Ταινίες Ανάλυσης Ούρων 11 Παραμέτρων

GIM-24074
17,36
(με ΦΠΑ)
Κατόπιν Παραγγελίας
+

Η ελάχιστη Παραγγελία για "Ταινίες Ανάλυσης Ούρων 11 Παραμέτρων" είναι 1τμχ
.

Ταινίες Ανάλυσης Ούρων 11 Παραμέτρων

Ταινίες μέτρησης ούρων για τον καθορισμό της ποσότητας και της ποιότητας του ακετυλοσαλικού οξέως, γλυκόζης, χολερυθρίνης, κετόνης, ειδικού βάρους, αίματος, ρΗ, λευκωμάτων, ουροχολίνης, νιτρώδη και λευκοκύτταρα στα ούρα, συνολικά 11 παράμετροι.

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ

Το τεστ μέτρησης ούρων βασίζεται στον χρωματισμό των διαφορετικών αντιδραστικών λωρίδων. Τα συστατικά του τεστ περιλαμβάνουν όντως στοιχεία τα οποία αντιδρώντας με τα ούρα, επιτρέπουν την αλλαγή χρώματος των λωρίδων, επισημαίνοντας οπτικά το αποτέλεσμα.

ΧΡΗΣΗ

Το τεστ ούρων περιέχει πλαστικές λωρίδες που αποτελούνται από επιφάνειες πού περιέχουν αντιδραστικές ουσίες σε στερεά μορφή.
Τα αποτελέσματα του τεστ μέτρησης ούρων παρέχουν πληροφορίες πού αφορούν την κατάσταση του μεταβολισμού των υδρογονανθράκων, την λειτουργία των νεφρών και του συκωτιού, την οξεοβασική ισορροπία και τις μολύνσεις του ουροποιητικού συστήματος.
Το τεστ ούρων είναι έτοιμο προς χρήση μετά το άνοιγμα της φιάλης. Όλες οι λωρίδες είναι μιας χρήσης. Δεν χρειάζεται καμιά επέμβαση από πλευράς ειδικών εργαστηρίων. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Οι λωρίδες παρέχονται συσκευασμένες σε πλαστική φιάλη η οποία περιέχει αποξηραμένο παράγοντα. Η φιάλη πρέπει να είναι ερμητικά κλειστή για να διατηρήσει την αντιδραστική δύναμη.

Η κάθε φιάλη περιέχει 100 ταινίες ανάλυσης ούρων.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
GIMA
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Τεμάχια:
100 τεμάχια
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Είδους (Τεστ_Ούρων_-_Οδ._Χρήσης.pdf, 352 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν