Έξυπνο Σακχαρόμετρο iHealth Gluco

GIM-23510
(63,71 + ΦΠΑ)
79,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Η ελάχιστη Παραγγελία για "Έξυπνο Σακχαρόμετρο iHealth Gluco" είναι 1τμχ
.

Έξυπνο Σακχαρόμετρο iHealth Gluco

Παρακολουθήστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας με ή χωρίς τη χρήση ενός smartphone. Ο έξυπνος μετρητής γλυκόζης iHealth Gluco, σχεδιασμένος για διαβητικούς ασθενείς, μετρά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται απευθείας στην οθόνη ή στην εφαρμογή iHealth Gluco-Smart. Παρακολουθήστε τα αποτελέσματά σας και συμβουλευτείτε το ιστορικό σας όποτε χρειάζεται. Το έξυπνο σακχαρόμετρο iHealth Gluco είναι μια in vitro διαγνωστική ιατρική συσκευή.

Τα πλεονεκτήματα
Ελέγξτε το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα σας με ή χωρίς έξυπνο τηλέφωνο. Συνδεδεμένο μέσω Bluetooth με το smartphone σας, το έξυπνο σακχαρόμετρο iHealth Gluco συμβάλει στην αυτοπαρακολούθηση των επιπέδων της γλυκόζης. Σας επιτρέπει να γνωρίζετε άμεσα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας έτσι ώστε να μπορείτε να τα ελέγχετε και έτσι να αποφύγετε τις ανισορροπίες και να προσαρμόζετε τη θεραπεία σας. Η τσάντα μεταφοράς σας επιτρέπει να μεταφέρετε την συσκευή οπουδήποτε μαζί σας.

Η εφαρμογή
Συνδέστε τον έξυπνο μετρητή γλυκόζης iHealth Gluco στο κινητό σας μέσω bluetooth και διαχειριστείτε τα αποτελέσματά σας απευθείας στην δωρεάν εφαρμογή iHealth Gluco-Smart. Η εφαρμογή Gluco-Smart διατηρεί αυτόματα το ιστορικό όλων των μετρήσεων σας, τις τοποθετεί σε πολύχρωμα γραφήματα και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε την πρόοδό σας με το γιατρό σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε συναγερμούς για καλύτερη διαχείριση του διαβήτη σας.
Η εφαρμογή Gluco-Smart είναι συμβατή με το Apple Watch!

Το έξυπνο σακχαρόμετρο iHealth Gluco-Smart είναι διαθέσιμο σε 2 επιλογές:
Α. iHealth Gluco Kit (περιλαμβάνει 10 ταινίες, 10 σκαριφιστήρες, συσκευή ανώδυνου τρυπήματος, διάλυμα ελέγχου, καλώδιο φόρτισης usb, θήκη μεταφοράς).
Β. iHealth Gluco μόνον τη συσκευή με το καλώδιο φόρτισης usb & την θήκη μεταφοράς.ΔΩΡΕΑΝ Εφαρμογή iHEALTH Gluco-Smart
Η εφαρμογή iHealth Gluco-Smart έχει σχεδιαστεί για τη σειρά μετρητών γλυκόζης iHealth έτσι ώστε οι ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη να μπορούν να παρακολουθούν τα επίπεδα γλυκόζης αίματος στο σπίτι. Σας εξοικονομεί χρόνο και αποτρέπει τα λάθη με την αυτόματη μέτρηση των μετρήσεων γλυκόζης αίματος. Αποθηκεύστε τα δεδομένα σας και προβάλετε τις αναγνώσεις αμέσως στην κινητή συσκευή σας. Συμβουλευτείτε γραφήματα των μετρήσεων σας και εβδομαδιαίους ή μηνιαίους μέσους όρους. Οι καταχωρήσεις αποθηκεύονται με ασφάλεια στον δωρεάν λογαριασμό σας στο cloud iHealth, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές ανά πάσα στιγμή. Συμπληρώστε το ψηφιακό ημερολόγιο: μετρήσεις, ημερομηνίες, γεύματα, υδατάνθρακες, σωματική δραστηριότητα, φάρμακα, φωνητικά σημειώματα. Και μοιραστείτε με ασφάλεια τα δεδομένα σας με τους επαγγελματίες της υγείας σας.

Χαρακτηριστικά Συσκευής

  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth
  • Μέγεθος: 96mm x 34,5mm x 19mm
  • Ακρίβεια: 20 mg / dL - 600 mg / dL
  • Όγκος αίματος: ελάχιστο. 0,7 μL
  • Μπαταρίες: USB
  • Βάρος: 53g
  • Λειτουργεί μόνο με τις ταινίες iHealth
Επιλογή Set:
iHealth Kit

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
iHealth Labs Inc.
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

(17,74 + ΦΠΑ) 22,00 με ΦΠΑ

Σχετικά Προϊόντα

(12,90 + ΦΠΑ) 16,00 με ΦΠΑ
(46,77 + ΦΠΑ) 57,99 με ΦΠΑ
(41,94 + ΦΠΑ) 52,01 με ΦΠΑ
(54,03 + ΦΠΑ) 67,00 με ΦΠΑ
(47,58 + ΦΠΑ) 59,00 με ΦΠΑ
(83,87 + ΦΠΑ) 104,00 με ΦΠΑ
(33,06 + ΦΠΑ) 40,99 με ΦΠΑ
(83,87 + ΦΠΑ) 104,00 με ΦΠΑ