Εξασκητής Aναπνοής Ultrabreathe

ULT-05R
25,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 Ημέρες
+

Εξασκητής Aναπνοής Ultrabreathe

Η συσκευή Ultrabreathe® είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο εξάσκησης των εισπνευστικών & εκπνευστικών μυών, συμβάλλοντας θεαματικά στην αύξηση της αντοχής και της ανθεκτικότητας του αναπνευστικού συστήματος.

Λειτουργεί με βάση την αρχή της αντίστασης.
Καθώς εισπνέετε, η αντίσταση που δημιουργείται εξαναγκάζει τους θωρακικούς σας μύες να εργάζονται σκληρότερα, και όσο πιο σκληρά δουλεύουν, τόσο πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί γίνονται, καθώς η αναπνευστική σας δύναμη βελτιώνεται.
Το Ultrabreathe® μπορεί να προσαρμοστεί σταδιακά για να προσφέρει μεγαλύτερη αντίσταση.
Η συσκευή Ultrabreathe® είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, φέρει σήμανση CE και κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τα απαιτούμενα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας και ασφάλειας.
Με εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως.

Με το Ultrabreathe® δεν απαιτείται η χρήση φαρμακευτικών ουσιών ή σκευασμάτων καθώς η εκγύμναση γίνεται με φυσικό τρόπο, χωρίς παρενέργειες στην υγεία του χρήστη.

Χαρακτηριστικά

  • Προηγμένη Τεχνολογία Αυτοπροσαρμογής - Προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες της εκγύμνασης
  • Προηγμένη εκγύμναση μεταβλητής αντίστασης - Βελτιστοποιημένη για να ταιριάζει με το προφίλ δύναμης των αναπνευστικών σας μυών
  • Επιλογέας έντασης εκγύμνασης
  • Ταχύτατη βαλβίδα ρύθμισης αντίστασης
  • Επιστημονικά αποδεδειγμένη και τεκμηριωμένη, τεχνική εξάσκησης με όριο πίεσης
  • Αποσπώμενη βαλβίδα για εύκολο καθαρισμό
  • Εργονομικός σχεδιασμός επιστομίου, κατάλληλο για χρήση σε ενήλικες και παιδιά
  • Εργονομική χειρολαβή

Μειώστε την δύσπνοια.

Ενώ υπάρχουν πολλές υποκείμενες αιτίες της δύσπνοιας όπως το άσθμα, το εμφύσημα, βρογχίτιδα ή απλώς γήρανση, η κλινική έρευνα δείχνει ότι βελτιώνοντας τη δύναμη και την αντοχή των εισπνευστικών μυών μπορεί να μειωθεί σημαντικά η αίσθηση της δύσπνοιας και να οδηγήσει σε αυξημένη ικανότητα άσκησης και αντοχής.

Ενισχύστε την απόδοση.

Δεν χρειάζεται να είστε αγύμναστοι για να επωφεληθείτε από την προπόνηση με το Ultrabreathe.
Οι ποδοσφαιριστές, οι δρομείς, οι κολυμβητές και οι ποδηλάτες μπορούν όλοι να απολαύσουν μια αθλητική βελτίωση με βελτιωμένη πνευμονική απόδοση. Μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν για να ολοκληρώσουν σωστά την προθέρμανσή τους. Η έρευνα δείχνει ότι η παραδοσιακές τεχνικές προθέρμανσης τείνουν να αγνοούν τους αναπνευστικούς μύες.

Πληροφορίες Ιατρικού Περιεχομένου

Αξιολόγηση της τεχνικής της Εκπαίδευσης Εισπνευστικών Μυών (IMT) με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνονται από κλινικές δοκιμές και άλλες πηγές.
Η επίδραση της προθέρμανσης των αναπνευστικών μυών κατά την εκτέλεση της κωπηλασίας και της δύσπνοιας:
"ΣΚΟΠΟΣ: α) να προσδιοριστεί η λειτουργική σημασία μιας αναπνευστικής προθέρμανσης και β) να συγκριθεί η επίδραση τριών διαφορετικών πρωτοκόλλων προθέρμανσης κατά την απόδοση της κωπηλασίας και την αντίληψη της δύσπνοιας.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
: Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο συνδυασμός ενός πρωτοκόλλου προθέρμανσης του αναπνευστικού συστήματος μαζί με την κωπηλατική προθέρμανση ήταν πιο αποτελεσματικός από την κωπηλατική προθέρμανση ή μια υπομέγιστη προθέρμανση μόνο, ως προετοιμασία στην κωπηλασία.

Χρώμα:
Κόκκινο

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Ultrabreathe
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Είδους (POWERbreathe-Brochure.pdf, 2,371 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν