Επίτοιχη Μονάδα Τροφοδοσίας Heine EN200

H-X-095.12.252

362,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Επίτοιχη Μονάδα Τροφοδοσίας Heine EN200

Επίτοιχος μετασχηματιστής με μία (ΕΝ200-1) ή δύο λαβές τροφοδοσίας (ΕΝ200), μια πρακτική & όμορφη λύση για το ιατρείο σας.

Εξοπλισμένη με "Τεχνολογία Ομαλής Εκκίνησης", η Μονάδα Τροφοδοσίας Heine αυξάνει τη φωτεινότητα του λαμπτήρα σταδιακά επιμηκύνοντας έτσι την διάρκεια ζωής του και προστατεύοντάς τον από πρόωρη φθορά.
Εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας. Μικρότερη κατανάλωση ενέργειας που εξοικονομεί κόστη και με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.
Απόλυτη Υγιεινή. Πλήρως επίπεδες επιφάνειες χωρίς σχισμές, επιτρέπουν τη βέλτιστη υγειονομική διαχείριση. Η απουσία μηχανικού διακόπτη μειώνει τον κίνδυνο επιμόλυνσης.
Επεκτάσιμο. Η συσκευή διαθέτει διεπαφή USB και μπορεί να επεκταθεί με συσκευές HEINE όπως το νέο HEINE EN200 BP (Ψηφιακό Σφυγμομανόμετρο)
Χρησιμοποιεί ρεοστάτη κεραμικής επίστρωσης, εγγυημένο για 1 εκατομμύριο κύκλους χρήσης, προσφέροντας με αυτόν το τρόπο την σωστή πάντα ένταση φωτός και αδιαβάθμητη ρύθμιση.
Είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς δεν χρησιμοποιεί μπαταρίες.
Ταυτόχρονη χρήση λαβών. Λόγω του γαλβανικού διαχωρισμού, οι λαβές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για σκοπούς εξέτασης, ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

Πάντα έτοιμο για χρήση. Χάρη στην τεχνολογίας αιχμής στο HEINE EN200 η λαβή ανάβει και σβήνει αυτόματα, χωρίς μηχανικούς διακόπτες, όταν αφαιρείται ή επιστρέφεται στη μονάδα. Ρυθμίστε το επίπεδο της φωτεινότητας μία φορά και αυτή θα παραμείνει ίδια κάθε φορά που το χρειάζεστε.
Εργονομικό, καθώς διαθέτει σπιράλ καλώδιο με ωφέλιμο μήκος εργασίας 3 μέτρα.
Αρθρωτό σύστημα (modular), με δυνατότητα επέκτασης και προσθήκης του νέου ψηφιακού επίτοιχου πιεσόμετρου (EN200 BP) αλλά και πρακτικής θήκης/διανομέα των χωνακίων μιας χρήσης (AllSpec®).

Χαρακτηριστικά - Πλεονεκτήματα

  • Τεχνολογία Ομαλής Εκκίνησης (Soft Start)
  • Οι κεφαλές κλειδώνουν στις λαβές αποτρέποντας έτσι την μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεσή τους.
  • Μαγνητικός Μηχανισμός On/Off.
  • Δεν υπάρχουν αφαιρούμενα/μετακινούμενα μέρη με πιθανότητα απώλειας.
  • Δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση.
  • Σταθερή πάντα ένταση φωτός.
  • Προηγμένος, εργονομικός σχεδιασμός λαβής για χρήση με ένα χέρι.
  • Διαρκής έλεγχος φωτεινότητας στο χέρι σας
  • Εξαιρετικής ποιότητας καλώδιο σπιράλ με μήκος 3 m.

Το προϊόν δεν συνοδεύεται από διαγνωστικές κεφαλές, δείτε ορισμένες από τις διαθέσιμες επιλογές όπως εμφανίζονται στα αξεσουάρ παρακάτω ή τα πλήρη σετ στην ίδια κατηγορία προϊόντων.

Επιλογή Τύπου:
Με 1 Λαβή (ΕΝ200-1)

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Heine
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή

Έντυπο Προϊόντος (Brochure_EN200_e.pdf, 734 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν