Γυναικολογική (Boom) & Ουρολογική Πολυθρόνα ELLY

MDX-ELΥ01
5.079,99
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Γυναικολογική (Boom) & Ουρολογική Πολυθρόνα ELLY

Η εξέλιξη στα λειτουργικά χαρακτηριστικά των ιατρικών πολυθρόνων, δημιούργησε το νέο μοντέλο της γυναικολογικής (Boom) και ουρολογικής πολυθρόνας, ELLY.

Η ELLY είναι η σωστή απάντηση για τους επαγγελματίες που ψάχνουν μια σύγχρονη, μοντέρνα, πρακτική. λειτουργική και πολύ βολική στις ασθενείς προσφέροντας άνεση και χαλάρωση σε μια κατάσταση προσωρινής αμηχανίας.

Η ELLY διατίθεται σε τρία μοντέλα με 2, 3 και 4 κινητήρες. Όλα τα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με ρυθμιζόμενο προσκέφαλο, βάση για ρολό χαρτιού, δίσκο υγρών από ανοξείδωτο χάλυβα & πεντάλ ελέγχου του πληκτρολογίου.

Πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης εξασφαλίζουν ιδανική θέση, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαιτήσεις των ασθενών με διαφορετικά ύψη.

Διαθέτει ηλεκτρική αυξομείωση του ύψους, μέσω μηχανισμού χαμηλής τάσης. Το ελάχιστο ύψος ρύθμισης από το έδαφος είναι στα 43cm ενώ το μέγιστο ύψος ανέρχεται αντίστοιχα στα 90 cm.

Η πολυθρόνα διαθέτει κίνηση της πλάτης έως 180° μέσω ηλεκτρικής υποβοήθησης.

Διαθέτει κάθισμα, πλάτη και υποπόδιο καλύπτονται από αντιολισθητικό οικολογικό δέρμα, υψηλής ανθεκτικότητας και με δυνατότητα απολύμανσης.

Η βάση της είναι κατασκευασμένη από φύλλο χάλυβα πάχους 10mm με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα (κατόπιν αιτήματος) είναι επίσης διαθέσιμη (κατόπιν αιτήματος) σε διαφανές κρύσταλλο πάχους 19 χιλιοστών.

Εκτός από τα διάφορα τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά αυτής της καρέκλας, και προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες υγιεινής, έχουν τοποθετηθεί στη βάση της 4 τροχοί οι οποίοι επιτρέπουν την εύκολη μετακίνησή της. Οι τροχοί είναι αντιστατικοί ελαστικοί, διαμέτρου 75mm και οι δύο από αυτούς είναι με φρένο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τάση Λειτουργίας 230 V - 50 Hz
  • Τάση λειτουργίας μοτέρ 24 V
  • Δύναμη ανύψωσης (ηλεκτρικού μοτέρ) 6000 Newton
  • Δύναμη ηλεκτρικού μοτέρ πλάτης 6000 Newton
  • Μέγιστο βάρος ασθενούς 180 kg
  • Μέγιστη ηλεκτρική ισχύς 120 VA
  • Βάρος πολυθρόνας 75 kg
  • Μήκος βάσης 800 mm
  • Συνολικές διαστάσεις 950x900x600 mm
Ηλεκτρική ρύθμιση ύψους:
Ηλεκτρική ρύθμιση ύψους - Standard

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Medical Export
Εγγύηση:
1 Έτος

Boom Γυναικολογικό ELLY (ELLY_Boom.pdf, 9,124 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν