Δερμάτινη Επαγγελματική Τσάντα Ventimiglia

LTS-141449B


310,48 +ΦΠΑ
385,00 με ΦΠΑ
Τσεκάρετε αν επιθυμείτε να εγχαράξουμε τα αρχικά σας
Παράδοση σε 2-3 ημέρες
+

Επαγγελματική Τσάντα Ventimiglia με Smart Connect

Η καινοτομία στο εσωτερικό και το σπουδαίο desing συντελούν στο αποτέλεσμα την τσάντας Ventimiglia

Η Δερμάτινη τσάντα Ventimiglia, είναι μια λειτουργική τσάντα που μπορεί να διαμορφωθεί όπως εσείς επιθυμείτε χρησιμοποιώντας το Smart Connect.
H επαγγελματική τσάντα Ventimiglia είναι μεσαίου / μεγάλου μεγέθους και κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας Ιταλικό δέρμα.
Στο εξωτερικό της μέρος εμπρός διακρίνουμε 2 μεγάλες τσέπες με φερμουάρ. Στα πλαινά της βρίσκονται ακόμα δυο η οποίες είναι ανοιχτού τύπου και μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα πράγματα όπως ομπρέλα, περιοδικό κ.α. Στο πίσω μέρος υπάρχουν ακόμα 2 τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ.
Ανοίγοντας το καπάκι τύπου Flap περνάμε στο εσωτερικό της τσάντας Ventimiglia. Εκεί βλέπουμε προς τα εμπρός 2 μεγάλες τσέπες και μία μεγάλη θήκη.
Υπάρχουν επίσης, 2 πολύ μεγάλα και ευρύχωρα διαμερίσματα τα οποία χωρίζονται. Το ένα από αυτά έχει και μια θήκη με φερμουάρ. Το έξυπνο σύστημα Smart Connect που διαθέτει, σας επιτρέπει να διαμορφώσετε εσείς τον τρόπο που επιθυμείτε να έχει το εσωτερικό, κάνοντας την πιο πρακτική. Περιλαμβάνει αποσπώμενο ιμάντα ώμου, καθώς και το TL141465 Smart Module δημιουργώντας το εσωτερικό που θέλετε. Είναι κατάλληλη για την μεταφορά laptop έως 15,6 ίντσες.
Διαστάσεις:
46.00x12.00x32.00 CM
Βάρος: 1.79 kg
Διαθέσιμη σε 4 χρωματισμούς

Αν επιθυμείτε την υπηρεσία Εγχάραξης, θα χαράξουμε τα αρχικά σας ή το ονοματεπώνυμό σας, ή το λογότυπό σας, είτε οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε σε οποιοδήποτε σημείο του δέρματος. Η εγχάραξη είναι ιδιαίτερα διακριτική, δίνει «ταυτότητα» στο προϊόν και αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα είτε η τσάντα αφορά σε ιδία χρήση, είτε επιθυμείτε να την δωρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή συνεργάτη σας.
Η εγχάραξη επιβαρύνεται αναλόγως του κειμένου ή του λογοτύπου που επιθυμείτε.
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η συσκευασία δώρου περιλαμβάνει:

  • Περιτύλιγμα με λευκή υφασμάτινη θήκη
  • Περιτύλιγμα με κορδέλα & πολυτελή χάρτινη τσάντα
  • Τοποθέτηση της εγγύησης του προϊόντος σε ξεχωριστό πολυτελή φάκελο από την απόδειξη αγοράς
    (Στην περίπτωση δώρου η τσάντα αποστέλλεται απευθείας στο αγαπημένο σας πρόσωπο, η δε απόδειξη αγοράς ταχυδρομείται στη διεύθυνση σας, χωρίς επιπλέον χρέωση)

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Ιταλικής Κατασκευής
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
Δήλωση Συμμόρφωσης Κατασκευαστή

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν