Έξυπνο Πιεσόμετρο iHealth Clear

GIM-23490
(83,87 + ΦΠΑ)
104,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Η ελάχιστη Παραγγελία για "Έξυπνο Πιεσόμετρο iHealth Clear" είναι 1τμχ
.

Έξυπνο Πιεσόμετρο μπράτσου iHealth Clear

Η αρτηριακή σας πίεση με ή χωρίς smartphone

Το Έξυπνο Πιεσόμετρο iHealth Clear μετρά την αρτηριακή πίεση και τον παλμό και ανιχνεύει αρρυθμίες (ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς). Πατήστε ένα από τα δύο κουμπιά στο περίβλημα για να αρχίσετε τη μέτρηση και να δείτε τα αποτελέσματα απευθείας στην οθόνη υψηλής ανάλυσης που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Συγκρίνετε τις τελευταίες σας μετρήσεις. Η κίτρινη ή η κόκκινη χρωματική κωδικοποίηση σάς επιτρέπει να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με τις συστάσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ). Η τεχνολογία WiFi σας επιτρέπει πρώτα να συνδέσετε το έξυπνο Πιεσόμετρο iHealth Clear στο κινητό σας τηλέφωνο και στη συνέχεια να λαμβάνετε αυτόματα όλες τις μελλοντικές μετρήσεις στην εφαρμογή iHealth MyVitals μέσω του ασφαλούς iHealth Cloud.

Έλεγχος περιβαλλοντικών παραγόντων
Το Έξυπνο Πιεσόμετρο iHealth Clear γίνεται ένας μετεωρολογικός σταθμός όταν αποσυνδεθεί η περιχειρίδα. Εμφανίζει τη θερμοκρασία του δωματίου καθώς και την εξωτερική θερμοκρασία στην οθόνη του, απλά πιέζοντας τα κουμπιά στο περίβλημα. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την αρτηριακή πίεση και οι αλλαγές στη θερμοκρασία είναι ένα από αυτά. Το καλοκαίρι και το χειμώνα η πίεση του αίματος μπορεί να αλλάξει. Το Έξυπνο Πιεσόμετρο iHealth Clear μπορεί να προειδοποιήσει για αυτές τις αλλαγές και να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των διαφορών στα αποτελέσματα, συμβουλευόμενο το ιστορικό δεδομένων σας στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή
Χάρη στην έξυπνη και δωρεάν εφαρμογή MyHitals iHealth, η οποία είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, το Έξυπνο Πιεσόμετρο iHealth Clear παρέχει πλήρες ιστορικό παρακολούθησης και δεδομένων, ως γράφημα. Μοιραστείτε με ασφάλεια τις μετρήσεις σας με τον προσωπικό σας γιατρό. Δημιουργήστε δύο προφίλ χρηστών στην εφαρμογή και συσχετίστε τα με τα δύο κουμπιά στην συσκευή για αυτόματη αποστολή μετρήσεων στο σωστό προφίλ ασθενούς. (Μνήμη 1000x2 μετρήσεων στη συσκευή, απεριόριστη στην εφαρμογή)


ΔΩΡΕΑΝ Εφαρμογή iHEALTH MYVITALS APP:

- παρακολουθείτε δεδομένα, γραφήματα και ιστορικό
- εφαρμογή πολλαπλών ασθενών (αυτόματη ταξινόμηση δεδομένων μετρήσεων ανά χρήστη)
- δωρεάν και ασφαλής αποθήκευση δεδομένων
- μοιραστείτε τα αποτελέσματα με τον προπονητή σας, τους φίλους σας ή τον προσωπικό γιατρό σας

Η iHealth σχεδιάζει καινοτόμα, φορητά προϊόντα προσωπικής υγειονομικής περίθαλψης για όλους. Τα ασύρματα προϊόντα iHealth με σύνδεση Bluetooth για iPad, iPhone, iPod και Android, επιτρέπουν την εύκολη μέτρηση και παρακολούθηση προσωπικών δεδομένων υγείας και τον άμεσο διαμοιρασμό τους με την οικογένεια ή τον γιατρό σας.
Η ισχυρή εφαρμογή iHealth MyVitals θα σας επιτρέψει να διαχειρίζεστε όλα τα δεδομένα της υγείας σας με προσαρμοσμένα γραφήματα, στατιστικά στοιχεία & τάσεις.
Αυτή η μοναδική εφαρμογή παρακολουθεί τη σχέση μεταξύ διαφόρων παραμέτρων όπως η πίεση του αίματος, το βάρος, η πρόσληψη θερμίδων και οι δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά

  • Συνδεσιμότητα: Wifi IEEE802.b / g / n ·
  • Περιφέρεια περιχειρίδας: 22-42 εκ.
  • Διαστάσεις: 119mm x 118mm x 51mm
  • Βάρος: 350g
  • Μέθοδος μέτρησης: Ταλαντωσιμετρία με αυτόματη πλήρωση / εκτόνωση
  • Τροφοδοσία: Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (Li-ion 2200mAh 1 * 3.7V) 180 μετρήσεις σε πλήρη φόρτιση
  • Εύρος μέτρησης: Sys: 60-260mmHg / Dia: 40-199mmHg / Παλμός: 40-180bts / min
  • Συνθήκες χρήσης: Θερμοκρασία: 10 ° C ~ 40 ° C, υγρασία: <85% RH

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
iHealth Labs Inc.
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα

(47,58 + ΦΠΑ) 59,00 με ΦΠΑ
(33,06 + ΦΠΑ) 40,99 με ΦΠΑ
(83,87 + ΦΠΑ) 104,00 με ΦΠΑ
(54,03 + ΦΠΑ) 67,00 με ΦΠΑ
(41,94 + ΦΠΑ) 52,01 με ΦΠΑ
(46,77 + ΦΠΑ) 57,99 με ΦΠΑ
(63,71 + ΦΠΑ) 79,00 με ΦΠΑ
(12,90 + ΦΠΑ) 16,00 με ΦΠΑ