Επίτοιχη Διαγνωστική Μονάδα Ωτοσκοπίου - Οφθαλμοσκοπίου - Φαρυγγοσκοπίου Heine

H-EN200-DC

[Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή]
Παράδοση σε 4-10 ημέρες

Επίτοιχη Διαγνωστική Μονάδα Heine, με επιλογή Βάσης Τροφοδοσίας - Ωτοσκοπίου - Οφθαλμοσκοπίου & Φαρυγγοσκοπίου

Το πλήρες σετ είναι διαμορφούμενο και μπορείτε να επιλέξετε τη Διαγνωστική Μονάδα (Τροφοδοσία) που επιθυμείτε και στη συνέχεια να προσθέσετε όποιον τύπο Ωτοσκοπίου, Οφθαλμοσκοπίου & Φαρυγγοσκοπίου επιθυμείτε.
Η επιλογή της Διαγνωστικής Μονάδας είναι υποχρεωτική και στη συνέχεια προαιρετική η επιλογή όποιου ή όποιων διαγνωστικών κεφαλών επιθυμείτε.
Καθώς η επίτοιχη Διαγνωστική Μονάδα λειτουργεί με 3.5V, φροντίστε να επιλέξετε τη σωστή τάση λαπτήρα.

Επίτοιχη Μονάδα Τροφοδοσίας Heine EN200

Επίτοιχος μετασχηματιστής με δύο λαβές τροφοδοσίας. Πρακτική & όμορφη λύση για το ιατρείο σας.
Εξοπλισμένη με "Τεχνολογία Ομαλής Εκκίνησης", η Μονάδα Τροφοδοσίας Heine αυξάνει τη φωτεινότητα του λαμπτήρα σταδιακά επιμηκύνοντας έτσι την διάρκεια ζωής του και προστατεύοντάς τον από πρόωρη φθορά.
Απόλυτη Υγιεινή. Πλήρως επίπεδες επιφάνειες χωρίς σχισμές, επιτρέπουν τη βέλτιστη υγειονομική διαχείριση. Η απουσία μηχανικού διακόπτη μειώνει τον κίνδυνο επιμόλυνσης.
Xρησιμοποιεί ρεοστάτη κεραμικής επίστρωσης, εγγυημένο για 1 εκατομμύριο κύκλους χρήσης, προσφέροντας με αυτόν το τρόπο την σωστή πάντα ένταση φωτός και αδιαβάθμητη ρύθμιση.
Εργονομικό, καθώς διαθέτει σπιράλ καλώδιο με ωφέλιμο μήκος εργασίας 3 μέτρα.
Δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά της μονάδας τροφοδοσίας ΕΝ200 εδώ.

Ωτοσκόπια

Η HEINE προσφέρει μια πλήρη σειρά Ωτοσκοπίων που επιτρέπουν στους παιδίατρους και στους γενικούς ιατρούς μια γρήγορη και επακριβή διάγνωση, χάρη στη υψηλή μεγέθυνση και τον έντονο φωτισμό. Η υψηλή ποιότητα των οργάνων εγγυάται ανθεκτικότητα και μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.
Τα βασικά στοιχεία ενός ωτοσκοπίου είναι η ποιότητα φωτισμού και η μεγέθυνση. Ένα ωτοσκόπιο πρέπει να λειτουργεί εντός ενός συγκεκριμένου εύρους θερμοκρασίας χρώματος για να εξασφαλίσει την κατάλληλη αναγνώριση χρώματος ιστού. Το Ωτοσκόπιο πρέπει επίσης να παρέχει αρκετή μεγέθυνση ώστε να επιτρέπει την ακριβή αναγνώριση των δομών και των ανωμαλιών.
Οι κεφαλές των Ωτοσκοπίων διαφοροποιούνται βάσει του φωτισμού που παρέχουν σε άμεσου (θερμού) φωτισμού, οπτικής ίνας (ψυχρού φωτισμού) και φωτισμού LED. Ο παρεχόμενος φωτισμός είναι καθοριστικός της ποιότητας της εξέτασης. Η Heine κατασκευάζει ωτοσκόπια τόσο με λαμπτήρες αλογόνου XENON όσο και με λαμπτήρες LED, με άριστη χρωματική απόδοση.
Οι μεγεθυντικοί φακοί προσφέρουν μεγέθυνση συνήθως 3Χ και είναι κατασκευασμένοι είτε από ειδικό πλαστικό υλικό είτε από κρύσταλλο. Ορισμένες κεφαλές προσφέρουν τη δυνατότητα πνευματοσκόπησης.
Δείτε την πλήρη λίστα Ωτοσκοπίων εδώ.

Άμεσα Οφθαλμοσκόπια

Η HEINE προσφέρει το σωστό οφθαλμοσκόπιο για οποιαδήποτε εξέταση & ειδικότητα στην υψηλότερη ποιότητα. Το "Ασφαιρικό Οπτικό Σύστημα" (AOS) από τη HEINE εξαλείφει τις αντανακλάσεις του κερατοειδούς και της ίριδας για να παρέχει μεγάλες, καθαρές εικόνες του βυθού.
Ο φωτισμός LED έχει σχεδιαστεί ειδικά από τη HEINE για να παρέχει τον βέλτιστο φωτισμό, ο οποίος είναι ιδανικός για την προβλεπόμενη εφαρμογή.
Τα άμεσα οφθαλμοσκόπια Heine διαθέτουν περιστρεφόμενο δίσκο Διορθωτικών Φακών μεγάλου εύρους (-36D - +38D), αναλόγως του μοντέλου, ο οποίος επιτρέπει την ενεργοποίησή τους καθώς και πολλαπλά διαφράγματα που μπορούν να επιλεγούν όπως αστέρα διόρθωσης, διαφορετικά μεγέθη spot, ημισφαίριο και σχισμή, καθώς και κόκκινο και μπλε φίλτρο.
Δείτε την πλήρη λίστα Οφθαλμοσκοπίων εδώ.

Φαρυγγοσκόπια

Η Heine προσφέρει ένα εξαιρετικό εξάρτημα για την εξέταση της στοματικής κοιλότητας και του φάρυγγα.
Δέχεται τα κοινά ξύλινα γλωσσοπίεστρα μιας χρήσης ενώ διαθέτει εστιασμένο φωτισμό αλογόνου (Xenon).
Δείτε την πλήρη λίστα Φαρυγγοσκοπίων εδώ.


Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Heine
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή

Έντυπο Προϊόντος (Brochure_EN200_e.pdf, 734 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Συγκριτικό Έντυπο (Συγκριτικός_Κατάλογος_Οφθαλμοσκοπίων.pdf, 149 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Συγκριτικό Έντυπο (Συγκριτικός_Κατάλογος_Ωτοσκοπίων.pdf, 139 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

(112,90 + ΦΠΑ) 140,00 με ΦΠΑ
(16,13 + ΦΠΑ) 20,00 με ΦΠΑ
(28,23 + ΦΠΑ) 35,01 με ΦΠΑ
(58,87 + ΦΠΑ) 73,00 με ΦΠΑ

Σχετικά Προϊόντα

(112,90 + ΦΠΑ) 140,00 με ΦΠΑ
(478,23 + ΦΠΑ) 593,01 με ΦΠΑ
(409,67 + ΦΠΑ) 507,99 με ΦΠΑ