Εταιρείες
Approval Class
Μέγιστο Βάρος Ζύγισης
Διαβάθμιση
Ειδικές Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά

Νοσοκομειακοί Ζυγοί

Seca Scales

Η διαδικασία της ζύγισης μπορεί να είναι μια περίπλοκη διαδικασία σε αρκετές περιπτώσεις. Ασθενείς με περιορισμένη κινητικότητα, όπως ασθενείς σε αναπηρικά αμαξίδια ή πολύ υπέρβαρα άτομα δεν μπορούν να ανέβουν εύκολα σε έναν ζυγό για να ζυγιστούν.

Η σειρά νοσοκομειακών ζυγών της εταιρείας Seca, εξελίχθηκε όσον αφορά τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα και την ακρίβεια μέσω της διαρκούς έρευνας των αναγκών, έτσι ώστε να διευκολύνεται η παροχή φροντίδας από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η χρήση τεσσάρων ανεξάρτητων αισθητηρίων στους ηλεκτρονικούς ζυγούς-πλατφόρμα επιτρέπει την πραγματοποίηση της ζύγισης ανεξάρτητα με την θέση που βρίσκεται ο ασθενής, αν είναι όρθιος ή αν κάθεται σε αναπηρική καρέκλα.Η ζύγιση πραγματοποιείται χωρίς πρόβλημα ακόμα και αν ο ασθενής στέκεται σε μία γωνία του ζυγού ή αν κρατιέται από την ειδική λαβή στήριξης.

Την σειρά νοσοκομειακών ζυγών της Seca συμπληρώνει ο κλινοζυγός Seca 985, ο οποίος επιτρέπει την ζύγιση του ασθενή ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η μετακίνηση του από το κρεβάτι. Τα τέσσερα αισθητήρια προσαρμόζονται εύκολα στις ρόδες του κρεβατιού και έτσι είναι δυνατή η παρακολούθηση του βάρους του ασθενή χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί καθόλου.