Θερμόμετρο Θερμικής Απεικόνισης GP-100 VKEL


VKL-GP100
620,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεση Παραλαβή/Αποστολή σε 1-3 Ημέρες
+

Θερμόμετρο Θερμικής Απεικόνισης GP-100 VKEL

Το θερμογραφικό θερμόμετρο GP-100 είναι ένα συμπαγές, ελαφρύ και οικονομικό σύστημα ανίχνευσης θερμικής απεικόνισης, σχεδιασμένο για αυτοματοποιημένη διαλογή χρησιμοποιώντας τη θερμοκρασία του δέρματος από απόσταση έως και ένα (1) μέτρο.

Το θερμογραφικό θερμόμετρο GP-100 προσφέρει την ίδια απόδοση με ένα υπέρυθρο θερμόμετρο - αλλά αυτοματοποιείται από μια ασφαλέστερη κοινωνική απόσταση. Ενώ δημιουργεί ένα ασφαλέστερο, χωρίς άγχος περιβάλλον, το GP-100 μπορεί να εγκατασταθεί σε λόμπι, διαδρόμους και άλλα βασικά σημεία πρόσβασης για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις, τα ιδρύματα και τους χώρους να ανοίξουν ξανά για το εργατικό δυναμικό, τους πελάτες & τα μέλη τους.
Εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση, το θερμογραφικό θερμόμετρο GP-100 μπορεί να λειτουργήσει σε λίγα λεπτά χωρίς ειδικό εξοπλισμό ή εκπαίδευση. Επιπλέον, το GP-100 ενσωματώνεται σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης και διαχείρισης δεδομένων χρησιμοποιώντας τα API που είναι διαθέσιμα στους προγραμματιστές.

Τοποθετήστε το θερμογραφικό θερμόμετρο GP100 στις εισόδους, τις εξόδους, τις πόρτες του γραφείου σας, στον τοίχο, το τρίποδο ή πάνω από τις πύλες ασφαλείας σας.
Παρακολούθηση ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε: Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα Vitrack για να παρακολουθείτε όλες τις τοποθεσίες, τις εισόδους με ενημερώσεις θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο 24/7 μέσω Wi-Fi.
Φορητό και ελαφρύ: Έχει το μέγεθος μιας τράπουλας και το βάρος μιας μπάλας του τένις.
Σάρωση μεγάλων αποστάσεων: Αυτόματη σάρωση επισκεπτών σε απόσταση έως 1 μέτρου & γωνιά 60 μοιρών.
Ακριβής ανίχνευση: Σάρωση ακριβείας, ±0,3°C
Εύκολη εγκατάσταση, μηδενική συντήρηση.

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
VK
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση

Έντυπο Προϊόντος (Θερμογραφικό_Θερμόμετρο_GR-100.pdf, 891 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν