Συσκευή Πλύσης Αυτιών OtoClear Aquabot®

BNX-7270
151,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεση Παραλαβή/Αποστολή σε 1-3 Ημέρες
+

Συσκευή Πλύσης Αυτιών OtoClear Aquabot®

Το σύστημα πλύσης αυτιών OtoClear Aquabot® της Bionix επιτρέπει στους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης να χρησιμοποιούν ένα μαλακό, κωνικό, τριπλής ροής ρύγχος που εξαλείφει την ταλαιπωρία, βελτιώνει την ασφάλεια του ασθενούς και είναι συμβατό με ποικιλία συσκευών παροχής έτσι ώστε να εξατομικεύεται με βάσει τις ανάγκες κάθε χώρου.

Το συνηθέστερο αίτιο βαρηκοΐας του εξωτερικού αυτιού είναι το ωτικό κερί (βύσμα κυψέλης)που λειτουργεί σαν ωτασπίδα και είναι δυνατόν να προκαλέσει ωτικό βαρότραυμα. Το παραδοσιακό σύστημα πλύσης ψεκάζει νερό απευθείας στον ακουστικό πόρο, το οποίο μπορεί να είναι επικίνδυνο και να εγκυμονεί τον κίνδυνο πρόκλησης διάτρησης του ακουστικού τυμπάνου.

Τα ρύγχη του συστήματος πλύσης αυτιών OtoClear Aquabot® κατευθύνουν το νερό προς το τοίχωμα του ακουστικού πόρου, με τρεις διαφορετικές ροές, αντί να ψεκάζουν απευθείας στην τυμπανική μεμβράνη. Το ρύγχος έχει επίσης σχεδιαστεί με μαλακό, εύκαμπτο υλικό για την άνεση του ασθενούς και κωνικό σχήμα για να προλαμβάνεται το πιτσίλισμα και η υπερβολική εισαγωγή.

  • Παρέχει συνεχή ροή χωρίς χειροκίνητη άντληση.
  • Παρέχει μεγαλύτερο όγκο σε σχέση με τις σύριγγες ή άλλες χειροκίνητες συσκευές.
  • Αποτελεσματικός σχεδιασμός που επιτρέπει διαδικασία με τα δύο χέρια.
  • Όγκος φιάλης 650 ml.

Διαθέτει αυτόματη αντλία ψεκασμού η οποία παράγει μεγαλύτερο όγκο νερού ανά ψεκασμό (+36%) συγκρινόμενη με τις κλασικές σύριγγες ή άλλα ομοειδή είδη.

Τα ρύγχη OtoClear® είναι ειδικά σχεδιασμένα από ασφαλές & μαλακό υλικό, είναι δε κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.Τα ρύγχη OtoClear® είναι επίσης συμβατά με τις συσκευές πλύσης Waterpick καθώς και με όλες τις σύριγγες που διαθέτουν υποδοχή Luer-Lock.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται, η συσκευή OtoClear Aquabot®, 20 ρύγχη OtoClear® καθώς και ειδικό λεκανάκι.

Γενικά

Εγγύηση:
2 Έτη
Κατασκευαστικός Οίκος:
Bionix
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση

Έντυπο Προϊόντος (OtoClear__Greek_.pdf, 375 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Συγκριτικός Κατάλογος (OtoClear_Product_Comparison_Sheet.pdf, 118 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν