Μάσκα Νανοϊνών (Nanofiber) & Οξειδίου Χαλκού RespiRaptor​ ​VK FFP2 Respilon® | 2 τμχ


RSL-RRVK-L/M00-002
12,20
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Αποστολή σε 1-3 Ημέρες
+

Μάσκα Νανοϊνών (Nanofiber) & Οξειδίου Χαλκού RespiRaptor VK FFP2 Respilon®

Πρωτοποριακή αυτο-αποστειρούμενη μάσκα RespiRaptor VK FFP2, διπλού φραγμού, προσφέρει μοναδική προστασία από ιούς. Ο αναπνευστήρας έχει μοναδικό εργονομικό σχήμα και γι' αυτό ταιριάζει τέλεια σε κάθε πρόσωπο.

Μάσκα προσώπου Νανοϊνών (Nanofiber) & Οξειδίου Χαλκού RespiRaptor VK FFP2 του οίκου Respilon, πιστοποιημένη κατά EN 149:2001 +A1: 2009 ως FFP2 NR.

Η μεμβράνη των νανοϊνών RESPILON® της μάσκας RespiRaptor VK FFP2 συλλαμβάνει το 99,7–99,9 % των ιών και των αιωρούμενων σωματιδίων ενώ ταυτόχρονα τους απενεργοποιεί, καθώς συνδυάζει το πλεονέκτημα της μεμβράνης νανοϊνών και της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας της μεθόδου επιταχυνόμενου οξείδιου του χαλκού.

Χάρη στο μικρό της βάρος 3,7gr & το ιδιαίτερο σχήμα της, η μάσκα RespiRaptor VK FFP2 είναι ιδιαίτερα άνετη για καθημερινή χρήση εξασφαλίζοντας εύκολη αναπνοή και ομιλία.
Οι ποιοτικές νανοΐνες εξασφαλίζουν συνεχή προστασία. Χάρη στην τεχνολογία αυτο-αποστείρωσης, δεν απαιτεί καμία συντήρηση και είναι κατάλληλο για επαναλαμβανόμενη χρήση. Χρήση έως και μια εβδομάδα συνολικά (168 ώρες αθροιστικά).
Σχεδιασμένη για χρήση σε χώρους όπου δεν είναι δυνατός ο αερισμός και υπάρχουν διαφορετικά είδη οσμών και μυρωδιών. Η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που οι δουλειές τους απαιτούν ασφάλεια, όπως ιατρικό προσωπικό, διασώστες, πυροσβέστες, στρατός και αστυνομία. Ιδανική προστασία στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα, στην εργασία, όταν ψωνίζετε ή στο γιατρό

Το ιδιαίτερο, "Fish Type" σχήμα της ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. Το κλιπ της μύτης εξασφαλίζει ότι δεν θα εισρεύσει αέρας γύρω από τη μάσκα.
Η μάσκα συγκρατείται στη θέση της από μια νέα γενιά βρόχων αυτιών. Επειδή είναι εξαιρετικά ελαστικά και στρογγυλά, είναι πιο εύκαμπτα και δεν κόβουν ούτε ασκούν πίεση πίσω από τα αυτιά σας, έτσι εξασφαλίζουν πολύ μεγαλύτερη άνεση κάθε φορά που φοράτε τον αναπνευστήρα.

Η μάσκα RespiRaptor VK FFP2 περιέχει μεμβράνη Respilon®  η οποία αποτελείται από ένα εξαιρετικά πυκνό δίκτυο νανοϊνών. Αυτές οι ίνες αποκλείουν ακόμη και τα μικρότερα στερεά και υγρά σωματίδια. Λειτουργικά τόσο στην εισπνοή όσο και στην εκπνοή, προστατεύοντας όχι μόνο εσάς, αλλά ταυτόχρονα και τους γύρω ανθρώπους.

Η μάσκα RespiRaptor VK FFP2 σας προστατεύει από:
Ιούς, βακτήρια, σκόνη, γύρη, αλλεργιογόνα, νέφος, καυσαέρια, ακάρεα & οσμές.

Για πόσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιήσω μια μάσκα RespiRaptor VK FFP2
Οι μάσκες με τεχνολογία νανοϊνών Respilon λειτουργούν με μηχανική αρχή. * (Δείτε τα έντυπα με τα Δεδομένα Ασφαλείας καθώς και τα Τεχνικά Δεδομένα των Νανοϊνών στην καρτέλα/tab εντύπων)
Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες μάσκες, το επίπεδο απόδοσης φιλτραρίσματος παραμένει στο ίδιο επίπεδο, ανεξάρτητα από την υγρασία του αέρα (και από την υγρή ανθρώπινη αναπνοή). Χάρη στο ειδικό υλικό νανοϊνών προστατεύει πλήρως όσο χρησιμοποιείται.

Οι μάσκες μιας χρήσης φέρουν την ένδειξη FFP2 NR και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για όλη την ημέρα. Εάν χρησιμοποιήσετε ξανά την μάσκα μιας χρήσης, είναι απαραίτητο να την απολυμάνετε σωστά όπως συνιστάται.

* Η κύρια διαφορά μεταξύ των νανοϊνών και των συνηθισμένων μασκών στηρίζεται στην αρχή σύλληψης των σωματιδίων.
Ενώ οι μάσκες νανοϊνών λειτουργούν με μηχανική αρχή, οι συνηθισμένες μάσκες με υλικό non woven, λειτουργούν με ηλεκτροστατική αρχή.
Tο ηλεκτροστατικό φορτίο εκφορτίζεται λόγω υγρασίας με αντίστοιχη μείωση της αποτελεσματικότητάς της.

Συσκευασία 2 τεμαχίων

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
RESPILON
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση

Έντυπο Είδους (Respilon_Product_Presentation.pdf, 5,472 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Τεχνικά Δεδομένα (TDS_VK_RespiPro.pdf, 626 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

EC Certificate (EC-declaration-of-conformity-VK-RespiRaptor.pdf, 129 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν