Με την πανδημία του κορονοϊού παγκοσμίως, είναι κατανοητό ότι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλειά τους.
Σε μια σειρά ανάρτησεων θα δούμε τη διαφορά μεταξύ των διαφορετικών τύπων μασκών όπως οι N95, FFP2 / FFP3 κλπ.

Οι ανθρωποζυγοί & οι βρεφοζυγοί είναι σημαντικό να απολυμαίνονται στην ιατρική πράξη προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα της επιμόλυνσης.

Η καινούρια ζυγαριά Seca 777 έρχεται για να εμπλουτίσει τη σειρά των επαγγελματικών ζυγών με το νέο αυτό μοντέλο, με νέα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα!

Πριν κολλήσετε τα ηλεκτρόδια κι επιλέξετε το πρόγραμμα που προτιμάτε, αξίζει να δούμε πως λειτουργεί η ηλεκτρική διέγερση των μυών (EMS).

Μελέτες έχουν δείξει ότι μια διατροφή πολύ χαμηλή σε υδατάνθρακες και υψηλή σε λιπαρά προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην απώλεια βάρους, τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και τη μακροζωία.

Το Εικονικό Περιβάλλον συναντά την Πραγματικότητα!

Ότι ανταλλακτικό και εάν χρειαστείτε μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα μας στην Αγ. Θωμά 22, Αθήνα ή στην Ιπποκράτους 142, Σπάτα.

Η συσκευή μέτρησης αναπνευστικών μυών MicroRPM είναι μια απλή στη χρήση συσκευή η οποία εμφανίζει γρήγορα και με ακρίβεια τη δύναμη αυτής της ζωτικής ομάδας μυών, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση της αναπνευστικής κατάστασης.