Μετρητής Πήξης Αίματος (INR) CoaguChek INRange

ROC-CoagChekIN

Νέα Συσκευή με διασύνδεση Bluetooth & USB


(665,32 + ΦΠΑ)
825,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

Μετρητής Πήξης Αίματος (INR) CoaguChek INRange

Μετρητής Πήξης Αίματος (χρόνου Προθρομβίνης) Ασφαλής & Αποτελεσματικός (πηκτικότητα αίματος βάσει του Διεθνούς Κανονικοποιημένου Πηλίκου, INR - International Normalized Ratio).

Η μέτρηση πήξης του αίματος (χρόνου προθρομβίνης "PT"), υπολογίζει το χρόνο για τη δημιουργία θρόμβου στο δείγμα του αίματος. Στον οργανισμό μας, η διαδικασία της θρόμβωσης περιλαμβάνει μια σειρά από διαδοχικές χημικές αντιδράσεις.
To σύστημα CoaguChek INRange είναι η πρώτη συσκευή με Bluetooth & USB σύνδεση για την κατ’ οίκον μέτρηση του χρόνου προθρομβίνης (PT/INR), η οποία βοηθά ασθενείς και ιατρούς να ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση της πήξης του αίματος, ενώ τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν την αγωγή με ανταγωνιστές της βιταμίνης Κ (VKA).

Η προθρομβίνη είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες της πήξης, οι οποίοι παράγονται στο ήπαρ.Το CoaguChek-INRange system προσφέρει σε ασθενείς με αντιπηκτική αγωγή (Sintrom, warfarin κλπ) έναν απλό, γρήγορο και ασφαλή τρόπο ελέγχου των επίπεδων πηκτικότητας του αίματός τους.

Το σύστημα CoaguChek INRange βοηθά τους ασθενείς να βρίσκονται εντός θεραπευτικού εύρους για περισσότερο χρόνο με ελάχιστη εκπαίδευση, και συμπεριλαμβάνει υπενθυμίσεις για λήψη φαρμάκων και για εξέταση, επισήμανση των αποτελεσμάτων σε σχέση με το εύρος-στόχο, καθώς και την επιλογή για εισαγωγή σχολίων στο αποτέλεσμα. Αυτή η ιατρική συσκευή χειρός για κατ’ οίκον χρήση δίνει στους ασθενείς τη δυνατότητα να παρακολουθούν εύκολα τα αποτελέσματα PT/INR, καθώς και να έχουν ευέλικτη απομακρυσμένη συνδεσιμότητα με τους ιατρούς τους μέσω τεχνολογίας Bluetooth. Επίσης, η λειτουργία αναφοράς τάσεων παρέχει σε ασθενείς και ιατρούς μια επισκόπηση σχετικά με τη σταθερότητα των επιπέδων αντιπηκτικότητας του αίματος, συμβάλλοντας στη βελτιστοποιημένη διαχείριση της αγωγής

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • Ο μετρητής CoaguChek INRange
  • Το τσαντάκι μεταφοράς
  • Τέσσερις (4) μπαταρίες
  • Στυλό τρυπήματος CoaguChek Softclix
  • Βελόνες CoaguChek
  • Δωρεάν ένα κουτί ταινίες 24 τεμαχίων

Η δαπάνη για την αγορά της συσκευής και των ταινιών μέτρησης καλύπτεται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ (Αρ. Απόφασης 853/146/14-11-2013) για τους ασθενείς με Μηχανική Υποβοήθηση Καρδιάς που παραμένουν στη λίστα για μεταμόσχευση (ΜΤΧ) καρδιάς καθώς και στους ασθενείς που βρίσκονται στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση.
Με νεότερη απόφασή του ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ
ενέκρινε την αύξηση του μέγιστου αποδιδόμενου ποσού για τα αναλώσιμα υλικά της συσκευής, από 122,00€ στα 610,00€ ετησίως.

Δείτε τις σχετικές απόφασεις στην καρτέλα (ΤΑΒ) "Prospectus - Οδηγίες Χρήσης"

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Roche
Εγγύηση:
1 Έτος

Πληροφοριακό έντυπο ταινιών (XS_Strip_Package_Insert.pdf, 171 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγίες Χρήσης Αγγλικά (coaguchek_user_manual.pdf, 2,473 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Οδηγίες Χρήσης Ελληνικά (coaguchek_user_manual.gr.pdf, 225 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

(103,23 + ΦΠΑ) 128,01 με ΦΠΑ
(5,65 + ΦΠΑ) 7,01 με ΦΠΑ