Λαβίδες Αυτιών Bionix® Φωτιζόμενες

BNX-2750
148,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Αποστολή σε 4-10 Ημέρες
+

Λαβίδες Αυτιών Bionix® Φωτιζόμενες

Φωτιζόμενες Λαβίδες αυτιών Bionix #2750 με μεγεθυντικό φακό.

Οι φωτιζόμενες λαβίδες σύλληψης ξένων σωμάτων από το αυτί, αποτελούν μια πρωτοποριακή δημιουργία της Bionix, οι οποίες προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στους επαγγελματίες της υγείας. Η αφαίρεση των ξένων σωμάτων πλέον από το αυτί είναι μια εύκολη υπόθεση καθώς υποβοηθείται από τον ισχυρό LED φωτισμό αλλά και τον μεγεθυντικό φακό.

Η "τυφλή" απόξεση μπορεί να οδηγήσει σε ώθηση ξένων σωμάτων βαθύτερα στο κανάλι του αυτιού - προκαλώντας ζημιά ή φλεγμονή. Γι 'αυτό οι Bionix® Lighted Forceps συνδυάζουν τόσο το φωτισμό όσο και τη μεγέθυνση για να διευκολύνουν τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα στην διαδικασία της αφαίρεσης ξένου σώματος και να μειώσουν τον κίνδυνο βλάβης του αυτιού του ασθενούς.

Η Bionix έχει συνδυάσει την ασφάλεια των λαβίδων μιας χρήσης με μια ισχυρή φωτεινή πηγή LED και ένα φακό μεγέθυνσης. Με τον τρόπο αυτό οπτικοποίησε αυτό που συνήθως ήταν μια τυφλή διαδικασία. Αυτός ο σχεδιασμός σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστεί ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις απομάκρυνσης των ξένων σωμάτων με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

  • Άνεση του ασθενή: Οι μεταλλικές λαβίδες είναι κρύες, σκληρές και αιχμηρές. Οι λαβίδες σύλληψης ξένων σωμάτων Bionix με στρογγυλεμένες άκρες μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού.
  • Latex free: Ασφαλείς & υποαλλεργικές
  • Αποτελεσματικότητα: Οι λαβίδες αυτιών μπορούν να διπλασιάσουν την αποτελεσματικότητα των μεταλλικών λαβίδων, σε όλες τις περιπτώσεις, η δε πολυπροπυλενική σύνθεσή τους τις καθιστά σχεδόν άθραυστες.
  • Αναλώσιμες: Οι λαβίδες αυτιών δεν απαιτούν ακριβή και χρονοβόρα αποστείρωση ενώ παράλληλα περιορίζουν τον κίνδυνο επιμολύνσεων.

Το σετ αποτελείται από 10 λαβίδες.
Συμπεριλαμβάνεται μια φωτεινή πηγή LED & ένας μεγεθυντικός φακός.

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Bionix
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Τεμάχια:
10 τεμάχια

Έντυπο Προϊόντος (Lighted_Forceps.pdf, 250 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν