Κλίβανος Αποστείρωσης Ατμού ONYX | 15/22Lt.

TCZ-AB015ZXY
(3.145,16 + ΦΠΑ)
3.900,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Κλίβανος Αποστείρωσης Ατμού ONYX

Κλίβανος Αποστείρωσης ατμού κατάλληλος για οποιοδήποτε τύπο φορτίου όπως πορώδη υλικά, προϊόντα σε σακουλάκια, υφάσματα και κοίλα αντικείμενα (Type B φορτία, ΕΝ13060).
Oι αυτόκαυστοι κλίβανοι αποστείρωσης TECNO-GAZ είναι κατασκευασμένοι εξ' ολοκλήρου από ειδικό ανοξείδωτο χάλυβα. Kατασκευάζονται με προηγμένης τεχνολογίας βιομηχανικές τεχνικές και υποβάλλονται σε διαδικασίες αυστηρού έλεγχου ένας προς έναν.

Λειτουργικά Χαρακτηριστικά

 • Μέγιστη Λειτουργικότητα
 • Ένας κύκλος για όλες τις ανάγκες
 • Ιχνηλασιμότητα & Ταυτοποίηση
 • Συμβατός με τεχνολογία T-TRAC (ιχνηλασιμότητα)
 • Φορτίο από 5 μέχρι 7.5 κιλά
 • Καταγραφή σε SD Card
 • Σύστημα FULL LOAD (αυτόματη πλήρωση δεξαμενής)
 • Σύστημα ID (Ταυτοποίησης)
 • Σύστημα PHD (Προθέρμανσης)
 • Σύστημα PID (Proportional Integral Derivate)
 • Σύνδεση σε κεντρική παροχή νερού

Τεχνολογία P.I.D

Η κύρια δέσμευση μιας επιχείρησης όπως η Tecno-Gaz είναι να κατασκευάζει προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά, διακριτικά γνωρίσματα και ιδέες που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία και ασφάλεια στο χρήστη. Στα γραφεία ερευνών μας, σε συνδυασμό με την υποστήριξη και βοήθεια των εξωτερικών θεσμικών οργάνων, έχουμε επινοήσει ένα εξαιρετικό σύστημα που έχει εφαρμοστεί για πρώτη φορά στους κλιβάνους μας. Αυτή η καινοτόμος συσκευή ονομάζεται P.I.D. P.I.D. σημαίνει Αναλογική Ολοκληρωμένη Πηγή και αποτελεί την κορυφή των ελέγχων κλειστού βρόχου. Η δομή αυτής της προηγμένης τεχνολογίας είναι απλή και ευέλικτη. Η P.I.D. εξασφαλίζει συνεχή έλεγχο και εποπτεία του λειτουργικού συστήματος του κλιβάνου, ενεργώντας αυτόματα σε περίπτωση ανωμαλιών ή λανθασμένων τιμών, στις τεχνικές και ηλεκτρονικές παραμέτρους. Αυτή η συσκευή συμπεριφέρεται σαν «πραγματικός τεχνικός" σε πραγματικό χρόνο διάγνωσης και με ικανότητα παρέμβασης. Η λύση αυτή μειώνει τις ανωμαλίες και τις προειδοποιήσεις, παρέχει μέγιστη αξιοπιστία και ελαχιστοποιεί την αδράνεια του μηχανήματος (εάν υπάρχει).

Φορτίο και μέγεθος θαλάμου

Οι νέοι κανονισμοί και οι νέες αντιλήψεις για την αποστείρωση αποστείρωσης έχουν αναπτύξει νέες πρακτικές τόσο για τις ιατρικές όσο και για τις οδοντιατρικές εφαρμογές καθώς και σε ένα ευρύτερο φάσμα υλικών. Δημιουργήθηκε ως εκ τούτου η ανάγκη για αποστείρωση μεγαλύτερων φορτίων. Η σειρά κλιβάνων ONYX δημιουργήθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες, υιοθετώντας νέες λύσεις οι οποίες επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση μεγάλων φορτίων. Διπλό φορτίο στον ίδιο χρόνο. Χρησιμοποιώντας έναν παρόμοιο σε μέγεθος θαλάμου κλίβανο θα αρκούσε για 4 κιλά φορτίο, ενώ την ίδια στιγμή ο κλίβανος ONYX Β θα αποστειρώσει 7.5 κιλά, γλυτώνοντας το 50% του χρόνου σας και της δαπανώμενης ενέργειας.

Εσωτερικές δεξαμενές

Όλοι οι κλίβανοι είναι εξοπλισμένοι με εσωτερική δεξαμενή για καθαρό νερό. Κάθε δεξαμενή είναι εφοδιασμένη με ανιχνευτές για τον εντοπισμό των κατώτατων και ανώτατων επιπέδων του νερού.

Ο κλίβανος αποστείρωσης ατμού ONYX παρέχεται έτοιμος για:

 • αυτόνομη λειτουργία, με χρήση νερού από την εσωτερική δεξαμενή
 • να συνδεθεί απευθείας με το δίκτυο ύδρευσης επιτρέποντας έτσι να έχετε αυτόματη τροφοδοσία νερού χωρίς να χάνετε χρόνο.

Πλήρως αυτόματοι κύκλοι

Όλοι οι κύκλοι είναι πλήρως αυτόματοι, όλα τα βήματα τα διαχειρίζεται ένας υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας με ένα ισχυρό μικροεπεξεργαστή.
Κάθε βήμα (κενό, προθέρμανση, χρόνος έκθεσης, στέγνωμα) πραγματοποιείται αυτόματα και εμφανίζεται στην οθόνη. Δεν χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση στη διαχείριση του κύκλου.

Ευρεία επιλογή κύκλων λειτουργίας

Οι κλίβανοι Hydra είναι εξοπλισμένοι με 7 κύκλους αποστείρωσης. Εξοπλισμένοι με «Νυχτερινό» πρόγραμμα και αυτόματη απενεργοποίηση.

Όλοι οι κύκλοι εξασφαλίζουν την αποστείρωση των φορτίων τύπου Β (Type B φορτία, ΕΝ13060).

Όλοι οι κύκλοι αποστείρωσης χρησιμοποιούν την κλασματική μέθοδο κενού, καθώς και τους ελέγχους και τις παραμέτρους που εξασφαλίζουν την αποστείρωση φορτίων τύπου Β. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν το είδος του κύκλου που επιλεχθεί είναι λάθος, η αποστείρωση που πραγματοποιείται είναι επαρκής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Κατηγορία Κλίβανων: Β
 • Εξωτερικές διαστάσεις: ΟΝΥΧ 5 474 x 497 x 650mm - ΟΝΥΧ 7 474 x 497 x 720 mm (Π x Υ x Β)
 • Διαστάσεις θαλάμου: ΟΝΥΧ 5 245 x 320 mm (Ø X H) (15lit.) - ΟΝΥΧ 7 245 x 460 mm (Ø X H) (22lit.)
 • Βάρος: 70/74 kg
 • Τάση Λειτουργίας: 220 V - 50/60 Hz
Επιλογή Μοντέλου:
ONYX 5 - 15 L
Κατηγορία Κλιβάνου:
Φορτία Type B (EN13060)
Τύπος Κλιβάνου:
Ατμού

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Tecno-gaz
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Όγκος (L):
22L

Brochure (Onyx_B.pdf, 2,412 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν