Συσκευή Πρεσσοθεραπείας LymphAssist Pro

HUN-316001


ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Αποκλειστική αντιπροσωπεία Huntleigh στην Ελλάδα

(1.717,74 + ΦΠΑ)
2.130,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Συσκευή Πρεσσοθεραπείας LymphAssist Pro

Το LymphAssist™ Professional με το κατοχυρωμένο μοναδικό περιβάλλον LymphAssist™ είναι ένα προηγμένο σύστημα πρεσσοθεραπείας (διαλείπουσα πνευματική συμπίεση - IPC) που έχει σχεδιαστεί να προσφέρει τόσο στους κλινικούς ιατρούς όσο και στους ασθενείς μία αποτελεσματική επιλογή αγωγής για τη αντιμετώπιση του Λεμφοιδήματος.
Η διαταραχή του Λυμφατικού συστήματος έχει σοβαρές και μερικές φορές εξουθενωτικές επιπτώσεις στον ασθενή. Το λεμφοίδημα δεν έχει θεραπεία αλλά μπορεί να τύχει επιτυχούς διαχείρισης όταν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί με αγωγή.
Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με θεραπευτές μάλαξης λεμφικής παροχέτευσης (MLD), με ειδικούς Λεμφοιδήματος και νοσηλεύτριες Βιωσιμότητας Ιστού, το LymphAssist™ Professional παρέχει μία ήπια και αποτελεσματική αγωγή.
Μαζί με την αντιμετώπιση των παθήσεων Λεμφοιδήματος, το LymphAssist™ Professional είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των ακόλουθων παθήσεων όταν συνδυαστεί με εξατομικευμένο πρόγραμμα παρακολούθησης.

  • Αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων τραυμάτων
  • Χρόνια φλεβική ανεπάρκεια
  • Αντιμετώπιση οιδημάτων

Επιλογή τριών αυτόματων προφίλ αγωγής
Το σύστημα LymphAssist™ Professional περιλαμβάνει μία έξυπνη αντλία και μία γκάμα ενδυμάτων για το χέρι ή το πόδι πολλαπλών θαλάμων, που είναι σε θέση παρέχουν τρία είδη επιλογών αγωγής.

Θεραπεία Lymphassist™ - Αποκλειστική στο LymphAssist™ Professional
Το μοναδικό περιβάλλον Lymphassist™ αναπαράγει τις βασικές αρχές της μάλαξης λεμφικής παροχέτευσης (MLD). Η αυτόματη πίεση και η αλληλουχία των πολλαπλών θαλάμων βοηθά στην προώθηση της αποτελεσματικής μεταφοράς υγρών μέσω του λυμφατικού συστήματος του ασθενούς.
Τα ενδύματα μονού θαλάμου παρέχουν ομοιόμορφη πίεση, ενώ τα ενδύματα τριών θαλάμων παρέχουν μία διαβαθμισμένη διαδοχική πίεση παρέχοντας μία μείωση πίεσης 10% μεταξύ των γειτονικών θαλάμων.Για τα μεγαλύτερα άκρα, αμφότερα τα ενδύματα μπορούν να τύχουν επέκτασης με την εισαγωγή μίας φουσκωτής προσθήκης

Διαβαθμισμένη Διαδοχική Θεραπεία
Η διαβαθμισμένη διαδοχική θεραπεία παρέχει μία ελεγχόμενη διαφορά πίεσης μεταξύ των θαλάμων που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο σε κάθε ένδυμα.

Κυματιστή Θεραπεία
Η κυματιστή θεραπεία παράγει έναν ήπιο περισταλτικό κύκλο για εκείνους τους ασθενείς που μπορεί να μην είναι σε θέση να ανεχτούν διαβαθμισμένη διαδοχική συμπίεση.

Ανθεκτικά ενδύματα
Όλα τα ενδύματα της συσκευής LymphAssist™ Professional κατασκευάζονται με μία μαλακή, εύπλαστη εσωτερική επένδυση για τη μέγιστη άνεση του ασθενούς. Η κατασκευή του κάθε ενδύματος διασφαλίζει την προς τα μέσα επέκταση για να ταιριάζει στο περίγραμμα του κάθε άκρου. Το φουσκωτό τμήμα του ποδιού διασφαλίζει ότι η πίεση κατανέμεται γύρω από το πόδι για να βοηθήσει τη ροή του αίματος και την αγωγή. Αν η κίνηση του ασθενούς είναι περιορισμένη ή μειωμένη, το φερμουάρ με το μεγάλο δακτύλιο διασφαλίζει την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του ενδύματος

Αθόρυβη λειτουργία
Η Συσκευή Διαλείπουσας Συμπίεσης LymphAssist™ Professional χρησιμοποιεί αντλία χωρίς δονήσεις η οποία ελαχιστοποιεί την ενόχληση γύρω από το περιβάλλον του ασθενούς, διασφαλίζοντας ότι το σύστημα ταιριάζει άνετα στον τρόπο ζωής του ασθενούς και τον περιβάλλοντα χώρο

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Huntleigh
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Hydroven_12_Lymph_Assist_Pro.pdf, 473 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγός Επιλογής (Hydroven_Garment_Sizing_Guide_Print_Version.pdf, 764 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Προϊόντος (Hydroven_Garment.pdf, 2,430 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Μελέτη αποτελεσματικότητας (Lymphoedema_Special_Report.pdf, 1,935 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

(112,90 + ΦΠΑ) 140,00 με ΦΠΑ
(213,71 + ΦΠΑ) 265,00 με ΦΠΑ

Σχετικά Προϊόντα