Κλίβανος Αποστείρωσης Ατμού Andromeda Vacuum Plus XP

GIM-35662
(3.909,68 + ΦΠΑ)
4.848,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Κλίβανος Αποστείρωσης Ατμού Andromeda Vacuum Plus XP

Κλίβανοι Αποστείρωσης ατμού κατάλληλοι για οποιοδήποτε τύπο φορτίου όπως πορώδη υλικά, προϊόντα σε σακουλάκια, υφάσματα και κοίλα αντικείμενα (Type S φορτία, ΕΝ13060).

αυτόκαυστοι κλίβανοι αποστείρωσης TECNO-GAZ είναι κατασκευασμένοι αποκλειστικά από ειδικό ανοξείδωτο χάλυβα. Kατασκευάζονται με προηγμένης τεχνολογίας βιομηχανικές τεχνικές και υποβάλλονται σε διαδικασίες αυστηρού έλεγχου ένας προς έναν.

Τεχνολογία P.I.D

H τεχνολογία P.I.D. (Proportional Integral Derivative) αποτελεί την βέλτιστη τεχνική ελέγχου κλειστού βρόχου. Η δομή αυτού του τεχνολογικά προηγμένου ελέγχου είναι απλή και ευέλικτη. H τεχνολογία P.I.D. εξασφαλίζει συνεχή έλεγχο και παρακολούθηση του συνόλου της λειτουργίας, παρεμβαίνοντας αυτόματα σε περίπτωση σφαλμάτων που δημιουργούνται από λανθασμένες τεχνικές και ηλεκτρονικές παραμέτρους. Η συσκευή συμπεριφέρεται σαν ένας "πραγματικός τεχνικός" με δυνατότητα διάγνωσης και παρέμβασης σε πραγματικό χρόνο. Η λύση αυτή μειώνει τα σφάλματα και εγγυάται τη μέγιστη αξιοπιστία και την ελαχιστοποίηση του downtime (εκτός λειτουργίας) χρόνου.

Φορτίο και μέγεθος θαλάμου

Μια πολύ σημαντική παράμετρος των αυτόκαυστων κλιβάνων είναι ο όγκος του θαλάμου αποστείρωσης, καθώς, αυτή είναι η μόνη παράμετρος που χρησιμοποιείται για την εκτίμηση της ποσότητας των υλικών που μπορεί να αποστειρώσει. Να προσέχετε πάντα να αξιολογείτε όχι μόνο τον όγκο του θαλάμου, αλλά επίσης, και πάνω από όλα, το φορτίο που καθορίζεται από τον κατασκευαστή, το οποίο συνήθως είναι
750/1.000 γραμμάρια ανά δίσκο.

αυτόκαυστοι κλίβανοι αποστείρωσης Andromeda είναι πλήρως ελεγχόμενοι από μικροεπεξεργαστή & διαθέτουν:

 • Ταχεία μέθοδος προθέρμανσης
 • 5 κύκλους κλιβανισμού στους 121°C και 134°C καθώς και έναν ‘γρή’ (flash) κύκλο
 • Αντλία κενού
 • Αυτόματο στέγνωμα
 • Κλείσιμο πόρτας με ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά
 • Θάλαμο από ανοξείδωτο ατσάλι
 • 4 κανονικούς δίσκους εργαλείων
 • Διπλή δεξαμενή για το καθαρό και μολυσμένο νερό
 • Σύνδεση με εκτυπωτή

Πλήρως αυτόματοι κύκλοι

Όλοι οι κύκλοι (προθέρμανση, αποστείρωση, κενό, ξήρανση) είναι πλήρως αυτόματοι, όλα τα βήματα τα διαχειρίζεται υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας με ισχυρό μικροεπεξεργαστή. Όλοι οι κύκλοι είναι προκαθορισμένοι στο εργοστάσιο και εγγυώνται την τέλεια και ασφαλή αποστείρωση επεξεργασμένων υλικών. Δεν υπάρχει τρόπος με τον οποίο ο χειριστής μπορεί να χειριστεί ή να τροποποιήσει τους κύκλους και αυτό διασφαλίζει τους κινδύνους που απορρέουν από ανθρώπινο λάθος.
Κάθε βήμα πραγματοποιείται αυτόματα και εμφανίζεται στην οθόνη. Δεν χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση στη διαχείριση του κύκλου..

Οι αυτόκαυστοι κλίβανοι Andromeda Vacuum Plus XP είναι εξοπλισμένοι με:

 • 2 κύκλους αποστείρωσης, θερμοκρασία 134 ° C για συσκευασμένα ή μη υλικά.
 • 2 κύκλους αποστείρωσης, θερμοκρασία 121 ° C για συσκευασμένα ή μη υλικά.
 • 1 "flash" κύκλο για γρήγορη αποστείρωση.

Αντλία κενού

αυτόκαυστοι κλίβανοι αποστείρωσης Andromeda Vacuum Plus XP διαθέτουν σύστημα αντλίας κενού. Πριν από την αποστείρωση η αντλία δημιουργεί ισχυρό κενό με σκοπό την αφαίρεση όλων των θυλάκων αέρα που εξακολουθούν να υπάρχουν στο θάλαμο αποστείρωσης , μέσα στα πακέτα υλικών καθώς και στα ίδια τα υλικά. Η αντλία κενού κατασκευάζεται με ειδικές μεμβράνες για την αναρρόφηση του ζεστού αέρα και του ατμού. Το κενό που δημιουργείται εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα του κύκλου αποστείρωσης για όλα τα φορτία. Στο τέλος του κύκλου αποστείρωσης, η αντλία ξεκινά και πάλι προς διευκόλυνση και βελτίωση της φάσης ξήρανσης.

Πλήθος εξαρτημάτων

Κάθε κλίβανος πρέπει να είναι εξοπλισμένος με τα εργαλεία και τα μέσα που χρειάζονται για να φέρουν εις πέρας τις καθημερινές εργασίες, καθώς και τα αξεσουάρ που απαιτούνται για τον έλεγχο και τη διαχείριση του ίδιου του προϊόντος. Αυτός είναι ο λόγος που οι κλίβανοι Tecno-Gaz είναι εξοπλισμένοι με όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ.

 • Δυνατότητα σύνδεσης με εκτυπωτή
 • Δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ: Ο κλίβανος μπορεί να συνδεθεί με Η/Υ με χρήση ειδικού χρήσιμου λογισμικού (προαιρετικό)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με κάρτα μνήμης: ο κλίβανος μπορεί να συνδεθεί με κάρτα μνήμης Techno–Gaz (Επιτρέπει την αποθήκευση μέχρι και 90 κύκλων).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Κατηγορία Κλίβανων: S (Οποιοσδήποτε τύπος φορτίου μπορεί να αποστειρωθεί σε αυτόκαυστο κατηγορίας S. Αυτό περιλαμβάνει πορώδη υλικά, συσκευασμένα προϊόντα, υφάσματα καθώς και κοίλα αντικείμενα)
 • Εξωτερικές διαστάσεις: Andromeda Vacuum Xp Plus: 45 x 39 x 66 cm (Π x Υ x Β)
 • Διαστάσεις θαλάμου: Andromeda Vacuum Xp Plus (21lt.): 245 x 430 mm (Ø X H)
 • Βάρος: 50 kg
 • Τάση Λειτουργίας: 110 ή 230 V - 50/60 Hz
Κατηγορία Κλιβάνου:
Φορτία Type B (EN13060)
Τύπος Κλιβάνου:
Ατμού

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Tecno-gaz
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Όγκος (L):
35662L

Έντυπο Είδους (Adromeda_Vacuum_Sterilizers.pdf, 1,172 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν