Σπιρόμετρο Vyaire* Pulmolife

CAR-36-PL10-STK/ECCS
(145,16 + ΦΠΑ)
180,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

* Πρώην Micro Medical


Συσκευή παρακολούθησης ΧΑΠ, μέτρησης FEV1 και εκτίμησης «ηλικία πνεύμονα» (Lung Age)

Το PulmoLife είναι μια συσκευή, σχεδιασμένη για γρήγορη και εύκολη εξέταση των ενήλικων καπνιστών για την έγκαιρη διάγνωση της ΧΑΠ. Οι καπνιστές διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης ΧΑΠ και εξασθένησης της πνευμονικής λειτουργίας. Σε ευαίσθητους ασθενείς καπνιστές έχει αποδειχθεί ότι οι πιθανότητες εμφάνισης είναι διπλάσιες από αυτές των μη καπνιστών.

Αυτή η μικρή, σύγχρονης τεχνολογίας συσκευή, μετράει την FEV1, η μέτρηση της οποίας είναι καθοριστική για τον έλεγχο της ΧΑΠ. Η συσκευή εμφανίζει την τιμή της FEV1 καθώς και το ποσοστό σύμφωνα με την προβλεπόμενη. Τα αποτελέσματα αυτά χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της«ηλικίας πνεύμονα». Στην οθόνη εμφανίζεται και γραφική απεικόνιση της ηλικίας πνεύμονα η οποία μπορεί να βοηθήσει τον ασθενή να συνειδητοποιήσει τη φυσική ζημιά που προκαλείται από το κάπνισμα, να τον ενθαρρύνει να συμμετάσχει σε πρόγραμμα διακοπής του καπνίσματος αλλά και να επισκεφθεί κάποιο ιατρό για μια πλήρη σπιρομέτρηση. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην πρόωρη διάγνωση και κατάλληλη διαχείριση της ΧΑΠ.

Ιδανικό για:

• μετρήσεις FEV1
• αναγνώριση πρώιμων ενδείξεων ΧΑΠ στους καπνιστές άνω των 40 ετών ή σε οποιονδήποτε με συμπτώματα
• βοήθεια σε επιρρεπείς καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα

FEV1 και FEV1 % της προβλεπόμενης

Όγκος βίαιης εκπνοής στο πρώτο δευτερόλεπτο (FEV1). Η χρήση της FEV1 είναι αποδεδειγμένη ως ένα χρήσιμο διαγνωστικό εργαλείο για πρώιμη ανίχνευση της ΧΑΠ. Συγκρίνοντας το αποτέλεσμα με τις προβλεπόμενες τιμές του FEV1 και το FEV1 % μπορεί να εκτιμηθεί η πιθανότητα εμφάνισης και η σοβαρότητα της ΧΑΠ.

«Ηλικία πνεύμονα»

Εκτός από την σύγκριση των αποτελεσμάτων FEV1 με τις προβλεπόμενες τιμές αναφοράς, η εκτίμηση της «ηλικίας πνεύμονα», μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξει στους καπνιστές τη ζημιά που προκαλεί το κάπνισμα στους πνεύμονες με τρόπο που μπορούν να κατανοήσουν. Η εκτίμηση της «ηλικίας πνεύμονα» βασίζεται σε στην τιμή της FEV1 σε σχέση με την προβλεπόμενη . Π.χ. «ηλικία πνεύμονα» για άνδρα καπνιστή 40 ετών (1,75 μ.) με τιμή FEV: 1 3.4L, είναι 52 ετών.

Χαρακτηριστικά

• μέτρηση FEV1 - για έλεγχο ΧΑΠ
• δίνει αποτέλεσμα επί τοις εκατό της FEV1 σε σχέση με προβλεπόμενες τιμές
• Εκτίμηση «ηλικίας πνεύμονα» (Morris and Temple)
• χρησιμοποιείται σαν «εργαλείο» που δίνει κίνητρο για τη διακοπή του καπνίσματος

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Vyaire
Εγγύηση:
1 Έτος

Pulmolife Brochure (Pulmolife001.pdf, 264 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα

(1.733,87 + ΦΠΑ) 2.150,00 με ΦΠΑ
(1.008,06 + ΦΠΑ) 1.249,99 με ΦΠΑ
(957,26 + ΦΠΑ) 1.187,00 με ΦΠΑ
(650,81 + ΦΠΑ) 807,00 με ΦΠΑ
(647,58 + ΦΠΑ) 803,00 με ΦΠΑ