Μάσκα Χειρουργική Type IIr (3ply)
VIC-99.01.038
7,50
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Προσωρινά μη Διαθέσιμο

Μάσκα Χειρουργική Type IIr (3ply)

Η χειρουργική μάσκα προσώπου είναι μια εγκεκριμένη μάσκα ανθεκτική στα υγρά (Type IIr) σύμφωνα με την κατηγορία προστασίας ΕΝ14683:2019+AC2019, με αποτελεσματικότητα διήθησης σωματίδιων >99%.
Κατασκευασμένες σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις & κανονισμούς, σχετικά εναρμονισμένα πρότυπα, προδιαγραφές και απαιτήσεις των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Προορίζονται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες υγείας σε αίθουσες χειρουργείου ή άλλες ιατρικές εργασίες με παρόμοιες απαιτήσεις.

Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό non-wooven υλικό χωρίς ουσίες latex ή υαλοβάμβακα.
Διαθέτουν επάλληλες πτυχώσεις σε όλο το πλάτος τους για καλύτερη εφαρμογή και κάλυψη του προσώπου.
Εργαστηριακά δοκιμασμένες και σχεδιασμένες για να φιλτράρουν μικροσκοπικά σωματίδια (ρύπους, σκόνη, αλλεργιογόνα, ιούς & βακτήρια) και να προστατεύουν το αναπνευστικό σύστημα του χρήστη.
Απόδοση βακτηριακού φιλτραρίσματος >99% (BFE). Δείτε στα έντυπα το test report του φίλτρου που χρησιμοποιούν οι μάσκες (μεσαία στρώση), κατασκευής του Ιταλικού εργοστασίου RAMINA srl.
Το προϊόν πληροί όλες τις βασικές απαιτήσεις και εφαρμόζονται οι σχετικοί κανόνες της Οδηγίας Ιατρικών Συσκευών 93/42/ΕΟΚ (MDD) Κλάσης IIr. Οι πληροφορίες σχετικά με τη συσκευασία καλύπτουν τις απαραίτητες πληροφορίες που αναφέρονται στο Παράρτημα Ι, §13, της Οδηγίας Ιατρικών Συσκευών (93/42 / ΕΟΚ) ή στο Παράρτημα Ι, §23, του Κανονισμού Ιατρικών Συσκευών (ΕΕ) 2017/745.

Ελέγχετε πάντα την ύπαρξη και εγκυρότητα των πιστοποιητικών που συνοδεύουν τα προϊόντα που προμηθεύεστε.
Όλα τα πιστοποιητικά είναι διαθέσιμα στην καρτέλα "Έντυπα & Οδηγίες".

Η ασφάλεια των χρηστών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ζητήματα σχετικά με την καταλληλότητα των προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι μάσκες δεν μπορούν να καθαριστούν ή να απολυμανθούν μετά τη χρήση - απορρίψτε τις μετά τη χρήση τους. Μην τις χρησιμοποιείτε πολλές φορές.

Ελεγμένες & Δοκιμασμένες.
Οι μάσκες προέρχονται από ελεγμένο και αξιόπιστo κατασκευαστή εντός Ε.Ε (Βουλγαρία), σχεδιασμένες με τρία στρώματα προστασίας για να φιλτράρουν τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και να προάγουν την υγιή αναπνοή.
Οι μάσκες καλύπτουν τα πρότυπα ASTM F2101: 2014 για δοκιμή αντοχής στα υγρά ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της διήθησης, δοκιμή ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική προστασία από ιούς που μεταφέρονται μέσω σταγονιδίων.
Οι 3 πτυχώσεις επιτρέπουν στον χρήστη να επεκτείνει τη μάσκα για να καλύψει άνετα την περιοχή από τη μύτη έως το πηγούνι.
Τα μαλακά και ασφαλή υλικά εξασφαλίζουν ικανή σφράγιση της περιοχής, σχεδιασμένη να είναι άνετη για πολύωρη χρήση χωρίς να επηρεάζει τις κινήσεις και τις συνομιλίες του προσώπου.
Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, η μάσκα πρέπει να στερεώνεται στο πρόσωπο του χρήστη με τους δύο βρόχους πίσω από τα αυτιά και οι πτυχές της μάσκας να επεκτείνονται ώστε να καλύπτουν την περιοχή από τη μύτη έως το κάτω μέρος του πηγουνιού.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Χρώμα: Λευκό / Λευκό ή Γαλάζιο / Λευκό
Μέγεθος: 17.5 x 9.5cm
Βάρος: 3 γραμμάρια

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
VICTORS LTD
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Τεμάχια:
50 τεμάχια
Χρώμα:
Γαλάζιο

Δήλωση Συμμόρφωσης (EC_Declaration-of-Conformity.pdf, 458 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Τεχνικός Φάκελος (Face_Mask_Medical__-_Techical_file.pdf, 2,476 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Test Report (Test_Report_Ramina.pdf, 737 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν