Απολυμαντικός Καθαριστικός Αφρός 750ml

PKM-870039
13,00
(με ΦΠΑ)
Παράδοση σε 1-3 Ημέρες
+

Απολυμαντικός Καθαριστικός Αφρός

Απολυμαντικός καθαριστικός αφρός για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και οικιακές ή επαγγελματικές επιφάνειες SURFA'SAFE SH σε συσκευασία των 750ml.

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Καθαρισμός και απολύμανση επιφανειών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με ψεκασμό.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ο απολυμαντικός καθαριστικός αφρός SURFA'SAFE SH είναι ένα απολυμαντικό και καθαριστικό προϊόν έτοιμο προς χρήση με εξαιρετικά οικολογική σύνθεση χωρίς επικίνδυνα συστατικά CMR, άρωμα και χωρίς αλκοόλες. Ο τρόπος εφαρμογής του προϊόντος σε μορφή πυκνού αφρού μειώνει την δημιουργία αεροζόλ και την πτητικότητα των συστατικών. Ο αφρός που παράγει η ενσωματωμένη συσκευή ψεκασμού βελτιώνει την πρόσφυση με τις επιφάνειες. Η πρωτοποριακή οικολογική σύνθεση του SURFA'SAFE SH εξασφαλίζει γρήγορο στέγνωμα και αυξάνει τις περιοχές εφαρμογής του προϊόντος, ιδιαίτερα σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα ενώ η μορφή πυκνού αφρού αποτρέπει την σπάταλη χρήση του προϊόντος. Η ήπια, οικολογική σύνθεση του μεγιστοποιεί την συμβατότητα με τα υλικά όπως μέταλλο, γυαλί, πλαστικό, ανοξείδωτο ατσάλι, ανοδιωμένο αλουμίνιο και ειδικά πολυμερή πλαστικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Ο απολυμαντικός καθαριστικός αφρός SURFA'SAFE SH παρουσιάζει ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα με ταχεία δράση από το πρώτο λεπτό εφαρμογής. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτηρίδια, μυκοβακτηρίδια, ζύμες, μύκητες και σε ιούς (HBV, BVDV, HCV, Vacciniavirus, Herpesvirus, Rotavirus, Influenzavirus H1N1 και H5N1, Norovirus). Τα ενεργά δραστικά συστατικά του προϊόντος είναι το διδέκυλο-διμέθυλο-χλωριούχο-αμμώνιο CAS Νο. 7173-51-5 και η διγουανίδη υποχλωριώδες polyhexamethylene CAS 27083-27-8. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προϊόν έτοιμο προς χρήση – δράση σε 30 δευτερόλεπτα.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Εγκεκριμένο από το Γ.Χ.Κ. Φέρει τη σήμανση CE.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Ο απολυμαντικός καθαριστικός αφρός SURFA'SAFE SH διατίθεται σε δοχεία των 750 ml με ψεκαστήρα αφρού.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ψεκάστε ομοιόμορφα στην επιφάνεια ή σε ένα καθαρό πανί, τρίψτε την επιφάνεια και αφήστε να στεγνώσει.

Κατηγορία Εφαρμογής:
Απολύμανση Επιφανειών

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Anios
Εγγύηση:
1 Έτος
Όγκος (ml):
750ml

Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Οδηγίες Χρήσης (SURFA-SAFE-SH.pdf, 1,142 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν