Απολυμαντικό Χειρουργικών Εργαλείων 2L Συμπυκνωμένο

PKM-170408
(33,06 + ΦΠΑ)
40,99 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

Απολυμαντικό Χειρουργικών Εργαλείων Συμπυκνωμένο

Triacid N 2lt - Καθαριστικό και απολυμαντικό υγρό εργαλείων χωρίς αλδεϋδες

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαρισμός και ταυτόχρονη απολύμανση χειρουργικών εργαλείων, αναισθησιολογικού υλικού, άκαμπτων ενδοσκοπίων και εργαστηριακού εξοπλισμού με βυθισμό ή σε πλυντήρια υπερήχων.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Triacid Ν έχει ταχεία και αποτελεσματική απολυμαντική δράση σε καθαρές και σε ρυπαρές συνθήκες. Το σκεύασμα δεν περιέχει αλδεϋδες και κατά την διάλυσή του δίνει ένα σχεδόν άοσμο έτοιμο διάλυμα με ελαφρά αλκαλικό pH 9-10. Η αλκαλικότητα του προϊόντος και τα συστατικά που περιέχει προσδίδουν στο σκεύασμα ισχυρή καθαριστική δράση με ταυτόχρονη προστασία των διαφόρων υλικών κατασκευής (μέταλλα, πλαστικά, ελαστικά, κ.λ.π.). Τα ενεργά συστατικά ανά 100 g προϊόντος είναι 18 g Ν-Δωδεκυλοπροπαν-1,3-διαμίνη. Το προϊόν έχει ελεγχθεί και προτείνεται από τον κατασκευαστικό οίκο εργαλείων και ενδοσκοπίων KARL STORZ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Triacid Ν είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, ιοκτόνο (HIV, HBV, HCV, Vaccinia), φυματιοκτόνο και σποροκτόνο. Είναι ελεγμένο σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του Γερμανικού Οργανισμού Υγιεινής και Μικροβιολογίας (DGHM) που περιλαμβάνουν εκτός των συνήθων ελέγχων και δοκιμασίες στην πράξη όπως και δοκιμασίες παρουσία υψηλού βιολογικού φορτίου.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία για καθαρισμό 0,25% για 5-10 λεπτά. Δοσολογία για καθαρισμό και απολύμανση 0,25% για 60 λεπτά, 0,5% για 30 λεπτά, 1% για 15 λεπτά και 3% για ταχεία απολύμανση εντός 5 λεπτών. Σε αυτές τις εγκεκριμένες δοσολογίες το προϊόν επιτυγχάνει πλήρη απολύμανση των χειρουργικών και ιατρικών εργαλείων. Το έτοιμο διάλυμα με Triacid N διατηρεί την απολυμαντική του ικανότητα για 14 ημέρες από την ημερομηνία παρασκευής ακόμα και με παρουσία υψηλού βιολογικού φορτίου.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν ΙΙα.
Εγκεκριμένο από Γ.Χ.Κ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το προϊόν διατίθεται σε δοχεία των 2 λίτρων (κωδ. 177129 024067). Χαρτοσυσκευασία 6x2lt.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάλογα με την επιθυμητή εφαρμογή, προετοιμάστε διάλυμα με νερό και βυθίστε πλήρως τα εργαλεία για τον ενδεδειγμένο χρόνο δράσης. Δοσολογία για καθαρισμό 0,25% για 5-10 λεπτά, δοσολογία για καθαρισμό και απολύμανση 0,25% για 60 λεπτά, 0,5% για 30 λεπτά, 1% για 15 λεπτά και 3% για ταχεία απολύμανση εντός 5 λεπτών. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Κατηγορία Εφαρμογής:
Απολύμανση ιατρικών εργαλείων με βυθισμό

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Antiseptica
Εγγύηση:
1 Έτος
EAN:
ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ
Όγκος (L):
2L

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Triacid N (TriacidN.pdf, 266 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Safety Data Sheet (809.pdf, 149 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν