Κατηγορίες
Εταιρείες
Approval Class
Μέγιστο Βάρος Ζύγισης
Διαβάθμιση
Τύπος Δικτύωσης
Ειδικές Λειτουργίες
Εύρος Κόστους

 – 

  • 201
  • 1385

Βρεφοζυγοί Seca

Βρεφοζυγοί Seca

H ακριβής μέτρηση του ύψους και του βάρους είναι μια σημαντική προϋπόθεση για ένα υγιές ξεκίνημα στη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Seca προσφέρει κορυφαίας ποιότητας συσκευές ζύγισης και μέτρησης βρεφών & παιδιών.

Μια μεγάλη γκάμα βρεφοζυγών Seca καθιστούν τη ζύγιση γρήγορη και άνετη, χάρη στα φιλικά προς το δέρμα υλικά, την εμπνευσμένη σχεδίαση και την κορυφαία τεχνολογία. Σχεδιασμός που επιτρέπει στα βρέφη να αισθάνονται ασφαλή και προηγμένες λειτουργίες που θα συντομεύσουν τη διαδικασία ζύγισης. Η ασύρματη τεχνολογία Seca 360° επιτρέπει η μετάδοση των μετρήσεων βάρους & ύψους να γίνεται γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς καλώδια και συνδέσεις.

Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή ενός βρεφοζυγού είναι βεβαίως το μέγιστο βάρος ζύγισης μαζί με τη διαβάθμιση, δηλαδή την ακρίβεια ζύγισης. Παρ’ όλα αυτά μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες όπως η απόσβεση (damping), η αυτόματη αποθήκευση (HOLD, Auto-HOLD), η πρόσληψης μητρικού γάλακτος (Breast-Milk-Intake) αλλά και άλλες που μπορείτε να δείτε εδώ, θα βοηθήσουν έτσι ώστε να έχετε μια γρήγορη και ασφαλή μέτρηση.