Χειρουργικός Προβολέας STARLED 3 EVO PLUS®

CH/ST3/ER/T
(3.075,00 + ΦΠΑ)
3.813,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Χειρουργικός Προβολέας STARLED 3 EVO PLUS®

Προβολέας Χειρουργίου LED

Ο Νέος Προβολέας STARLED 3 EVO PLUS έχει βελτιωμένη τεχνολογία και σχεδιασμό που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση σε χαμηλή κατανάλωση. Ο λαμπτήρας, είναι πλήρως ψηφιακός, ελέγχεται από μικροεπεξεργαστές και διαθέτει έναν νέο πίνακα ελέγχου I-Sense, ο οποίος παρέχει εξαιρετικά απλό και εργονομικό τρόπο ρύθμισης και οπτικοποίησης της έντασης του φωτός. Η λειτουργία ENDO σας επιτρέπει να διαμορφώσετε εσείς το άναμμα των τριών φώτων που διαθέτει με βάση τις δικές σας ανάγκες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα, δύο ή τρία φώτα.
Χάρη στα χειροκίνητα χειριστήρια στην κεντρική λαβή, το STARLED3 EVO PLUS δίνει τη δυνατότητα εστίασης των φωτεινών ακτίνων με μια απλή περιστροφή της λαβής δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα. Η λαβή έχει ένα απλό σύστημα τοποθέτησης και αφαίρεσης, παρέχοντας γρήγορη απομάκρυνση και μετέπειτα αποστείρωση.
Στο STARLED3 EVO PLUS, η λειτουργία ENDO όταν ανάβει παρέχει ένα φωτισμό περιβάλλοντος χάρη στις φωτεινές δέσμες που προέρχονται από το πάνω μέρος της λάμπας και προσαρμόζεται ανάλογα με τη ρύθμιση των επιπέδων φωτισμού που είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την προετοιμασία, την βοήθεια και την παρακολούθηση του ασθενούς κατά τη διάρκεια της επέμβασης και του χειρουργείου.

Τα χαρακτηριστικά του STARLED3 EVO PLUS είναι τα εξής:

  • Μέγιστη. Ισχύς φωτός: 130.000 lux
  • Δείκτης απόδοσης χρώματος, Ra: 95
  • Κατανάλωση ισχύος: 55W
  • Θερμοκρασία χρώματος: 4.900 ° K
  • Εύκολο στη χρήση και σταθερό
  • Διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και τοποθετείται σε οροφή με μονό ή διπλό μπράτσο, τοίχο ή κάνοντας το φορητό.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Acem
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
5 Έτη
Πιστοποίηση CE:
Δήλωση Συμμόρφωσης Κατασκευαστή

STARLED 3 EVO PLUS® (stl3_evo_depliant_eng.pdf, 509 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Τεχνικά Χάρακτηριστικά (stl3_evo_scheda_eng.pdf, 99 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν