυνες λοιμώξεις και μυκητιάσεις. Στεγνώνει αμέσως και δεν χρειάζεται ξέπλυμα με νερό.

Το απολυμαντικό Germ Kill είναι το αντισηπτικό με έγκριση απο τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) με Αρ. 27731/8-4-2013 στην κατηγορία "Βιοκτόνο" και όχι στην κατηγορία "Καλλυντικό". Πληθώρα έγκυρων μελετών έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η χρήση αντισηπτικών σε μορφή γέλης που περιέχουν φυσική αλκοόλη σε ποσοστό >70% είναι τα μόνα ικανά να περιορίσουν δραστικά τη μετάδοση των πολύ ανθεκτικών στα αντιβιοτικά μικροβίων, που προκαλούν θανάσιμες λοιμώξεις.
Ο ιός της γρίπης Α (Η1Ν1) αδρανοποιείται επίσης με διάλυμα αλκοόλης >70%.

Για την εφαρμογή του Germ Kill αρκεί μικρή ποσότητα (περίπου 2-3ml) σε στεγνά χέρια και απλή επάλειψη. Χάρη στους προστατευτικούς παράγοντες και τη βιολογική αλκοόλη που περιέχει, το Germ Kill είναι φιλικό προς την επιδερμίδα, δεν προκαλεί ερεθισμούς, εκζέματα και ξηροδερμία όσο συχνά και αν χρησιμοποιείται.

Χαρακτηριστικά

  • Βιολογικό απολυμαντικό απο φυσική αλκοόλη
  • Άμεση απολύμανση και υγιεινή αντισηψία
  • Εγκεκριμένο απο τον Ε.Ο.Φ ώς βιοκτόνο
  • Φιλικό προς το δέρμα δεν προκαλεί ξηροδερμία
  • Αποτελεσματικό στο 99,99% των ιών και μικροβίων
  • Άοσμο, στεγνώνει γρήγορα και αφήνει απαλή αίσθηση
  • Εγκεκριμένο για χρήση σε παιδιά
  • Ιδανικό για ιατρική και οικιακή χρήση

Προτεινόμενη Χρήση

Το αντισηπτικό διάλυμα Germ Kill είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε χώρους Υγείας Νοσοκομεία, Ιατρεία, Κτηνιατρεία και οπουδήποτε είναι απαραίτητη η απολύμανση, όπως σε χώρους εστίασης, εκπαιδευτικά ιδρύματα, γυμναστήρια, ινστιτούτα, μέσα μαζικής μεταφοράς ή άλλη χρήση.

Φάσμα Δράσης

Escherichia coli 30 sec
Staphylococcus aureus 30 sec
Pseudomonas aeruginosa 30 sec
Streptococcus feacalis 30 sec
Mycobacterium tuberculosis 30 sec
Candida albicans 30 sec
HBV / HCV / HIV 30 sec
Adenoviruses 30 sec
Herpes simplex 30 sec
Rota 30 sec
Vaccinia 30 sec

Περιεχόμενα

  • Αντισηπτικό διάλυμα Germ Kill σε συσκευασίες των 4Lt, 1Ltr (με αντλία ελεγχόμενης έγχυσης), 600ml (με αντλία ελεγχόμενης έγχυσης) & 95ml
Επιλογή Συσκευασίας:
Φιάλη 600ml + Αντλία
Κατηγορία Εφαρμογής:
Αντισηψία & Προστασία Χεριών & Δέρματος

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Alcofarm
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν