Ηλεκτρικό Θήλαστρο Lansinoh Compact

LNS-SCompact
(87,90 + ΦΠΑ)
109,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Ηλεκτρικό Θήλαστρο Lansinoh Compact

Το Ηλεκτρικό Θήλαστρο Lansinoh Compact είναι ιδανικό για τη σημερινή πολυάσχολη μαμά, η οποία είναι πάντα εν κινήσει, έχοντας λίγο χρόνο στην διάθεσή της. Σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή, με ελαφριά αντλία, συμπαγή κατασκευή, διακριτική και συμβατή με προσαρμογέα micro USB ή τροφοδοτικό AC, γεγονός που την καθιστά ιδανική για χρήση εν κινήσει.

Απλό στη χρήση, με ενδεικτική λυχνία LED που δείχνει τη δύναμη της αναρρόφησης και των διαφανών χειριστηρίων στην κορυφή της μονάδας για αύξηση και μείωση των επιπέδων αναρρόφησης.

Φάσεις Διέγερσης και Άντλησης

Όταν τα μωρά θηλάζουν, ξεκινούν με γρήγορο πιπίλισμα για να τονώσουν το γάλα σας και να αρχίσει να ρέει. Μόλις το γάλα σας αποκολληθεί, το μωρό θηλάζει το γάλα πιο αργά, βαθύτερα. Για την προσομοίωση αυτού του φυσικού ρυθμού, το θήλαστρο Lansinoh® Compact προσφέρει δύο φάσεις - τη φάση Διέγερσης και τη φάση Άντλησης.

Η φάση Διέγερσης είναι ένα ταχύτερο στυλ άντλησης που μιμείται το σύντομο, γρήγορο πιπίλισμα που χρησιμοποιεί το μωρό σας για να ξεκινήσει τη ροή του γάλακτος. Η φάση Άντλησης μιμείται το πιο αργό, βαθύτερο θηλασμό με 5 ρυθμιζόμενα επίπεδα αναρρόφησης που μπορούν να προσαρμοστούν για την άνεσή σας.

Όταν ενεργοποιείτε το θήλαστρο, θα ξεκινήσει σε φάση Διέγερσης, επίπεδο 3 και θα αλλάξει αυτόματα στη φάση Άντλησης μετά από 2 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καν να πατήσετε κάποιο κουμπί (αν δεν θέλετε). Μπορείτε να μεταβείτε στη φάση Άντλησης σε οποιοδήποτε σημείο, εάν το γάλα σας αρχίσει να ρέει πριν από τη μετάβαση των 2 λεπτών.

Πέντε ρυθμιζόμενα επίπεδα αναρρόφησης και ρυθμού, μιμούνται τον τρόπο με τον οποίο θηλάζει το μωρό με φυσικό τρόπο, μεγιστοποιεί την παραγωγή γάλακτος και επιτρέπει στη μαμά να προσαρμόζει την ισχύ αναρρόφησης στο επίπεδο άνεσης.

Μικρός, ελαφρύς σχεδιασμός με προσαρμογέα τροφοδοσίας micro USB. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι ή και μακριά από αυτό.

Απλό στη χρήση με λιγότερα μέρη για καθαρισμό, εξοικονομώντας χρόνο για πολυάσχολες μαμάδες.

Ασφαλές για την μητέρα και το βρέφος καθώς είναι 100% χωρίς ΒPA & BPS.

Περιλαμβάνει κάλυμμα στήθους Comfortfit, μαλακό μαξιλαράκι σιλικόνης για μαστό, για ασφαλή σφράγιση και άνετη εφαρμογή που έχει ως αποτέλεσμα πιο αποτελεσματική άντληση.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Lansinoh
Προτεινόμενη Χρήση:
Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν