Ατομικό Σετ Προστασίας

SIG-99.01.044
9,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 Ημέρες
+

Ατομικό Σετ Προστασίας

Το ατομικό σετ προστασίας είναι ένα απαραίτητο βοήθημα που εξασφαλίζει την εύκολη διαθεσιμότητα όλων των κρίσιμων υλικών που οφείλει να έχει κανείς μαζί του κάτω από τις τρέχουσες επιδημιολογικές συνθήκες.

Είναι μικρό και φορητό, σε ατομικό τσαντάκι που κλείνει με ασφάλεια και περιέχει:

Τέσσερεις (4) Μάσκες Προστασίας Αναπνοής, Τριπλής Ύφανσης, μιας χρήσης, με λαστιχάκια στερέωσης για την προστασία του αναπνευστικού, με άνετη αναπνοή, υποαλλεργική.
Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό non-wooven υλικό χωρίς ουσίες latex ή υαλοβάμβακα.
Απόδοση βακτηριακού φιλτραρίσματος >95% (BFE), φιλτράρει σωματίδια τόσο μικρά όσο 3 μικρά.
Classification ΕΝ14683 TYPE I.

Ένα φιαλίδιο αντισηπτικό Gel Χεριών με αλκοολούχο διάλυμα σε μορφή Gel & περιέχει 68% φυσική αλκοόλη. Επιτυγχάνει άμεσα πλήρη απολύμανση και υγιεινή αντισηψία των χεριών, εξαφανίζοντας μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα το 99,99% των συνηθέστερων μικροβίων, βακτηριδίων και μυκητών που προκαλούν μεταδοτικές ασθένειες, επικίνδυνες λοιμώξεις και μυκητιάσεις. Στεγνώνει αμέσως και δεν χρειάζεται ξέπλυμα με νερό.

Ένα πακέτο με 15 Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Καθαρισμού Επιφανειών, κατάλληλα για χρήση σε οικίες, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους για ασφαλή απολύμανση των επιφανειών που έρχονται σε συχνή επαφή με τα χέρια, όπως οι κουπαστές, τα πόμολα, οι διακόπτες κλπ που λειτουργούν ως σημεία επιμόλυνσης.

Δύο Ζεύγη Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης, κατασκευασμένα από απαλό νιτρίλιο, μη αποστειρωμένα, χωρίς πούδρα και χωρίς latex. Με αμφιδέξια εφαρμογή, είναι ιδιαίτερα λεπτά ώστε να προσφέρουν άριστη εφαρμογή, δεν επηρεάζουν την αισθητικότητα του χρήστη αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ανθεκτικά και ασφαλή.

Όλα τα υλικά είναι μέσα σε διαφανές πλαστικό τσαντάκι που κλείνει με κούμπωμα ασφαλείας.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Sigma Medical
Προτεινόμενη Χρήση:
Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν