Νεφελοποιητής PARI BOY® SX

PAR-085G3000
270,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Νεφελοποιητής PARI BOY® SX

Η υψηλή απόδοση και ο επιπλέον εξοπλισμός του Νεφελοποιητή PARI BOY® SX τον κάνουν τη σωστή επιλογή για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών των αεραγωγών (π.χ. χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, κυστική ίνωση). Ο ισχυρός συμπιεστής της συσκευής νεφελοποίησης PARI BOY® SX σε συνδυασμό με τον εκνεφωτή PARI LC SPRINT® εξασφαλίζει σύντομους χρόνους εισπνοής.
Συνοδεύεται από τον εκνεφωτή PARI LC SPRINT® (μπλε χρώματος) , με επιπλέον κόκκινο ένθετο για λεπτά σταγονίδια, PARI LC Διακόπτη, Σωλήνες Σύνδεσης (1.2m, f/m) και Μάσκα Παιδιών. Συσκευή εισπνοής για το κατώτερο αναπνευστικό σύστημα με επιπλέον εξοπλισμό.

Ο νεφελοποιητής PARI LC SPRINT® παρέχει σύντομους χρόνους εισπνοής. Το φάσμα αερολυμάτων μπορεί να διαφοροποιείται επιλέγοντας ένα από τα δύο διαφορετικά εξαρτήματα ακροφυσίων για την στόχευση είτε των κεντρικών ή των περιφερειακών περιοχών των πνευμόνων. Η προαιρετική διαλείπουσα νεφελοποίηση με πλήκτρο διακόπτη επιτρέπει τη χρησιμοποίηση του φαρμάκου με ακόμη περισσότερη φειδώ

Βελτιστοποιημένο σύστημα αναπνοής με Έλεγχο PIF

Οι δύο συνδέσεις ακροφυσίων (κόκκινο και μπλε) αντιπροσωπεύουν ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του εξοπλισμού, δεδομένου ότι επιτρέπουν στο χρήστη να κατευθύνει σκόπιμα τη θεραπεία στις κεντρικές ή περιφερειακές περιοχές των πνευμόνων. Η κόκκινη σύνδεση δημιουργεί ακόμη λεπτότερα σταγονίδια που μπορούν να προσεγγίσουν την περιφερειακή περιοχή των πνευμόνων. Το μπλε ακροφύσιο μπορεί να χρησιμοποιείται για να παρέχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία στην κεντρική αναπνευστική οδό.

Άλλα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού περιλαμβάνουν τον διακόπτη LC και το Σύστημα Ελέγχου PIF (Μέγιστη Εισπνευστική Ροή).

Το Σύστημα Ελέγχου PIF είναι ένα σύστημα ανίχνευσης της ανατροφοδότησης της αναπνοής που μπορούν να χρησιμοποιούν οι ασθενείς για να τους βοηθά να ελέγχουν την αργή, ελεγχόμενη εισπνοή. Περιορίζει την εισπνευστική ροή σε περίπου 25l/min. Η αργή εισπνοή αυξάνει την εναπόθεση των φαρμάκων στους πνεύμονες. Ο διακόπτης LC μπορεί να χρησιμοποιείται για να επιλέγει διαλείπουσα ή συνεχή νεφελοποίηση. Η θεραπεία εισπνοής σε διαλείπουσα λειτουργία βοηθά επίσης περαιτέρω στην εξοικονόμηση της φαρμακευτικής αγωγής. Ο PARI BOY® SX είναι κατάλληλος για ασθενείς ηλικίας 4 ετών και άνω.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Pari
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Μάσκες & Επιστόμια για Νεφελοποιητές PARI (PARI-Masks-and-Mouthpieces-EN001.pdf, 1,758 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγός Αγοράς Νεφελοποιητή Pari (Pari_The_right_system_for_everyone001.pdf, 255 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Pari Boy SX Family Brochure (PARI-BOY-SX-Family-EN-int001.pdf, 1,197 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Νεφελοποιητή (PARI-LC-SPRINT-Characteristics-EN001.pdf, 763 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν