Φωτιζόμενες Κιουρέτες Αυτιών Bionix CeraPik®

BNX-2280
122,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Αποστολή σε 4-10 Ημέρες
+

Φωτιζόμενες Κιουρέτες Αυτιών Bionix CeraPik®

Bionix Lighted CeraPik® #2280: Σχεδιασμένες με ειδικό κεκκαμένο (45°) & ευρύ άκρο 2.5mm, ιδανικό για σκληρή & συμπαγή κυψελίδα καθώς και ξένα σώματα. Είναι κατάλληλες για χρήση σε παιδιά & ενήλικες.

Η Bionix έχει συνδυάσει την ασφάλεια των κιουρετών μιας χρήσης με μια ισχυρή φωτεινή πηγή LED και ένα φακό μεγέθυνσης. Με τον τρόπο αυτό οπτικοποίησε αυτό που συνήθως ήταν μια τυφλή διαδικασία. Αυτός ο σχεδιασμός σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστεί ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις απομάκρυνσης της κυψελίδας με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.
Οι φωτιζόμενες, με μεγεθυντικό φακό κιουρέτες, φωτίζουν τον ακουστικό πόρο εξαλείφοντας έτσι την πρακτική της τυφλής απόξεσης της ευαίσθητης περιοχής του αυτιού.

Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της κυψελίδας των αυτιών. Τα διαφορετικά είδη κιουρετών σας δίνουν τον πιο αποτελεσματικό, ασφαλή και οικονομικό τρόπο, αφαίρεσης κυψελίδας από τα αυτιά - ανεξαρτήτως μεγέθους αυτιού ή πυκνότητας της κυψελίδας.

  • Άνεση & Ασφάλεια του ασθενή: Οι μεταλλικές κιουρέτες είναι κρύες, σκληρές και αιχμηρές. Οι κιουρέτες αυτιών Bionix με στρογγυλεμένες άκρες μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού.
  • Latex free: Ασφαλείς & υποαλλεργικές
  • Αποτελεσματικότητα: Οι κιουρέτες αυτιών μπορούν να διπλασιάσουν την αποτελεσματικότητα των μεταλλικών κιουρετών, σε όλες τις περίπτωσεις, η δε πολυπροπυλενική σύνθεσή τους τις καθιστά σχεδόν άθραυστες.
  • Αναλώσιμες: Οι κιουρέτες αυτιών δεν απαιτούν ακριβή και χρονοβόρα αποστείρωση ενώ παράλληλα περιορίζουν τον κίνδυνο επιμολύνσεων.
  • Ευρεία Γκάμα: Διαθέσιμες σε έξι κωδικοποιημένα στυλ άκρης για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες, δίνοντάς σας «το σωστό εργαλείο για οποιαδήποτε εργασία» για κάθε περίπτωση.

Η αναγραφόμενη τιμή αναφέρεται σε πακέτο (κιτ) το οποίο περιέχει 50 κιουρέτες για παιδιά/ενήλικες (#2280), μια φωτεινή πηγή LED & ένα μεγεθυντικό φακό.

Φωτισμός Κιουρέτας:
Φωτιζόμενη

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Bionix
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Τεμάχια:
50 τεμάχια
Ηλικιακή Ομάδα:
Ενηλίκων & Παιδιατρική

Έντυπο Προϊόντος (Bionix_Lighted_Ear_Curettes.pdf, 433 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Συγκριτικός Κατάλογος (Συγκριτικός_Κατάλογος_Προϊόντων.pdf, 317 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν