Μετρητής Μονοξειδίου του Άνθρακα Micro+ Smokerlyzer

BDF-MICROADV
(322,58 + ΦΠΑ)
400,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Μετρητής Μονοξειδίου του Άνθρακα Micro+ Smokerlyzer

Ο αναλυτής εκπνεόμενου μονοξειδίου του άνθρακα Micro+ Smokerlyzer του Βρετανικού οίκου Bedfont είναι το μοναδικό όργανο ακολούθησης του CO για κάθε σας ανάγκη, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του στην κλινική έρευνα και τις υπηρεσίες διακοπής του καπνίσματος. Έχει πολλαπλά προφίλ ασθενών για ενήλικες και εφήβους, αλλά και έλεγχο του μονοξειδίου του άνθρακα στον οργανισμό της εγκύου όσο και στον πλακούντα (Foetal Carboxyhaemoglobin %FCOHB, υψηλή στάθμη ανθρακυλαιμοσφαιρίνης και δέσμευση της εμβρυακής και μητρικής αιμοσφαιρίνης).

O μετρητής εκπνεόμενου μονοξειδίου του άνθρακα Micro+ Smokerlyzer ανιχνεύει το επίπεδο επιβάρυνσης των πνευμόνων των καπνιστών από το μονοξείδιο του άνθρακα και παράλληλα τους παρακινεί να κόψουν το κάπνισμα. Είναι μια συσκευή αναφοράς που χρησιμοποιείται σε κλινικές δοκιμές και έχει ευρύ φάσμα εφαρμογών ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη μέτρησης του Εκπνεόμενου Μονοξειδίου του Άνθρακα (CO), ακόμα και για ερευνητικούς σκοπούς.
Το αποτέλεσμα της μέτρησης εμφανίζεται στην οθόνη σε μονάδες PPM (parts-per-million) αλλά και ως ποσοστό %COHb (ποσοστιαία ανθρακυλαιμοσφαιρίνη).

Χαρακτηριστικά συσκευής Micro+ Smokerlyzer CO.

 • Τα αποτελέσματα της μέτρησης εμφανίζονται άμεσα και με ακρίβεια στην οθόνη σε PPM, %COHb και%FCOHb, γεγονός που καθιστά εύκολη την καταγραφή και την ερμηνεία τους.
 • Ανάλυση των επιπέδων καρβοξυαιμοσφαιρίνης και μονοξειδίου του άνθρακα.
 • Εύκολος χειρισμός μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής.
 • Αυτοματοποιημένη διαδικασία βαθμονόμησης και υπενθυμίσεις αντικατάστασης αναλωσίμων για παράταση της διάρκειας ζωής της συσκευής σας, διασφάλιση ακρίβειας μετρήσεων και αυξημένο έλεγχο της μόλυνσης.
 • Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από κατάλληλο αντιμικροβιακό υλικό, τεχνολογίας SteriTouch®.
 • Διαθέτει φωτεινές ενδείξεις αξιολόγησης της μέτρησης (πράσινο, πορτοκαλί και κόκκινο) ώστε να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο το αποτέλεσμα από τον ασθενή, λειτουργώντας παράλληλα ως κίνητρο για να σταματήσει το κάπνισμα.
 • Διαθέτει προφίλ μέτρησης ενηλίκων, εφήβων αλλά και εγκύων.
 • Τα επιστόμια μιας χρήσης SteriBreath χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την συσκευή και φιλτράρουν το 99,9% των βακτηρίων για την αποφυγή μετάδοσης λοιμώξεων.
 • Συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση του κατασκευαστή.
 • Η συσκευή Micro+ Smokerlyzer διαθέτει μνήμη αποθήκευσης έως 100 μετρήσεων και προσωπικών προφίλ.
 • Η συσκευή συνοδεύεται από το λογισμικό COdata+.

Η συσκεύη παραδίδεται σε θήκη μεταφοράς συνοδευόμενη από 250 επιστόμια μ.χ Steribreath, 12 adaptors (D-Pieces), 50 μαντηλάκια καθαρισμού, εικονογραφημένο οδηγό & καλώδιο USB.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Bedfont
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Smokerlyzer_Micro__CO.pdf, 1,152 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

(24,19 + ΦΠΑ) 30,00 με ΦΠΑ

Σχετικά Προϊόντα