Μάσκα Χειρουργική IVROU Πιστοποιημένη από NPT USA
IVR-HMT-01
6,50
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Προσωρινά μη Διαθέσιμο

Μάσκα Χειρουργική IVROU Type I (3ply)

Η ιατρική μάσκα προσώπου IVROU είναι μια εγκεκριμένη μάσκα για προστασία από στερεά και υγρά σωματίδια σύμφωνα με την κατηγορία προστασίας ΕΝ14683:2019+A1:2009 Type I, με αποτελεσματικότητα διήθησης σωματίδιων >95%.
Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα μέσα Ατομικής Προστασίας (EU) 2017/745
.

Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό non-wooven υλικό χωρίς ουσίες latex ή υαλοβάμβακα.
Διαθέτουν επάλληλες πτυχώσεις σε όλο το πλάτος τους για καλύτερη εφαρμογή και κάλυψη του προσώπου.
Εργαστηριακά δοκιμασμένες και σχεδιασμένες για να φιλτράρουν μικροσκοπικά σωματίδια (ρύπους, σκόνη, αλλεργιογόνα, βακτήρια) και να προστατεύουν το αναπνευστικό σύστημα του χρήστη.
Απόδοση βακτηριακού φιλτραρίσματος >95% (BFE), φιλτράρει σωματίδια τόσο μικρά όσο 3 μικρά.
Καλύπτει τις απαιτήσεις των τεχνικών απαιτήσεων της Ευρωπαϊκής Οδηγίας ΕΝ14683:2019+AC:2019 για τις Ιατρικές Μάσκες Προσώπου.

Το προϊόν πληροί όλες τις βασικές απαιτήσεις και εφαρμόζονται οι σχετικοί κανόνες της Οδηγίας Ιατρικών Συσκευών 93/42/ΕΟΚ (MDD) Κλάσης Ι. Οι πληροφορίες σχετικά με τη συσκευασία καλύπτουν τις απαραίτητες πληροφορίες που αναφέρονται στο Παράρτημα Ι, §13, της Οδηγίας Ιατρικών Συσκευών (93/42 / ΕΟΚ) ή στο Παράρτημα Ι, §23, του Κανονισμού Ιατρικών Συσκευών (ΕΕ) 2017/745.

Η μάσκα διαθέτει πραγματικά και έγκυρα πιστοποιητικά, κοινοποιημένου στην EU οργανισμού (κωδικός κοινοποίησης 2163), όπως και test reports από τον Αμερικανικό Οίκο "National Protective Testing".
Ελέγχετε πάντα την ύπαρξη και εγκυρότητα των πιστοποιητικών που συνοδεύουν τα προϊόντα που προμηθεύεστε.
Όλα τα πιστοποιητικά είναι διαθέσιμα στην καρτέλα "Έντυπα & Οδηγίες".

Η ασφάλεια των χρηστών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ζητήματα σχετικά με την καταλληλότητα των προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι μάσκες δεν μπορούν να καθαριστούν ή να απολυμανθούν μετά τη χρήση - απορρίψτε τις μετά τη χρήση τους. Μην τις χρησιμοποιείτε πολλές φορές.

Ελεγμένες & Δοκιμασμένες.
Οι μάσκες προέρχονται από ελεγμένους και αξιόπιστους κατασκευαστές, σχεδιασμένες με τρία στρώματα προστασίας για να φιλτράρουν τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και να προάγουν την υγιή αναπνοή.
Οι μάσκες καλύπτουν τα πρότυπα ASTM F2101: 2014 για δοκιμή αντοχής στα υγρά ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της διήθησης, δοκιμή ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική προστασία από ιούς που μεταφέρονται μέσω σταγονιδίων.
Οι 3 πτυχώσεις επιτρέπουν στον χρήστη να επεκτείνει τη μάσκα για να καλύψει άνετα την περιοχή από τη μύτη έως το πηγούνι.
Τα μαλακά και ασφαλή υλικά εξασφαλίζουν ικανή σφράγιση της περιοχής, σχεδιασμένη να είναι άνετη για πολύωρη χρήση χωρίς να επηρεάζει τις κινήσεις και τις συνομιλίες του προσώπου.
Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, η μάσκα πρέπει να στερεώνεται στο πρόσωπο του χρήστη με τους δύο βρόχους πίσω από τα αυτιά και οι πτυχές της μάσκας να επεκτείνονται ώστε να καλύπτουν την περιοχή από τη μύτη έως το κάτω μέρος του πηγουνιού.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Χρώμα: Μπλε / Λευκό
Μέγεθος: 17 x 9.5cm
Βάρος: 3 γραμμάρια

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
IVROU
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Τεμάχια:
50 τεμάχια
Χρώμα:
Γαλάζιο

EC Certificate (Face_Mask_HTM-10_EC_Cert.pdf, 1,250 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δήλωση Συμμόρφωσης (HTM-01_DoC.pdf, 252 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Test Report NPT USA (HTM-01_Test_Report.pdf, 2,047 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν