Συσκευή Πρεσσοθεραπείας Hydroven3

HUN-510001


ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Αποκλειστική αντιπροσωπεία Huntleigh στην Ελλάδα

(487,90 + ΦΠΑ)
605,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Συσκευή Πρεσσοθεραπείας Hydroven3 (Flowtron)

Ευέλικτη και ελαφριά αντλία πνευματικής & διαλείπουσας (ενέργεια σε κυματομορφές) συμπίεσης.

Η συσκευή πρεσσοθεραπείας (θεραπεία Λεμφοιδήματος) Hydroven 3 προσφέρει την ευελιξία της χρησιμοποιώντας μια απλή στη χρήση, ελαφριά αντλία, με προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα κύκλου και ρυθμιζόμενη πίεση για ατομική άνεση, καθιστώντας το Hydroven 3 ιδανικό για την παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής θεραπείας συμπίεσης στο σπίτι, καθώς και στο κλινικό περιβάλλον.
Ως ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα, το «Hydroven» είναι σήμα κατατεθέν για την ποιότητα, την αξιοπιστία του.
Το σύστημα διαλείπουσας πίεσης αέρα Hydroven 3 παρέχει κλινικά αποτελεσματική, μη επεμβατική, δυναμική συμπίεση στα άκρα, για τη θεραπεία ενός ευρέως φάσματος αγγειακών και λεμφικών περιστατικών, συμπεριλαμβανομένων αυτών της φλεβικής εξέλκωσης, τραυματικών οιδημάτων και της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας.
Ο ευέλικτος, εργονομικός σχεδιασμό του παρέχει την επιλογή χρήσης ενδυμάτων ενός ή τριών θαλάμων συμπίεσης, τόσο για το χέρι όσο και το πόδι, ενδύματα που λειτουργούν από μια και μόνο αντλία.
Η επικυρωμένη τεχνολογία ArjoHuntleigh σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ήπια & αποτελεσματική θεραπεία κάθε φορά.

Εύκολο στη χρήση σύστημα για λειτουργική θεραπεία
  • Το σύστημα Hydroven 3 είναι εργονομικά σχεδιασμένο για αποτελεσματική χρήση σε έναν αριθμό διαφορετικών καταστάσεων, από την κλινική μέχρι στο σπίτι.
  • Τα πλήκτρα ελέγχου, οι ενδείξεις και οι συνδέσεις είναι απλά στη χρήση και μπορούν να προσεγγιστούν με ευκολία.
  • Σχολαστικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά σημαίνει ότι η αντλία μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί με ασφάλεια και ευκολία.
  • Κουμπωτός σωλήνας με ασφαλή (snap lock) σύνδεση όλων των ενδυμάτων με την αντλία, επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση και αποτρέπει την τυχαία αποσύνδεση.
  • Αυτόματη ανίχνευση της χρήσης μονού ή διπλού ενδύματος. Απλά «συνδέστε και ενεργοποιήστε την συσκευή» για την ενεργό θεραπεία μιας σειράς αγγειακών περιστατικών

Σύστημα σύνδεσης με ταχυσύνδεσμο
Ένα ασφαλές σύστημα σύνδεσης με ταχυσύνδεσμο εξασφαλίζει την ασφαλή σύζευξη μεταξύ του θαλάμου και της αντλίας.Αποτρέπει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αποσύνδεσης από λάθος ή διαρροή αέρα.Η ομοιόμορφη ή διαβαθμισμένη πίεση Hydroven3 υποστηρίζει μία σειρά ενδυμάτων μονού θαλάμου ή τριών θαλάμων.
Τα ενδύματα μονού θαλάμου παρέχουν ομοιόμορφη πίεση, ενώ τα ενδύματα τριών θαλάμων παρέχουν μία διαβαθμισμένη διαδοχική πίεση παρέχοντας μία μείωση πίεσης 10% μεταξύ των γειτονικών θαλάμων.Για τα μεγαλύτερα άκρα, αμφότερα τα ενδύματα μπορούν να τύχουν επέκτασης με την εισαγωγή μίας φουσκωτής προσθήκης.
Ανθεκτικά ενδύματα
Όλα τα ενδύματα hydroven κατασκευάζονται με μία μαλακή, εύπλαστη εσωτερική επένδυση για τη μέγιστη άνεση του ασθενούς. Η κατασκευή του κάθε ενδύματος διασφαλίζει την προς τα μέσα επέκταση για να ταιριάζει στο περίγραμμα του κάθε άκρου.
Το φουσκωτό τμήμα του ποδιού διασφαλίζει ότι η πίεση κατανέμεται γύρω από το πόδι για να βοηθήσει τη ροή του αίματος και την αγωγή.
Αν η κίνηση του ασθενούς είναι περιορισμένη ή μειωμένη, το φερμουάρ με το μεγάλο δακτύλιο διασφαλίζει την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του ενδύματος
Αθόρυβη λειτουργία
Η Συσκευή Διαλείπουσας Συμπίεσης Ηydroven3 χρησιμοποιεί αντλία χωρίς δονήσεις η οποία ελαχιστοποιεί την ενόχληση γύρω από το περιβάλλον του ασθενούς, διασφαλίζοντας ότι το σύστημα ταιριάζει άνετα στον τρόπο ζωής του ασθενούς και τον περιβάλλοντα χώρο.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Huntleigh
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Hydroven_Garment.pdf, 2,430 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Προϊόντος (Hydroven_3.pdf, 525 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγός Επιλογής (Hydroven_Garment_Sizing_Guide_Print_Version.pdf, 764 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

(112,90 + ΦΠΑ) 140,00 με ΦΠΑ
(213,71 + ΦΠΑ) 265,00 με ΦΠΑ

Σχετικά Προϊόντα

(1.717,74 + ΦΠΑ) 2.130,00 με ΦΠΑ