Συσκευή Θέρμανσης Αίματος FT1800

KWL-FT1800
[Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή]
Κατόπιν Παραγγελίας

Συσκευή Θέρμανσης Αίματος FT1800

Συσκευή Θέρμανσης Αίματος & Υγρών ενός Καναλιού

Οι συσκευές θέρμανσης αίματος & υγρών FloTherm της Keewell είναι σχεδιασμένες για θέρμανση & έγχυση φαρμάκων, αίματος, ορών, παραγώγων αίματος, η δε διαδικασία έγχυσης ελέγχεται οπτικά.

Η χορήγησή τους επιτυγχάνεται μέσω ροής KVO (Διατήρηση Ανοιχτής Φλέβας) και ρυθμό από 16 έως 100 ml/λεπτό. Στους συγκεκριμένους ρυθμούς ροής, οι συσκευές διατηρούν τις θερμοκρασίες εξόδου των υγρών που κυμαίνονται από 33°C έως 42°C. (Σημείωση: Οι θερμοκρασίες εξόδου εξαρτώνται από τις θερμοκρασίες εισόδου των υγρών και τον ρυθμό ροής). Απαιτούνται λιγότερο από 2 λεπτά για θέρμανση μέχρι την καθορισμένη θερμοκρασία από τον χρήστη (συνήθως στους 41°C).

Οι συσκευές θέρμανσης αίματος & υγρών FloTherm της Keewell είναι σχεδιασμένες για τοποθέτηση σε ορθοστάτη ενδοφλέβιας έγχυσης (στατό ορών).
Είναι μικρού όγκου και βάρους ενώ διαθέτουν διακόπτες αφής για εύκολο καθαρισμό και ευκολία στη χρήση.

Οι συσκευές θέρμανσης αίματος & υγρών FloTherm της Keewell διαθέτουν ψηφιακή οθόνη (LCD) απεικόνισης τόσο της επιτευχθείσας από την συσκευή θερμοκρασίας όσο και της επιθυμητής (προκαθορισμένης) θερμοκρασίας από το χρήστη. Επί της οθόνης διαθέτουν οπτικοακουστικά συστήματα συναγερμού σε περίπτωση υπερθέρμανσης (>42°C) καθώς και σε περίπτωση ανεπαρκούς θέρμανσης (<32°C).
Οι επιθυμητές θερμοκρασίες καθορίζονται από το χρήστη μέσω διακοπτών αφής σε θερμοκρασίες από 33°C έως 42°C σε βήματα των 0.5°C.

Οι συσκευές θέρμανσης αίματος & υγρών FloTherm της Keewell εξασφαλίζουν αποτελεσματική μεταφορά της θερμότητας προς τον ασθενή χωρίς απώλειες από το εξωτερικό περιβάλλον μέχρι το σημείο σύνδεσης.

Μοντέλο:

FT1800

Ρύθμιση θερμοκρασίας

33 - 41˚C

Βαθμός προστασίας από την είσοδο υγρών:

IPX2

Ακρίβεια θερμοκρασίας:

± 1,0°C

Προστασία υπερθέρμανσης:

42˚C / 43˚C

Ανίχνευση χαμηλής θερμοκρασίας:

32˚C

Χρόνος προθέρμανσης:

Από 20°C έως 36°C περίπου 2 λεπτά.

Λειτουργία λειτουργίας:

Συνεχής

Διαστάσεις (W*D*H):

85 × 65 × 175mm

Καθαρό βάρος:

1,2 κιλά


Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Keewell
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (FT1800en.pdf, 563 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα