Η αγορά ιατρικού ρουχισμού υψηλής τεχνολογίας είναι μια επένδυση που αξίζει τον κόπο. Η εγγύηση της ποιότητας και της μακροζωίας τους δικαιολογεί και ξεπληρώνει το κόστος τους. Μια ποιοτική στολή προάγει την ψυχική ηρεμία του επαγγελματία υγείας, των συναδέλφων του και των ασθενών.

Τα Βακτηριακά Ιικά Φίλτρα GVS SpiroGuard χρησιμοποιούν ένα ηλεκτροστατικά φορτισμένο υλικό για να παγιδεύουν βακτήρια και ιούς (συμπεριλαμβανομένης της φυματίωσης, του MRSA και της γρίπης) με επικυρωμένη απόδοση αποφυγής διασταυρούμενης μόλυνσης κατά 99,999%.

Η μόδα δεν αφορά μόνο στο επίσημο ή casual ντύσιμο. Μπορείς να δείχνεις όμορφη και υπέροχη και μέσα στην στολή σου τηρώντας παράλληλα τα όρια της νοσοκομειακής πολιτικής.
Πάνε οι μέρες που φαινόσουν απρόσωπη στην εργασία σου. Μπορείς να είσαι πλέον κομψή κάθε στιγμή.

Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά χωρίς να χρειάζεται να δώσετε υποσχέσεις; Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να γιορτάσετε τη ζωή σας όπως είναι και να προχωρήσετε προς τους στόχους σας με αυτοπεποίθηση;

Ανεξάρτητα από το τι λένε οι διαφημιστές, τα περιοδικά, οι ταινίες ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει η απόλυτη ομορφιά που ταιριάζει σε όλους.

Με τόσα πολλά ωτοσκόπια για να διαλέξετε, ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός μοντέλου των 25 ευρώ και ενός που κοστίζει δέκα φορές παραπάνω, αν όχι περισσότερο;
Διαβάστε μέχρι το τέλος, γιατί η περίληψή μας περιέχει έναν παράγοντα που συχνά παραβλέπεται και θα μπορούσε να κάνει τεράστια διαφορά στην επιλογή σας.

Είτε μια ζύγιση αφορά σε νοσοκομειακό περιβάλλον, είτε σε ιδιωτικό ιατρείο, είτε στο σπίτι, η γκάμα βρεφικών ζυγαριών Seca, εξασφαλίζει ζύγιση και αξιολόγηση με ακρίβεια ιατροτεχνολογικού προϊόντος.

Τα νέα χωνάκια (tips) ωτοσκοπίων Heine AllSpec είναι κατασκευασμένα από εξ’ ολοκλήρου ανακυκλωμένο πλαστικό.

H HEINE είναι ο πρώτος, παγκοσμίως, κατασκευαστής, που κατάφερε να εφαρμόσει μια διαδικασία ανακύκλωσης για τα χωνάκια ωτοσκοπίων μιας χρήσης. Μια δύσκολη πρόκληση, καθώς ισχύουν ιδιαίτερα αυστηροί κανονισμοί για προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με ασθενείς κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης.