Αποστείρωση Αέρα SterilAir Pro

TCZ-SA210ZSA
1.750,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Κατόπιν Παραγγελίας
+

Αποστείρωση Αέρα SterilAir Pro

Εξασφαλίστε καθαρό, ελεύθερο από παθογόνα μικρόβια και ιούς αέρα, προστατεύοντας την υγεία σας και την υγεία των ασθενών σας.

Η συσκευή αποστείρωσης αέρα STERILAIR PRO είναι το πρώτο σύστημα αποστείρωσης αέρα που απευθύνεται για χρήση σε ιατρικού ενδιαφέροντος χώρους (ιατρεία, θαλάμους ασθενών, χειρουργεία κλπ).

Η συσκευή αποστείρωσης αέρα STERILAIR PRO εγγυάται την εξάλειψη όλων των μικροοργανισμών συµπεριλαµβανοµένων και των σπόρων.

Η λειτουργία της συσκευής αποστείρωσης αέρα STERILAIR PRO είναι συνεχής & αθόρυβη (32db), «παρουσία προσωπικού» στους χώρους ενδιαφέροντος (ιατρεία, θαλάμους, χειρουργεία κλπ), εξασφαλίζοντας μέγιστη προστασία. Δεν παράγει όζον.

Η λειτουργία της συσκευής αποστείρωσης αέρα STERILAIR PRO βασίζεται σε σύστημα κλειστού βρόγχου εξαναγκασμένου αερισμού. Ο αέρας που εισέρχεται βεβιασμένα στη συσκευή διέρχεται από ειδικό φίλτρο τοποθετημένο στην εισόδο της συσκευής. Εδώ κατακρατούνται οι μεγαλύτεροι ρύποι διατηρώντας καθαρούς τους μικροβιοκτόνους λαμπτήρες.
Στη συνέχεια ο αέρας οδηγείται βεβιασμένα σε άμεση επαφή με τις λυχνίες υδραργύρου που χάρη στην εκπομπή UV-C ακτινοβολίας επιτυγχάνουν µέγιστη μικροβιοκτόνο & ιοκτόνο δράση. Ειδικά σχεδιασμένη διάταξη εξασφαλίζει μέγιστη ανάκλαση της ακτινοβολίας επιτυγχάνοντας έτσι και την μέγιστη αποστείρωση του αέρα.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής έγκειται στην πλήρη απουσία κινδύνου για τον άνθρωπο, καθώς η μονάδα δεν παρουσιάζει κινδύνους απώλειας ακτινοβολίας UV-C.

Η συσκευή μπορεί να αποστειρώνει συνεχώς τον ατμοσφαιρικό αέρα (120 m3 / h). Επιτρέπει τη μείωση της μικροβιολογικής ρύπανσης του αέρα σε κάθε δωμάτιο, σε όλες τις λειτουργικές φάσεις, προστατεύοντας την υγεία των εργαζομένων.

Μετά από τρεις ώρες λειτουργίας, το αερόβιο μικροβιακό φορτίο μειώνεται κατά 90%.

Διαστάσεις (Επίτοιχη ή Επιδάπεδη έκδοση) 82x27x11cm / 107x33x28cm.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Tecno-gaz
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντων (STERILair.pdf, 112 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Χαρακτηριστικών (Sterialir_Pro_En.pdf, 4,170 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Μελέτη 1 (Efficacy_against_Coronaviruses_MHV.pdf, 220 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Μελέτη 2 (ULTRAVIOLET_AIR_AND_SURFACE.pdf, 738 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Εγχειρίδιο Χρήσης (USER_MANUAL_STERILAIR_PRO.pdf, 1,053 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν