Εταιρείες
Κατηγορίες

Σπιρόμετρα

Το Medical.gr σας προσφέρει σπιρόμετρα της Vyaire & της MIR για να καλύψουν οποιαδήποτε σχετική με την σπιρομετρική εξέταση, ανάγκη σας. Η σπιρομέτρηση είναι σημαντική σε κάθε πνευμονολογικό ιατρείο αλλά εφαρμόζεται και συστήνεται και στην γενική ιατρική, στην παθολογία & την παιδιατρική.

Απόλυτα ακριβή και εύκολα στην χρήση τους, τα σπιρομέτρα της Vyaire & της MIR μπορούν να μετρήσουν όλες τις διαθέσιμες παραμέτρους (δείτε αναλυτικά τις παραμέτρους, στην σελίδα του σπιρόμετρου που σας ενδιαφέρει). Διαθέτουν αισθητήρες (τουρμπίνες) κατάλληλες να μετρούν ακόμα και τις πιο ασθενείς ροές, ειδικά σε ασθενείς με ΧΑΠ.

Τα σπιρόμετρα χωρίζονται σε επιτραπέζια, σε σπιρόμετρα χειρός και σε σπιρόμετρα που συνδέονται με υπολογιστή. Τα τελευταία συνοδεύονται από ειδικό λογισμικό που χρησιμοποιείται για αρχειοθέτηση, διαχείριση και εκτύπωση των δεδομένων και των εξετάσεων των ασθενών. Σε συγκεκριμένα μοντέλα σπιρομέτρων υπάρχει η δυνατότητα οξυμέτρησης μ' έναν επιπρόσθετο αισθητήρα. Τέλος είναι ιδανικά για εξετάσεις παιδιών καθώς στην οθόνη υψηλής ευκρίνειας, απεικονίζονται κινούμενα γραφικά ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν στην εξέταση παιδιών μικρής ηλικίας.

Στην ίδια κατηγορία προσφέρονται ειδικές συσκευές μέτρησης της συγκέντρωσης του μονοξειδίου του άνθρακα και της ανθρακυλαιμοσφαιρίνης παρέχοντας έτσι χρήσιμα εργαλεία στην εξέταση με σκοπό την διακοπή του καπνίσματος, καθώς και συσκευές μέτρησης των αναπνευστικών μυών, συσκευή χρήσιμη τόσο στην πνευμονολογία όσο και στην χειρουργική ειδικότητα.