Έξοδα Αποστολής

Ο τρόπος αποστολής εξετάζεται ξεχωριστά για τις ανάγκες της κάθε παραγγελίας, για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη πιθανή παράδοση με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σε περιπτώση που πιστεύετε πως δεν σας καλύπτει κάποιος από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής, ή συνεργάζεστε με μια συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών, παρακαλούμε να το επισημάνετε κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Το κόστος της κάθε αποστολής συνίσταται από το ογκομετρικό βάρος της μεταφοράς και απο τον τόπο αποστολής της κάθε παραγγελίας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS, καλύπτοντας το σύνολο του δικτύου των καταστημάτων της ανα την Ελλάδα.

Για αντικείμενα μεγάλου ογκομετρικού βάρους, οι αποστολές γίνονται με συμβατικές μεταφορικές εταιρείες. Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με την κάθε μεταφορική εταιρεία, καθώς συγκεκριμένες περιοχές εξυπηρετούνται απο συγκεκριμένες μεταφορικές.

Εμείς σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την κάθε αποστολή και σας ενημερώνουμε σχετικά πρίν την αποστολή.

Το Κόστος Αποστολής

  • Αν τα κιλά του καλαθιού είναι κάτω από 5kg, τότε η χρέωση είναι 2€.
  • Αν τα κιλά του καλαθιού είναι ίσα ή πάνω από 5kg και κάτω από 10kg, τότε η χρέωση είναι 5€.
  • Αν τα κιλά του καλαθιού είναι ίσα ή πάνω από 10kg και κάτω από 20kg, τότε η χρέωση είναι 7€.
  • Αν τα κιλά του καλαθιού είναι ίσα ή πάνω από 20kg και κάτω από 30kg, τότε η χρέωση είναι 12€.
  • Αν τα κιλά του καλαθιού είναι ίσα ή πάνω από 30kg και κάτω από 40kg, τότε τα μεταφορικά κοστίζουν 27€.
  • Αν τα κιλά του καλαθιού είναι ίσα ή πάνω από 40kg, τότε τα μεταφορικά κοστίζουν 50€.
  • Για παραγγελίες άνω των 150€ και βάρους μέχρι 10 Kg, τα μεταφορικά είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση πως ο τόπος αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτος.
  • Για παραγγελίες κάτω των 150€ ισχύουν οι χρεώσεις ανάλογα με το βάρος όπως αναλύθηκαν παραπάνω.
  • Για παραγγελίες άνω των 1000€ και βάρους μέχρι 20 Kg, τα μεταφορικά είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση πως ο τόπος αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτος.

Σε περίπτωση επιλογής της Αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής, υπάρχει επιπλέον χρέωση όπως περιγράφεται εδώ.

Για αποστολές εντός Αττικής μπορούμε να αποστείλουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας (πάντα σε συννενόηση μαζί σας), με οχήματα της εταιρείας, δωρεάν, στις ώρες και ημέρες των δρομολογίων μας, στην περιοχή σας. Ισχύει για παραγγελίες άνω των 100€.

Για παράδοση και τοποθέτηση μέσα στο χώρο σας, η χρέωση είναι 30€ για την Αττική. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, προηγείται συνεννόηση.

Η χρέωση δεν περιλαμβάνει την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, ή την μεταφορά του αντικειμένου σε όροφο, χωρίς ασανσέρ. Για τις περιπτώσεις αυτές προηγείται συνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων.

Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος διαφοροποιείται και η παράδοση γίνεται κατόπιν συννενοήσεως με το τμήμα πωλήσεων. Για να μάθετε αν ο τόπος παράδοσης της παραγγελίας σας κρίνεται δυσπρόσιτος, επισκεφθείτε την σχετική σελίδα της ACS.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%