Συσκευή Πρεσσοθεραπείας GIMA

GIM-28430
781,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Συσκευή Πρεσσοθεραπείας GIMA

Η συσκευή πρεσσοθεραπείας GIMA κινητοποιεί την λέμφο και επιταχύνει την απομάκρυνση των μεταβολικών αποβλήτων. Διεγείρει και τονώνει μυς και αρθρώσεις ενισχύοντας τους συνδετικούς ιστούς. Βοηθά στην μείωση της μυϊκής τάσης, ξεκουράζει και ανακουφίζει τους μυϊκούς σπασμούς. Αποτελεί την καλύτερη προσέγγιση μετά από έντονη μυϊκή καταπόνηση των κάτω άκρων (αγώνες δρόμου, προετοιμασία αθλητών, πολύωρη ορθοστασία κλπ).

Η συσκευή πρεσσοθεραπείας GIMA προσφέρει προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα κύκλου και ρυθμιζόμενη πίεση για ατομική άνεση, καθιστώντας την ιδανικό βοήθημα για την παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής θεραπείας συμπίεσης κατ' οίκον ή σε κλινικό περιβάλλον.

Απαρτίζεται από μία μονάδα αντλίας αέρα και δυο αεροθαλάμους, προσφέροντας μάλαξη από την πίεση του άερα στα πόδια, ή στα χέρια. Η συσκευή πρεσσοθεραπείας GIMA είναι απόλυτα ψηφιακή και λειτουργεί με 3 διαφορετικές μεθόδους συμπίεσης. Παρέχει κλινικά αποτελεσματική, μη επεμβατική, δυναμική συμπίεση στα άκρα, για τη θεραπεία ενός ευρέως φάσματος αγγειακών και λεμφικών περιστατικών, συμπεριλαμβανομένων αυτών της φλεβικής εξέλκωσης, τραυματικών οιδημάτων και της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας.

Εύκολο στη χρήση σύστημα για λειτουργική θεραπεία
  • Το σύστημα Hydroven 3 είναι εργονομικά σχεδιασμένο για αποτελεσματική χρήση σε έναν αριθμό διαφορετικών καταστάσεων, από την κλινική μέχρι στο σπίτι.
  • Τα πλήκτρα ελέγχου, οι ενδείξεις και οι συνδέσεις είναι απλά στη χρήση και μπορούν να προσεγγιστούν με ευκολία.
  • Σχολαστικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά σημαίνει ότι η αντλία μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί με ασφάλεια και ευκολία.
  • Κουμπωτός σωλήνας με ασφαλή (snap lock) σύνδεση όλων των ενδυμάτων με την αντλία, επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση και αποτρέπει την τυχαία αποσύνδεση.
  • Ιατρικές ενδείξεις - Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση (ΕΒΦΘ) - Λεμφοίδημα - Μετά από παράλυση - Σπασμός των άκρων - Φλεβοσκλήρωση - Χρόνια φλεβική ανεπάρκεια (CVI) - Μετά από μαστεκτομή - Μετά από τραυματισμό - Τραυματισμός σπονδηλικής στήλης - Κιρσοί - Ισχιαλγία - Διαστρέμματα - Διαβήτης - Αρτηριακή ανεπάρκεια

Σύστημα σύνδεσης με ταχυσύνδεσμο
Ένα σύστημα σύνδεσης με ταχυσύνδεσμο εξασφαλίζει την ασφαλή σύζευξη μεταξύ του αεροθαλάμου και της αντλίας. Αποτρέπει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αποσύνδεσης από λάθος ή διαρροή αέρα.

Αθόρυβη λειτουργία
Η συσκευή πρεσσοθεραπείας GIMA χρησιμοποιεί αντλία χωρίς δονήσεις η οποία ελαχιστοποιεί την ενόχληση γύρω από το περιβάλλον του ασθενούς, διασφαλίζοντας ότι το σύστημα ταιριάζει άνετα στον τρόπο ζωής του ασθενούς και τον περιβάλλοντα χώρο.

Περιεχόμενα συσκευασίας:
1 κύρια μονάδα
2 προσαρτήματα ποδιού των 4 θαλάμων (98 x 38 cm)
1 μονός σωλήνας αέρα
1 διπλός σωλήνας αέρα
2 πλαστικοί οδηγοί

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ψηφιακό χρονόμετρο (10, 20, 30, 40 λεπτά)
Ψηφιακό πιεσόμετρο (10-180 mmHg)
Μέγεθος συσκευής: 190 x 250 x Υ 210 mm
Βάρος συσκευής: 3 kg

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Huntleigh
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν