Εταιρείες

Κατηγορίες Κατηγορίες

Συστήματα Πρόληψης Υποθερμίας

Η διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία ενός ανθρώπου. Η ανάγκη αυτή αυξάνεται σε συνθήκες έντονου στρες όπως αυτές κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης ή τις πρώτες μέρες της ζωής ενός βρέφους.

Η Kanmed έχει σχεδιάσει και κατασκευάζει υψηλής λειτουργικότητας συσκευές που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της υποθερμίας. Οι μονάδες ελέγχου εξασφαλίζουν απόλυτη ρύθμιση της θερμοκρασίας στα επιθυμητά επίπεδα σε κάθε περίσταση. Ειδικές διατάξεις ασφαλείας επιτηρούν και ειδοποιούν με ηχητικά και οπτικά μηνύματα σε κάθε απόκλιση.

Για τα βρέφη διατίθενται 3 διαφορετικές θερμαινόμενες επιφάνειας από νερό, γέλη ή αφρό.

Αντίστοιχα, η πρόληψη της υποθερμίας κατά τη χειρουργική επέμβαση μπορεί να επιτευχθεί είτε μέσω μιας ακτινοδιαπερατής θερμαινόμενης επιφάνειας (Operatherm) είτε μέσω ειδικού στρώματος αέρα (WarmClound) το οποίο σε συνδυασμό με το στρώμα γέλης θα προστατεύσει τον ασθενή και από τις κατακλίσεις.

Τη σειρά των συσκευών πρόληψης της υποθερμίας συμπληρώνει ο ειδικός θερμαντικός κλίβανος, ο οποίος θα εξασφαλίσει την κατάλληλη θερμοκρασία σε όλα τα υλικά που θα έρθουν σε επαφή με το σώμα του ασθενούς (ενέσιμα ή ενδοφλέβια υγρά, στρώματα γέλης, κουβέρτες, πετσέτες κλπ).