Πρόπλασμα Νοσηλευτικής Φροντίδας Παιδιού

LAE-350-05050


[Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή]
Κατόπιν παραγγελίας

Πρόπλασμα Νοσηλευτικής Φροντίδας Παιδιού

Πρόπλασμα Βασικής Παιδιατρικής Εκπαίδευσης

Το Πρόπλασμα Νοσηλευτικής Φροντίδας Παιδιού (Nursing Kid) της Laerdal προσομοιάζει παιδιατρικό ασθενή 6 ετών. Πραγματοποιεί πραγματικές κινήσεις και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες για την πρακτική σε βασικές και προηγμένες τεχνικές φροντίδας.
Έχει τη δυνατότητα προγραμματισμένων σεναρίων για αντίδραση και φροντίδα σε πραγματικό χρόνο με θορύβους και ήχους καρδιάς, αναπνοής και εντέρων.

Χαρακτηριστικά του Προπλάσματος Νοσηλευτικής Φροντίδας Παιδιού:

Παρέχει αποτελεσματική εκπαίδευση, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των βασικών δεξιοτήτων των ενασχολούμενων στην παιδιατρική φροντίδα.
Προγραμματιζόμενα σενάρια παρέχουν την βασική εκπαίδευση, ενώ προσαρμόσιμα σενάρια σε συνδυασμό με τον πραγματικό έλεγχο από τον εκπαιδευτή επιτρέπουν την προσαρμογή της εκπαίδευσης στις εξειδικευμένες ανάγκες των εκπαιδευομένων.
Ανθεκτικό, στιβαρό και αληθοφανές - κατασκευασμένο για πολύχρονη χρήση.
Φορητό για χρήση σε πολλαπλές κλινικές ρυθμίσεις και μεταφορά στο νοσοκομείο.
Αποτελεσματική εκπαίδευση και διαχείριση μιας ποικιλίας των κοινών και μη περιστατικών σε παιδιατρικούς ασθενείς, συμπεριλαμβανομένης της εκτίμησης και φροντίδα του τραύματος, τις πρώτες βοήθειες και την κατάρτιση στην αντιμετώπιση κακοποιημένων παιδιών.

Λειτουργικά Χαρακτηριστικά του Προπλάσματος Νοσηλευτικής Φροντίδας Παιδιού:

Κεφάλι με ανατομικά χαρακτηριστικά, τραχεία και οισοφάγο μαζί με προσομοιωμένους πνεύμονες και στομάχι, επιτρέπουν την πρακτική πολλών διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων NG, OG, τη φροντίδα της τραχείας την αναρρόφηση, εισαγωγή, διασφάλιση και τη φροντίδα των ενδοτραχειακών σωλήνων.
Επιτρέπει την ακρόαση και τη διάγνωση των φυσιολογικών και μη φυσιολογικών ήχων της αναπνοής και των ήχων του εντέρου.
Δυνατότητα ενδομυϊκών ενέσεων σε δελτοειδείς, μηρούς και γλουτούς.

Το αρθρωτό IV χέρι επιτρέπει την εκπαίδευση στις τεχνικές πρόσβασης και εξασφάλισης φλέβας, την περιποίηση της περιοχής και της χορήγησης φαρμάκων. Είναι δυνατή η φλεβοκέντηση στην προωλένια περιοχή καθώς και στη ράχη του χεριού. Στις προσβάσιμες φλέβες περιλαμβάνονται η μεσαία, η βασιλική και η κεφαλική.
Παρουσιάζονται φυσιολογικοί και μη φυσιολογικοί καρδιακοί ήχοι, ήχοι αναπνοής και ήχοι του εντέρου για ακρόαση.

Εναλλάξιμα αρσενικά και θηλυκά γεννητικά όργανα επιτρέπουν την εκπαίδευση στον πλήρη καθετηριασμό. Μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες κλύσματος.
Προαιρετικά αξεσουάρ παιδιατρικών τραυμάτων προσδίδουν ρεαλισμό στο εκπαιδευτικό σενάριο.
Αυτόματα σενάρια καθώς και σενάρια που δημιουργούνται από τον εκπαιδευτή βοηθούν στην ανάπτυξη της μάθησης των εκπαιδευομένων.

Προάγοντας την προσομοίωση με το σύστημα SimPad:

Το Nursing Kid ελέγχεται από το σύστημα SimPad (προαιρετικό) το οποίο βελτιώνει την ικανότητα απόδοσης μιας ιδιαίτερα αποτελεσματικής προσομοίωσης με βάση την κατάρτιση και την επίτευξη των μαθησιακών στόχων σας.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Laerdal
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή

Έντυπο Προϊόντος (Nursing_Kid.pdf, 1,690 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα