Άρθρα

Η εταιρεία μας συμμετέχει ως χορηγός & εκθέτης στο 15ο Συνέδριο Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής που θα διεξαχθεί στις 20-23 Σεπτεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Porto Palace.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής μας, η διατροφή μας επηρεάζει άμεσα την υγεία μας. Για να λειτουργήσουν σωστά τα σώματά μας, οι διατροφικές μας συνήθειες πρέπει να είναι ισορροπημένες και να βασίζονται στις ανάγκες μας, να είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη απειλούνται συχνά από την επιπλοκή του «διαβητικού ποδιού» . Κάθε μισό λεπτό, κάπου στον κόσμο, πραγματοποιείται ένας ακρωτηριασμός εξαιτίας αυτής της σοβαρής επιπλοκής.

Η μαιευτική είναι ένα από τα παλαιότερα επαγγέλματα στον κόσμο. Η προέλευσή της μπορεί να ανιχνευθεί αρκετές χιλιετίες στην αρχαία Αίγυπτο. Σήμερα, το προφίλ της εργασίας έχει γίνει εξαιρετικά εξειδικευμένο.

Η θεραπεία με Ιοντοφόρεση συνεχούς (GS), ή παλμικού ρεύματος (PS) είναι μια διεθνώς επιστημονικά αναγνωρισμένη διαδικασία θεραπείας, η οποία είναι γνωστή εδώ και χρόνια και χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της υπερίδρωσης παλαμών, πελμάτων και μασχαλών. Επιτυγχάνεται αποτελεσματικότερα με τη βοήθεια της συσκευής Ιοντοφόρεσης Dr.Hönle Ιdromed 5 .

Η εταιρεία μας, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού οίκου Heine, κατασκευαστή των κορυφαίων Δερματοσκοπίων DELTA 20T, NC2 & iC1 θα βρίσκεται στο 5° Παγκόσμιο Συνέδριο Δερματοσκόπησης στις εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής, από τις 14 έως και τις 16 Ιουνίου .

Ο seca mBCA είναι αποδεδειγμένo διαγνωστικό εργαλείο για τη μείωση του βάρους. Με τη χρήση της ανάλυσης βιοεμπέδησης, η συσκευή μπορεί να καθορίσει τη σύνθεση του σώματος γρήγορα και μη επεμβατικά.

Ο seca mBCA είναι η μόνη συσκευή ΒΙΑ που διαθέτει κατηγοριοποίηση Ιατροτεχνολογικού Μηχανήματος με συγκριτικές του «Χρυσού Κανόνα» (MRI & DEXA) μελέτες. Ακόμα και οι μικρότερες αλλαγές στη σύνθεση του σώματος μπορούν να ανιχνευθούν, γεγονός που κάνει πολύ πιο εύκολη την επιλογή της σωστής θεραπείας.