Άρθρα

Η μαιευτική είναι ένα από τα παλαιότερα επαγγέλματα στον κόσμο. Η προέλευσή της μπορεί να ανιχνευθεί αρκετές χιλιετίες στην αρχαία Αίγυπτο. Σήμερα, το προφίλ της εργασίας έχει γίνει εξαιρετικά εξειδικευμένο.

Η θεραπεία με Ιοντοφόρεση συνεχούς (GS), ή παλμικού ρεύματος (PS) είναι μια διεθνώς επιστημονικά αναγνωρισμένη διαδικασία θεραπείας, η οποία είναι γνωστή εδώ και χρόνια και χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της υπερίδρωσης παλαμών, πελμάτων και μασχαλών. Επιτυγχάνεται αποτελεσματικότερα με τη βοήθεια της συσκευής Ιοντοφόρεσης Dr.Hönle Ιdromed 5 .

Η εταιρεία μας, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού οίκου Heine, κατασκευαστή των κορυφαίων Δερματοσκοπίων DELTA 20T, NC2 & iC1 θα βρίσκεται στο 5° Παγκόσμιο Συνέδριο Δερματοσκόπησης στις εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής, από τις 14 έως και τις 16 Ιουνίου .

Ο seca mBCA είναι αποδεδειγμένo διαγνωστικό εργαλείο για τη μείωση του βάρους. Με τη χρήση της ανάλυσης βιοεμπέδησης, η συσκευή μπορεί να καθορίσει τη σύνθεση του σώματος γρήγορα και μη επεμβατικά.

Ο seca mBCA είναι η μόνη συσκευή ΒΙΑ που διαθέτει κατηγοριοποίηση Ιατροτεχνολογικού Μηχανήματος με συγκριτικές του «Χρυσού Κανόνα» (MRI & DEXA) μελέτες. Ακόμα και οι μικρότερες αλλαγές στη σύνθεση του σώματος μπορούν να ανιχνευθούν, γεγονός που κάνει πολύ πιο εύκολη την επιλογή της σωστής θεραπείας.

Η εταιρεία μας συμμετέχει ως χορηγός και εκθέτης στο 56ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην, πάντα, όμορφη Χαλκιδική, στο ξενοδοχείο Athos Palace, στις 25-27 Μαΐου 2018.

Η εταιρεία μας συμμετέχει ως χορηγός και εκθέτης στο 12ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας που πραγματοποιείται στις 11 με 13 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (11 Μαΐου) και στο Ξενοδοχείο Lazart στις 12 και 13 Μαΐου.

Η εταιρεία μας συμμετέχει ως χορηγός και εκθέτης στο 12ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας που πραγματοποιείται 1 με 3 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα.