Συσκευή Πρεσσοθεραπείας LymphAssist™ Homecare

HUN-316001HC


ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Αποκλειστική αντιπροσωπεία Huntleigh στην Ελλάδα

1.094,99
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Συσκευή Πρεσσοθεραπείας LymphAssist Homecare

Η συσκευή πρεσσοθεραπείας (Λεμφοιδήματος - ενέργεια σε κυματομορφές) LymphAssist™ Homecare της Huntleigh, είναι το μόνο προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για την ολοκλήρωση της παραδοσιακής θεραπείας του λεμφοιδήματος στην άνεση του σπιτιού.Το κλινικά αποδεδειγμένο και αποτελεσματικό σύστημα οικιακής φροντίδας LymphAssist™ αποτελείται από δύο μέρη, απλά στη χρήση: μία αντλία πίεσης ενός πλήκτρου και μια σειρά δώδεκα φουσκωτών ενδυμάτων ( ή μανίκια).
Όταν εφαρμόζεται στο χέρι ή το πόδι, το σύστημα προσφέρει μια εξαιρετικά καταπραϋντική και αποτελεσματική θεραπεία, όμοια με αυτήν της χειροπρακτικής τεχνικής αποστράγγισης των λεμφαδένων (MLD) όπως θα είχε εφαρμοστεί από τον προσωπικό θεραπευτή σας. Η αντλία φουσκώνει απαλά κάθε έναν από τους αλληλεπικαλυπτόμενους θαλάμους στο ένδυμα και προσφέρει μια πολύ απαλή πίεση στο επηρεασμένο άκρο. Αυτή η πίεση θεραπεύει την περιοχή κατευθύνοντας το συσσωρευμένο λεμφικό υγρό στη λειτουργική λεμφική κυκλοφορία όπου πλέον είναι σε θέση να ρέει πιο ελεύθερα.
Το προ-προγραμματισμένο μοτίβο διαρκεί περίπου 35 λεπτά και μπορεί να εφαρμοστεί σε μεμονωμένα άκρα ή και τα δύο άκρα (βραχίονες ή πόδια) ταυτόχρονα.

Η διαταραχή του Λυμφατικού συστήματος έχει σοβαρές και μερικές φορές εξουθενωτικές επιπτώσεις στον ασθενή.
Το λεμφοίδημα για παράδειγμα που σχετίζεται με τον καρκίνο του μαστού είναι μια δυνητικά αναπηρική κατάσταση η οποία αναπτύσσεται μετά από θεραπεία με καρκίνο του μαστού. Η επίδρασή της στην ποιότητα ζωής του ατόμου είναι σημαντική.
Το λεμφοίδημα δεν έχει θεραπεία αλλά μπορεί να τύχει επιτυχούς διαχείρισης όταν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί με αγωγή.
Η συσκευή LymphAssist™ Homecare έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με ειδικούς θεραπευτές μάλαξης λεμφικής παροχέτευσης (MLD),έτσι ώστε να παρέχει μία ήπια και αποτελεσματική αγωγή.

Μαζί με την αντιμετώπιση των παθήσεων Λεμφοιδήματος, το LymphAssist™ Homecare είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των ακόλουθων παθήσεων όταν συνδυαστεί με εξατομικευμένο πρόγραμμα παρακολούθησης.

  • Αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων ελκών (διαβητικών, φλεβικών κλπ)
  • Πρόληψη φλεβικής θρόμβωσης
  • Αντιμετώπιση λεμφοιδημάτων
  • Ενδυνάμωσης της κυκλοφορίας του αίματος

Ρύθμιση της εφαρμοζόμενης πίεσης
Ο χρήστης μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει τη ρύθμιση της πίεσης στο ένδυμα. Η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ασθενούς.

Θεραπεία Lymphassist™ - Αποκλειστική στο LymphAssist™ Homecare
Το μοναδικό περιβάλλον Lymphassist™ αναπαράγει τις βασικές αρχές της μάλαξης λεμφικής παροχέτευσης (MLD). Η αυτόματη πίεση και η αλληλουχία των πολλαπλών θαλάμων βοηθά στην αποτελεσματική μεταφορά των υγρών μέσω του λυμφατικού συστήματος του ασθενούς.
Τα ενδύματα παρέχουν ομοιόμορφη & διαβαθμισμένη διαδοχική πίεση. Για τα μεγαλύτερα άκρα τα ενδύματα μπορούν να τύχουν επέκτασης με την εισαγωγή μιας φουσκωτής/λειτουργικής προσθήκης

Διαβαθμισμένη Διαδοχική Θεραπεία
Η διαβαθμισμένη διαδοχική θεραπεία παρέχει μία ελεγχόμενη διαφορά πίεσης μεταξύ των θαλάμων που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο σε κάθε ένδυμα.

Ανθεκτικά ενδύματα
Όλα τα ενδύματα της συσκευής LymphAssist™ Homecare κατασκευάζονται με μία μαλακή, εύπλαστη εσωτερική επένδυση για τη μέγιστη άνεση του ασθενούς. Η κατασκευή του κάθε ενδύματος διασφαλίζει την προς τα μέσα επέκταση για να ταιριάζει στο περίγραμμα του κάθε άκρου. Το φουσκωτό τμήμα του ποδιού διασφαλίζει ότι η πίεση κατανέμεται γύρω από το πόδι για να βοηθήσει τη ροή του αίματος και την αγωγή. Αν η κίνηση του ασθενούς είναι περιορισμένη ή μειωμένη, το φερμουάρ με το μεγάλο δακτύλιο διασφαλίζει την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του ενδύματος

Αθόρυβη λειτουργία
Η Συσκευή Διαλείπουσας Συμπίεσης LymphAssist™ Homecare χρησιμοποιεί αντλία χωρίς δονήσεις η οποία ελαχιστοποιεί την ενόχληση γύρω από το περιβάλλον του ασθενούς, διασφαλίζοντας ότι το σύστημα ταιριάζει άνετα στον τρόπο ζωής του ασθενούς και τον περιβάλλοντα χώρο

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Huntleigh
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Hydroven_12_Lymph_Assist_Homecare.pdf, 1,442 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγός Επιλογής (Hydroven_Garment_Sizing_Guide_Print_Version.pdf, 764 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Προϊόντος (Hydroven_Garment.pdf, 2,430 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Μελέτη αποτελεσματικότητας (Lymphoedema_Special_Report.pdf, 1,935 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν