Τεστ Ουρολοίμωξης Urinary Infection test (UTI)

ACT-1006
(12,10 + ΦΠΑ)
15,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Το Urinary Infection test είναι προϊόν της εξειδικευμένης στην παραγωγή βιοχημικών τεστ Αυστριακής εταιρίας Care Diagnostica και χρησιμοποιείται με επιτυχία σε κλινικές και ιατρεία σε όλον τον κόσμο.

Το διαγνωστικό τεστ ουρολοίμωξης (Urinary Infection test), επιβεβαιώνει την ύπαρξη μικροβιακής λοίμωξης στα ούρα ανδρών, γυναικών και παιδιών. Οι ουρολοιμώξεις εμφανίζονται συνήθως σε γυναίκες, αλλά και σε άνδρες με υπερπλασία προστάτη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο, εύκολο στην εφαρμογή, απλό την κατανόηση του αποτελέσματος και χαμηλού κόστους, τεστ ανίχνευσης λευκοκυττάρων, πρωτεϊνών και νιτρικών στα ούρα.

Η ανίχνευση στα ούρα από το Urinary Infection test έστω και μίας από τις ουσίες αυτές, επιβάλει την άμεση συνέχιση της διάγνωσης από εξειδικευμένο ιατρό ή βιοχημικό εργαστήριο.

Το τεστ απευθύνεται σε όσους που έχουν ενοχλήσεις στο ουροποιητικό σύστημα και επιθυμούν να γνωρίζουν με γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο (στην άνεση και διακριτικότητα του προσωπικού τους χώρου), εάν πιθανών πάσχουν από ουρολοίμωξη.

Χαρακτηριστικά

  • Συσκευασία: Περιέχει 2 τεστ
  • Δείγμα τεστ: Ούρα
  • Τύπος τεστ: Χρωματογραφικό
  • Χρόνος τεστ: 1 λεπτό
  • Ακρίβεια τεστ: 99%
  • Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά

Επεξήγηση Εικόνας

(A): Θετικό αποτελέσμα για Λευκοκύτταρα
(B): Θετικό αποτελέσμα για Νιτρώδες Άλας
(Γ): Θετικό αποτελέσμα για Πρωτεϊνη
(Δ): Αρνητικό αποτέλεσμα

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
OEM
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Τεμάχια:
2 τεμάχια
Εγγύηση:
1 Έτος

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν