Ηλεκτρική Χτένα για Ψείρες

GIM-24402
(17,85 + ΦΠΑ)
22,13 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

Η ελάχιστη Παραγγελία για "Ηλεκτρική Χτένα για Ψείρες" είναι 1τμχ
.

Ηλεκτρική Χτένα για Ψείρες

Απαλλαγείτε από τις ψείρες ανώδυνα & χωρίς χημικά

Η ηλεκτρική χτένα για ψείρες Gima είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή στην εξάλειψη των ψειρών, ώστε να σταματήσουν να εξαπλώνονται μέσω του τριχωτού της κεφαλής των μελών της οικογένειάς σας.
Οι ψείρες είναι μικροσκοπικά έντομα, χωρίς φτερά. Όταν αναπτύσσονται πλήρως, είναι παρόμοια σε μέγεθος με σπόρους σησαμιού. Επειδή δεν μπορούν να επιβιώσουν στο κρύο, προσκολλώνται στα μαλλιά μας, μένοντας κοντά στη ζεστασιά των κεφαλιών μας.
Οι ψείρες είναι αβλαβείς, αν και μπορούν να προκαλέσουν κνησμό του κεφαλιού του παιδιού σας.
Ευτυχώς, η κατάργησή τους σήμερα απαιτεί μόνο δέκα λεπτά θεραπείας!
Δεν είναι μυστικό ότι οι ψείρες μπορούν να κάνουν τη ζωή δύσκολη για όλους στο νοικοκυριό, αλλά χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, η διαδικασία απαλλαγής από αυτά τα παράσιτα μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολη.
Η ηλεκτρική χτένα για ψείρες Gima σκοτώνει αποτελεσματικά τις υπάρχουσες ψείρες και κόνιδες μέσω ασφαλούς ηλεκτρικής τάσης, η οποία είναι ανεπαίσθητη και αβλαβής για τον άνθρωπο.
Η δραστηριότητα υποδεικνύεται από ένα ηχητικό σήμα, διαφορετικό όταν δεν ανιχνεύονται ψείρες και με σύντομο οξύ ήχο όταν εντοπιστεί και θανατωθεί η ψείρα ή η κόνιδα.
Η ηλεκτρική χτένα για ψείρες θα απενεργοποιηθεί αυτόματα αν δεν χρησιμοποιείται περισσότερο από 5 λεπτά για παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.
Είναι ιδανική για χρήση σε παιδιά όσο και σε κατοικίδια ζώα.
Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας: η μονάδα θα ανιχνεύσει την μπαταρία εάν η τάση είναι χαμηλότερη από την κανονική τάση λειτουργίας.
Άψογος σχεδιασμός με τοποθέτηση των αξεσουάρ μέσα στην κύρια συσκευή, καθιστώντας έτσι τη συσκευή πρακτική και πραγματικά φορητή.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
GIMA
Προτεινόμενη Χρήση:
Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
Δήλωση Συμμόρφωσης Κατασκευαστή

Έντυπο Προϊόντος (Χρήσιμες_Μικροσυσκευές.pdf, 286 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγίες Χρήσης (M24402EN.pdf, 749 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν