Θερμοηλεκτρικό Φορητό Ψυγείο Μεταφοράς Βιολογικού Υλικού

FCT- T28
(298,39 + ΦΠΑ)
370,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Η γκάμα των φορητών ψυγείων Fiocchetti δίνει λύσεις και στις πιο απαιτητικές ανάγκες στη μεταφορά ευαίσθητων βιολογικών υλικών όπως το αίμα, τα παράγωγα αυτού αλλά και μιας πληθώρας άλλων βιολογικών υλικών για διαγνωστικούς, θεραπευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς, όπως ο μυελός των οστών, οι καλλιέργειες, οι βιοψίες κλπ.

Εξασφαλίζουν την ακεραιότητα και τη σωστή συντήρηση του μεταφερόμενου βιολογικού υλικού με σεβασμό της Υγιεινής και Ασφάλειας για την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος, αφού τα υλικά που διακινούνται είναι μολυσματικά, ή δυνητικά μολυσματικά.

Εκτός από το φάσμα των φορητών ψυγείων, η εταιρεία μας προτείνει τα θερμοηλεκτρικά φορητά ψυγεία. Η αρχή της κατασκευής τους τα καθιστά μια οικονομικά συμφέρουσα λύση και κατά συνέπεια κατάλληλα για τον πελάτη που ψάχνει για ένα ημι-επαγγελματικό προϊόν. Η λειτουργία τους βασίζεται στην αρχή Peltier, έχουν μια εσωτερική ικανότητα ψύξης περίπου 15/18 ° C χαμηλότερα από τη θερμοκρασία του δωματίου όπου χρησιμοποιούνται και σε 38 ° C υψηλότερη σε περίπτωση θέρμανσης. Για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων, για τη θερμοηλεκτρικό φορητό ψυγείο είναι διαθέσιμοι κρύο συσσωρευτές και θερμικά δοχεία.

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος

Καταλόγος Φορητών Ψυγείων (Portable_Refrigerators.pdf, 333 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν