Κερδίζετε 20%

Πιστόλι Μασάζ PhysioGun

OCE-DMST-002
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 199,00
159,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ) Κερδίζετε : 40,00 (20%)
Κατόπιν Παραγγελίας
+

Πιστόλι Μασάζ PhysioGun

Πιστόλι Μασάζ PhysioGun είναι ένας επαγγελματικός εξοπλισμός φυσικοθεραπείας για θεραπείες αποκατάστασης. Παράγει ισορροπημένη δύναμη πρόσκρουσης μέσω του κινητήρα ροπής, απελευθερώνοντας το σώμα από την κόπωση και ανακουφίζει από τον πόνο.

Ταχύτητα και Ισχύς
Η συσκευή μασάζ PhysioGun είναι πολύ ισχυρή. Με 20 διαφορετικές ταχύτητες και έως 3.200 κρούσεις ανά λεπτό, οι μύες υποβάλλονται σε ένα ισχυρό, επαγγελματικό μασάζ. Η ένταση είναι ρυθμιζόμενη. Υπάρχουν είκοσι επίπεδα ταχύτητας, τα οποία σας επιτρέπουν να αλλάξετε την πίεση και την ταχύτητα που απαιτείται.

Ευελιξία και Φορητότητα
Το Πιστόλι Μασάζ PhysioGun ζυγίζει μόνο 1,4 κιλά, ως εκ τούτου διαίτερα ελαφρύ και άνετο σε πολύωρη χρήση. Η λαβή του και ο συνολικός σχεδιασμός του δίνουν σταθερό έλεγχο κατά τη χρήση του.

Εξαρτήματα
Το PhysioGun συνοδεύεται από έξι εξαρτήματα: κεφαλή μπάλας, επίπεδη κεφαλή, κεφαλή σε σχήμα σφαίρας για trigger point, κεφαλή 2 άκρων (πιρούνι) ιδανική να δουλέψετε μεσοσπονδύλια καθώς και ειδική κεφαλή Air Plug, κατάλληλη για ευαίσθητες μυϊκές περιοχές ή χαλάρωση μυών ηλικιωμένων.
Εκτός από τα έξι αυτά εξαρτήματα, συνοδεύεται από το φορτιστή και το τσαντάκι μεταφοράς.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας λιθίου είναι εξαιρετικά ισχυρή στο PhysioGun που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την εκ νέου φόρτιση στη μέση της προπόνησης ή της συνεδρίας. Η μπαταρία διαρκεί έως και 6 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Πλεονεκτήματα

  • Αθόρυβο
  • Ισχυρό
  • 20 επίπεδα δόνησης
  • Αξιόπιστο
  • 6 Κεφαλές
  • Έως 3200 κρούσεις/λεπτό
  • Ελαφρύ (1,4kg)
  • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (λιθίου)


Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Oceanus
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Οδηγίες Χρήσης (Product_operating_manual(OCE-DMST-002)-A0-20191215.pdf, 1,003 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν