Άρθρα

Όπως γνωρίζουμε όλες οι γυναίκες, ο εμμηνορροϊκός κύκλος μας μπορεί πραγματικά να γίνει προβληματικός, καθώς επηρεάζει σημαντικά τις καθημερινές μας δραστηριότητες – ειδικά εάν υποφέρουμε από δυσμηνόρροια (πόνους περιόδου)

Το σπλαχνικό λίπος είναι λίπος που αποθηκεύεται γύρω από διάφορα σημαντικά όργανα στη κοιλιακή χώρα, όπως το ήπαρ, το πάγκρεας και τα έντερα.

Η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού με τα σωστά χαρακτηριστικά είναι πρώτιστης σημασίας σε κάθε ιατρείο. Από τον κανόνα αυτό δεν εξαιρούνται βέβαια ούτε οι συσκευές καταγραφής της ανθρώπινης θερμοκρασίας, μια παραμέτρου που μερικές φορές η σπουδαιότητά της παραβλέπεται.

Αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία υγείας, ακόμα και για προσωπική χρήση ύστερα από συμβουλή του θεραπευτή σας.

Ένας ολόκληρος μη αντιληπτός ‘’κόσμος μικροβίων ‘’ συχνάζει σε κάθε επιφάνεια του ιατρείου σας.

Ο συνδυασμός του Μετωπιαίου Φωτισμού ML4 LED με το φορητό τροφοδοτικό mPack UNPLUGGED και τις μεγεθυντικές λούπες 2.5x είναι ιδανικός για τις απαιτήσεις φωτεινότητας & εύρους οπτικού πεδίου που προτιμώ.

Αναφορά Χρήστη Dr. Timm Schmidt-Mertens, (Επικεφαλής Χειρουργός)
Ιανουάριος 2019

Η πολυμερής και πολυδιάστατη προσέγγιση της παχυσαρκίας τόσο ως προς τις επιπλοκές της στην υγεία του ανθρώπου, όσο και οι κοινωνικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της, θα πρέπει να αναλυθούν και να συζητηθούν.

H θεραπεία με TENS δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και αν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή.