Μάσκα Cambridge Mask PRO με Φίλτρο Στρατιωτικών Προδιαγραφών

CES-25851


25,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Μάσκα Cambridge Mask PRO με Φίλτρο Στρατιωτικών Προδιαγραφών

Μάσκα Προσώπου Υψηλής Προστασίας Cambridge Mask PRO με Φίλτρο Στρατιωτικών Προδιαγραφών. Εγκεκριμένη μάσκα (ΜΑΠ), για προστασία από στερεά και υγρά σωματίδια σύμφωνα με την κατηγορία III, προστασίας εφάμιλλης της FFP3 κατηγορίας EN 149:2001+A1:2009, με αποτελεσματικότητα διήθησης σωματίδιων μεγέθους <2.5 μικρά.
Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα μέσα Ατομικής Προστασίας (EU) 2016/425.

Καθώς η χρήση μάσκας προσώπου έχει γίνει πλεόν καθημερινότητα, τα θολωμένα γυαλιά δεν πρέπει να σας εμποδίζουν να διατηρείτε τον εαυτό σας ασφαλή. Η μάσκα Cambridge Mask PRO διαθέτει ειδικό αφρώδες υλικό εφαρμογής της μύτης και ιμάντες που μπορούν να αποτρέψουν το θόλωμα των γυαλιών και ταυτόχρονα να διασφαλίσουν τη μέγιστη διήθηση. Η χρήση του αφρώδους υλικού θα δημιουργήσει καλύτερη εφαρμογή στην περιοχή της μύτης σας και οι ιμάντες θα δημιουργήσουν καλύτερη εφαρμογή για ολόκληρη τη μάσκα.

Η Μάσκα Προσώπου Υψηλής Προστασίας Cambridge Mask PRO είναι μια μάσκα προστασίας μοντέρνα που έρχεται σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και 3 διαφορετικών μεγεθών για να ταιριάζει άνετα τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.
Οι μάσκες χρησιμοποιούν φίλτρο τριπλής στιβάδας που προστατεύει τον χρήστη από ένα ευρύ φάσμα ατμοσφαιρικών ρύπων & ιών.

Οι Μάσκες Cambridge Mask PRO είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μάσκες κατά της ρύπανσης στον κόσμο. Eίναι ιδανικές για ταξίδια, ειδικά σε μεγάλες πόλεις με υψηλότερα επίπεδα ρύπανσης. Οι μάσκες έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, αλλά χρησιμοποιούνται συχνά από ταξιδιώτες, ποδηλάτες, κατοίκους της πόλης, πάσχοντες από αναπνευστικές ασθένειες ή όποιον θέλει να μειώσει την έκθεση σε δυνητικά επιβλαβείς ρύπους.

Φίλτρο Βρετανικών Στρατιωτικών Προδιαγραφών

Η μάσκα PRO χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα πολλαπλών φίλτρων. Το πρώτο στρώμα του συστήματος φίλτρανσης πιάνει τα μεγαλύτερα σωματίδια ρύπανσης όπως σκόνη και τα σωματίδια τύπου PM10.
Στη συνέχεια υποστηρίζεται από ένα Τριπλό (3ply) Φίλτρο Μικρo-Σωματιδίων που σταματά σχεδόν το 100% των μικρότερων σωματιδίων όπως τα PM2.5 και PM0.3. Το εσωτερικό στρώμα διήθησης είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρό πανί ενεργού άνθρακα, που αναπτύχθηκε αρχικά από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου για την προστασία χημικών, βιολογικών και πυρηνικών πολέμων.
Το φίλτρο άνθρακα υποβάλλεται σε επεξεργασία με άργυρο για να εξασφαλιστεί ότι το 99% των επιβλαβών παθογόνων απομακρύνονται και θανατώνονται.
Αυτό το σύστημα φίλτρων πολλαπλών επιπέδων σημαίνει ότι η μάσκα Cambridge αποδίδει καλύτερα και διαρκεί περισσότερο από άλλες μάσκες στην αγορά.

Η μάσκα Cambridge Mask PRO μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ανάλογα με το επίπεδο ρύπανσης στην οποία εκτίθεται, για περίπου 3-6 μήνες (340 ώρες). Η μάσκα μπορεί να πλυθεί με σαπούνι και ζεστό νερό.

Διαθέτει βαλβίδα εκπνοής η οποία μειώνει την συγκέντρωση του διοξειδίου που επαναεισπνέεται. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε την λειτουργία της, προμηθευτείτε τα ειδικά sticks απενεργοποίησης.

Φίλτρο Ελεγμένο από Ανεξάρτητο Φορέα.

Η μάσκα Cambridge Mask PRO πληροί ένα ευρύ φάσμα δοκιμών για να διασφαλίσει ότι είναι αποτελεσματική και ασφαλής στη χρήση για όλη την οικογένεια.
✔ Πιστοποιημένη ως ασφαλής για παιδιά κάτω από 14 U.S.C 1278a και CFR Parts 1370 1501 1500.53 & 1500.44 (Certified by Bay Area Testing Labs)
✔ Πρότυπα EN149 για CE στην Ευρωπαϊκή Ένωση
✔99,6% αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος ιού και 99,7% αποτελεσματικότητα βακτηριακής διήθησης (δοκιμάστηκε από το Nelson Labs USA)
✔ Αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος σωματιδίων> 98%

Διαθέσιμη σε 2 σχέδια (Admiral PRO & Churchill PRO) το καθένα σε 3 μεγέθη (M - L - XL).
Δείτε τον οδηγό εφαρμογής & μεγέθους στο σχετικό έντυπο στην καρτέλα "Έντυπα & Οδηγίες".
Πιστοποιητικά διαθέσιμα στην καρτέλα "Έντυπα & Οδηγίες".

Γενικά

Εγγύηση:
30 Ημέρες
Κατασκευαστικός Οίκος:
Cambridge Mask Co.
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Τεμάχια:
1 τεμάχια

Δήλωση Συμμόρφωσης (CEN_Certificate_852_2020_0883E.pdf, 265 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγός Εφαρμογής (Οδηγός_Εφαρμογής_CambridgeMask.pdf, 1,059 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν