Με τόσα πολλά ωτοσκόπια για να διαλέξετε, ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός μοντέλου των 25 ευρώ και ενός που κοστίζει δέκα φορές παραπάνω, αν όχι περισσότερο;
Διαβάστε μέχρι το τέλος, γιατί η περίληψή μας περιέχει έναν παράγοντα που συχνά παραβλέπεται και θα μπορούσε να κάνει τεράστια διαφορά στην επιλογή σας.

Είτε μια ζύγιση αφορά σε νοσοκομειακό περιβάλλον, είτε σε ιδιωτικό ιατρείο, είτε στο σπίτι, η γκάμα βρεφικών ζυγαριών Seca, εξασφαλίζει ζύγιση και αξιολόγηση με ακρίβεια ιατροτεχνολογικού προϊόντος.

Τα νέα χωνάκια (tips) ωτοσκοπίων Heine AllSpec είναι κατασκευασμένα από εξ’ ολοκλήρου ανακυκλωμένο πλαστικό.

H HEINE είναι ο πρώτος, παγκοσμίως, κατασκευαστής, που κατάφερε να εφαρμόσει μια διαδικασία ανακύκλωσης για τα χωνάκια ωτοσκοπίων μιας χρήσης. Μια δύσκολη πρόκληση, καθώς ισχύουν ιδιαίτερα αυστηροί κανονισμοί για προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με ασθενείς κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης.

Τα πρότυπα FFP2/N95/KN95 είναι παρόμοια/ισάξια μεταξύ τους και οι αγοραστές θα πρέπει να αναζητούν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές αναπνευστικής ασφάλειας πριν επιλέξουν έναν αναπνευστήρα ή να επικοινωνήσουν με τους τοπικούς φορείς δημόσιας υγείας για συμβουλές σχετικά με το τι είναι αποδεκτό σε μια συγκεκριμένη χώρα/περιοχή.

Κατευθυντήριες οδηγίες με συστάσεις σε γιατρούς πρωτοβάθμιας φροντίδας για τη διαχείριση της μη επιπλεγμένης οξείας μέσης ωτίτιδας σε παιδιά ηλικίας 2 μηνών έως 12 ετών.

Η Προπόνηση Εισπνευστικής Μυϊκής Ενδυνάμωσης αυξάνει τις αθλητικές επιδόσεις, βελτιώνει την ενδοθηλιακή λειτουργία, μειώνει την αρτηριακή πίεση & ενισχύει την αντοχή και την εγκεφαλική λειτουργία.

Η Welch Allyn, Inc. (εταιρεία Hillrom) εξέδωσε επιστολή ενημέρωσης για τον πιθανό κίνδυνο υπερθέρμανσης του άκρου του αισθητήρα Braun ThermoScan PRO 6000 από ενδεχόμενη διείσδυση υγρού. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει όλα τα θερμόμετρα PRO 6000.

Μια μελέτη από τους Smith et al. που δημοσιεύτηκε στο Obesity εξέτασε τις επιδράσεις της συμπλήρωσης πρωτεΐνης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με παχυσαρκία που υποβλήθηκαν σε διαιτητικό πρόγραμμα απώλειας βάρους.