Καθαριστική Απολυμαντική Αποστειρωτική Σκόνη 2kg

PKM-101006
54,99
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Προσωρινά μη Διαθέσιμο
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών Συγκρίνετε

Καθαριστική Απολυμαντική Αποστειρωτική Σκόνη

Neodisher Septo Active 2kg - Καθαριστικό απολυμαντικό αποστειρωτικό σε μορφή σκόνης

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χειρονακτικός καθαρισμός, υψηλού βαθμού απολύμανση και ψυχρή αποστείρωση εύκαμπτων και άκαμπτων ενδοσκοπίων, χειρουργικών και ιατρικών εργαλείων, θερμοευαίσθητων οργάνων και λοιπού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με βυθισμό και σε πλυντήρια υπερήχων.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το neodisher Septo Active έχει άριστη καθαριστική δράση χωρίς να στερεοποιεί τις πρωτεΐνες. Έχει σύνθεση χωρίς άρωμα και σχεδόν ουδέτερο pH 7,6 - 7,9 σε συγκέντρωση 2%. Δεν περιέχει αλδεΰδες και άλατα αμμωνίου, δεν επηρεάζεται από την σκληρότητα του νερού. Είναι συμβατό με μια ευρεία γκάμα ιατρικών εργαλείων από ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και πλαστικό (συμπεριλαμβανομένης της σιλικόνης), με δοχεία απολύμανσης και με επιφάνειες εργασίας.

Το neodisher Septo Active στηρίζει την δράση του στην παραγωγή υπεροξικού οξέως κατά την διάλυση του με νερό. Το ενεργοποιημένο διάλυμα του προϊόντος είναι σταθερό και διατηρεί την απολυμαντική του ικανότητά έως και 24 ώρες. Ο έλεγχος της δραστικότητας του διαλύματος γίνεται με χημικούς δείκτες ελέγχου που επιβεβαιώνουν ότι η συγκέντρωση υπεροξικού οξέος στο έτοιμο διάλυμα είναι πάνω από την ελάχιστη απαιτούμενη δραστική συγκέντρωση. Ο χρόνος επαφής για καθαρισμό και απολύμανση κυμαίνεται από 5 έως 15 λεπτά ανάλογα με την δοσολογία. Για υψηλού βαθμού απολύμανση / ψυχρή αποστείρωση ο χρόνος επαφής είναι 15 λεπτά σε δοσολογία 2%.

Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος είναι υπερένυδρο (υπερενυδατωμένο) ανθρακικό νάτριο (παραγωγή 1500ppm υπεροξικού οξέως σε διάλυση 1% στο νερό), φωσφορικά άλατα , μη-ιονικά τασιενεργά και κιτρικό οξύ. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το neodisher Septo Active είναι δραστικό έναντι βακτηριδίων, μυκοβακτηριδίων, μυκήτων, ιών με ή χωρίς περίβλημα (HAV,HIV,HBV,HCV,Rota,Noro), σπόρων και έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά Ευρωπαϊκά και Γερμανικά Πρότυπα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία 1% έως 2% – δράση από 5 έως 15 λεπτά.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δοχείο 2 κιλών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαλύστε σε κρύο ή χλιαρό νερό σε δοσολογία από 1% έως 2% και δράση από 5 έως 15 λεπτά. Βυθίστε πλήρως τα εργαλεία.

Κατηγορία Εφαρμογής:
Απολύμανση Ιατρικών Εργαλείων με βυθισμό

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Dr. Weigert
Εγγύηση:
1 Έτος
Βάρος (kg):
2kg

Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Οδηγίες Χρήσης (NEODISHER_SEPTO_ACTIVE.pdf, 1,759 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν