Άρθρα

Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από χρόνια νεφρική νόσο, με 2.5 εκατομμύρια ανθρώπους να βασίζονται σε τακτική θεραπεία αιμοκάθαρσης λόγω νεφρικής ανεπάρκειας. Ο Αναλυτής seca mBCA καθορίζει με ακρίβεια το σύνολο των υγρών στο σώμα. Ο seca mBCA μπορεί να ανιχνεύσει ακόμα και μικρές μεταβολές των υγρών μέσα στο σώμα, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας της αιμοκάθαρσης.

Τo προηγμένο σύστημα ελέγχου στερεοτυπικής παρατήρησης σε διασταλμένες ή μη κόρες ματιού, επιτρέπει την άμεση προσαρμογή του οπτικού συστήματος, έτσι ώστε να εξασφαλίσει πλήρως φωτισμένες, στερεοτυπικές προβολές, ακόμα και μέσα από κόρες με διάμετρο μόλις 1mm.

Τα τελευταία χρόνια τα περιστατικά σακχαρώδους διαβήτη αυξάνουν σημαντικά. Δυστυχώς, η παγκόσμια αυτή εξέλιξη δεν αφορά μόνο στους ενήλικες: όλο και περισσότερα παιδιά κι έφηβοι επηρεάζονται. Μελέτες δείχνουν ότι η αύξηση περιλαμβάνει και τους δύο κύριους τύπους διαβήτη.
Γνωρίζοντας τις συγκεκριμένες ανάγκες, η seca (κορυφαία και πρωτοπόρος κατασκευαστής συστημάτων ζύγισης και αναστημομέτρησης από το 1840), προσφέρει συστήματα μέτρησης βάρους & ύψους, ειδικά κατασκευασμένα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, από νεογνά μέχρι μεγάλα παιδιά.

Πολλοί φιλόδοξοι δρομείς νιώθουν μία σχεδόν μαγική έλξη για τη διάσημη απόσταση των 42,195 χιλιομέτρων. Συχνά θεωρείται ως το απόλυτο κατόρθωμα και χιλιάδες ερασιτέχνες κι επαγγελματίες από όλη τη Γη θα μαζευτούν για να επιχειρήσουν αυτή τη σωματική και ψυχολογική πρόκληση στις 12 Νοεμβρίου, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η λήψη σωστής απόφασης για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα όπως η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (COPD) εξαρτάται συχνά από την αξία της ακριβούς μέτρησης του κορεσμού οξυγόνου (SpO2). Το Οξύμετρο NoninConnect Elite 3240 συνδυάζει Ακρίβεια και Συνδεσιμότητα με αποδεδειγμένη απόδοση ακόμη και σε ασθενείς με αδύναμο σήμα παλμού.

H Ιατρική τεχνολογία και η τεχνολογία των πληροφοριών αναπτύσσονται μαζί.
Η ασύρματη τεχνολογία seca 360° εξασφαλίζει ακριβείς μετρήσεις του ύψους και του βάρους. Επιπλέον, τα ασύρματα προϊόντα προσφέρουν βελτιστοποίηση της διαδικασίας στην καθημερινή πράξη, προσφέρουν εργασία χωρίς χαρτί, μετάδοση δεδομένων χωρίς λάθη και εύκολη ενσωμάτωση σε συστήματα διαχείρισης δεδομένων.

Η αξιοπιστία των μετρήσεων μιας δοκιμασίας σπιρομέτρησης είναι πρωταρχικής σημασίας.

Οι τρέχουσες ATS/ERS Κατευθυντήριες Γραμμές (Guidelines) για την σπιρομέτρηση καθορίζουν με σαφήνεια την υποχρέωση του περιοδικού ελέγχου της ακρίβειας βαθμονόμησης.

HEINE εγκαινιάζει μια νέα σειρά διαγνωστικών οργάνων λυχνίας LED και ορίζει ένα νέο πρότυπο για την εξαιρετική τεχνολογία LED ποιότητας HEINE.