Σύστημα Πρόληψης Υποθερμίας - WarmCloud

KAN-OT-600-001
[Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή]
Κατόπιν παραγγελίας

Το σύστημα Warmcloud της Kanmed είναι ένα επαναστατικό καινούργιο σύστημα που διασφαλίζει τη θερμοκρασία των ασθενών στη διάρκεια του χειρουργείου και εξαλείφει τον κίνδυνο των πληγών από κατάκλιση.

Το Warmcloud της Kanmed αποτελείται από ένα θερμαινόμενο στρώμα αέρα, την μονάδα ελέγχου και ένα χειριστήριο για την λειτουργία της συσκευής. Η ιδέα είναι απλή αλλά και ταυτόχρονα το πιο αποτελεσματικό σύστημα στην αγορά. Το θερμαινόμενο στρώμα αέρα τοποθετείται κάτω από τον ασθενή και δημιουργεί ένα μαλακό, άνετο και θερμικά ρυθμιζόμενο στρώμα.

Η καλύτερη λύση για τον ασθενή

Το σύστημα μετατρέπει το ψυχρό, σκληρό χειρουργικό τραπέζι σε ζεστό και άνετο σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτό βοηθά τον ασθενή να χαλαρώσει. Εξαλείφει τον κίνδυνο για πληγές κατάκλισης ακόμη και σε πολύ μεγάλες επεμβάσεις.

Η καλύτερη λύση για το αναισθησιολογικό προσωπικό

Τοποθετείστε το στρώμα στην χειρουργική τράπεζα και συνδέστε το με την μονάδα ελέγχου. Πολύ σύντομα ο ασθενής σας θα είναι ζεστός και άνετος. Το σύστημα είναι σχεδόν αθόρυβο και μικρό σε όγκο.

Η καλύτερη λύση για τον χειρούργο

Το σταθερό θερμαινόμενο στρώμα αέρα τοποθετείται κάτω από τον ασθενή. Ο χειρούργος έχει πλήρη πρόσβαση στο χειρουργικό πεδίο και δεν πρόκειται να ζεσταθεί.

Η καλύτερη λύση για το νοσοκομείο

Η αποτελεσματική και πλήρης θέρμανση μικραίνει την μετεγχειρητική φροντίδα, μιας και οι επιπλοκές που προκαλούνται από την υποθερμία εξαλείφονται. Ο εύκολος χειρισμός και η απαλοιφή περίπλοκων διαδικασιών για την πρόληψη των πληγών κατακλίσεων, βοηθούν στην πιο γρήγορη ανάρρωση, χαμηλότερα κόστη και πιο ικανοποιημένους ασθενείς.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Kanmed
Εγγύηση:
1 Έτος

Έντυπο Προϊόντος (WarmCloud_new.pdf, 2,327 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

(34,68 + ΦΠΑ) 43,00 με ΦΠΑ

Σχετικά Προϊόντα

[Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή]
[Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή]