Φωτιζόμενες Λαβίδες Αυτιών Bionix

GIM-31458
(154,84 + ΦΠΑ)
192,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Η ελάχιστη Παραγγελία για "Φωτιζόμενες Λαβίδες Αυτιών Bionix" είναι 1τμχ
.

Φωτιζόμενες Λαβίδες Αυτιών Bionix

Φωτιζόμενες Λαβίδες αυτιών με μεγεθυντικό φακό

Οι φωτιζόμενες λαβίδες σύλληψης ξένων σωμάτων από το αυτί, αποτελούν μια πρωτοποριακή δημιουργία της Bionix, οι οποίες προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στους επαγγελματίες της υγείας. Η αφαίρεση των ξένων σωμάτων πλέον από το αυτί είναι μια εύκολη υπόθεση καθώς υποβοηθείται από τον ισχυρό LED φωτισμό αλλά και τον μεγεθυντικό φακό.

Η Bionix έχει συνδυάσει την ασφάλεια των λαβίδων μιας χρήσης με μια ισχυρή φωτεινή πηγή LED και ένα φακό μεγέθυνσης. Με τον τρόπο αυτό οπτικοποίησε αυτό που συνήθως ήταν μια τυφλή διαδικασία. Αυτός ο σχεδιασμός σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστεί ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις απομάκρυνσης των ξένων σωμάτων με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

  • ’νεση του ασθενή: Οι μεταλλικές λαβίδες είναι κρύες, σκληρές και αιχμηρές. Οι λαβίδες σύλληψης ξένων σωμάτων Bionix με στρογγυλεμένες άκρες μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού.
  • Latex free: Ασφαλείς & υποαλλεργικές
  • Αποτελεσματικότητα: Οι λαβίδες αυτιών μπορούν να διπλασιάσουν την αποτελεσματικότητα των μεταλλικών λαβίδων, σε όλες τις περιπτώσεις, η δε πολυπροπυλενική σύνθεσή τους τις καθιστά σχεδόν άθραυστες.
  • Αναλώσιμες: Οι λαβίδες αυτιών δεν απαιτούν ακριβή και χρονοβόρα αποστείρωση ενώ παράλληλα περιορίζουν τον κίνδυνο επιμολύνσεων.

Το σετ αποτελείται από 10 λαβίδες.
Συμπεριλαμβάνεται μια φωτεινή πηγή LED & ένας μεγεθυντικός φακός.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Bionix
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Τεμάχια:
10 τεμάχια
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (LightedForceps.pdf, 523 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν