Στα δερματοσκόπια HEINE DELTA 30 και DELTAone απονεμήθηκε το βραβείο καινοτόμου και πρωτοποριακού σχεδιασμού GOOD DESIGN® 2020 στην κατηγορία «Medical».

Οι αναπνευστικοί μύες σας είναι όπως κάθε άλλος μυς. Έτσι, όπως ακριβώς θα εκπαιδεύατε δικέφαλους. τρικέφαλους κλπ για να έχετε καλύτερη αντοχή και δύναμη σε ένα συγκεκριμένο άθλημα ή δραστηριότητα, το ίδιο καλά μπορείτε να αναπτύξετε τους αναπνευστικούς μύες σας για να βελτιώσετε τη δύναμη και την αντοχή τους.

Το ShotBlocker® χάρη στο σχεδιασμό του διεγείρει ταυτόχρονα ένα ικανό αριθμό νευρικών ινών στο σημείο του εμβολιασμού με αποτέλεσμα την δραστική μείωση του πόνου από την βελόνα.

Μετά από σχολαστική ανάλυση σχετικά με τον κίνδυνο μετάδοσης COVID-19 κατά τη διεξαγωγή δοκιμών αναπνοής (σπιρομέτρηση, μέτρηση αερίων στην αναπνοή κλπ), ο κυβερνητικός οργανισμός της Δημόσιας Υγείας στην Αγγλία (PHE) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος μετάδοσης ιών COVID-19 μέσω των σχετικών συσκευών μέτρησης είναι ελάχιστος.

Εδώ θα απαντήσετε ότι απορία έχετε για τις μάσκες Cambridge Mask PRO.

Το Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων Υψηλής Ακρίβειας Jumper JPD-FR202 μετράει την θερμοκρασία με ιατρική/επαγγελματική ακρίβεια, μέσω της κροταφικής αρτηρίας από απόσταση περίπου 1-3cm, σε ένα μόλις δευτερόλεπτο.

Με την πανδημία του κορονοϊού παγκοσμίως, είναι κατανοητό ότι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλειά τους.
Σε μια σειρά ανάρτησεων θα δούμε τη διαφορά μεταξύ των διαφορετικών τύπων μασκών όπως οι N95, FFP2 / FFP3 κλπ.

Οι ανθρωποζυγοί & οι βρεφοζυγοί είναι σημαντικό να απολυμαίνονται στην ιατρική πράξη προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα της επιμόλυνσης.