Στο πρόβλημα της απόφραξης στην εντερική σίτιση, η Bionix προσφέρει το βοήθημα DeClogger. Το Bionix Feeding Tube Declogger είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εργαλείο καθαρισμού σχεδιασμένο για να καθαρίζει τους εντερικούς σωλήνες τροφοδοσίας. Διαθέτει σπείρωμα και ευέλικτο σχεδιασμό που του επιτρέπει να προσαρμόζεται στο σχήμα του σωλήνα τροφοδοσίας για να μειώνει τον κίνδυνο διάτρησης του σωλήνα. Διατίθεται σε πέντε διαφορετικά μήκη και χρώματα για τον καθαρισμό κάθε τύπου σωλήνων σίτισης.

Το αποτέλεσμα της εντατικής έρευνας των Erich Rasche και Franz Morell (MO-RA) ήταν μια τεχνολογία που μπορεί να καταγράψει τις ταλαντώσεις του σώματος, να τις αναλύσει, να τις διορθώσει και να τις επιστρέψει στο σώμα σε προσαρμοσμένη μορφή. Αυτή ήταν η γέννηση της κλασικής θεραπείας βιοσυντονισμού, της μεθόδου του MORA.

Το πόσο γρήγορα αναπτύσσει μυϊκό ιστό ένα άτομο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Πρώτα απ' όλα, η σωματική δραστηριότητα είναι το πιο σημαντικό ερέθισμα για την ανάπτυξη. Η υπερτροφία των μυών συμβαίνει μόνο όταν ο μυς ασκείται τακτικά. Εκτός από την προπόνηση, η διατροφή παίζει βασικό ρόλο.

Το Βοήθημα Κατάποσης Περιορισμού Όγκου SafeStraw της Bionix® λειτουργεί ως ένα "ασφαλές καλαμάκι" και επιτρέπει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να διαχειρίζονται με ασφάλεια τον όγκο των υγρών κατάποσης και να βοηθήσουν στη μείωση της εισρόφησης σε ασθενείς με στοματοκινητική δυσλειτουργία (λόγω π.χ εγκεφαλικού κλπ).

Τα αποτελέσματα δημοσιευμένης μελέτης σε κολυμβητές έδειξαν ότι οι παράμετροι της αναπνευστικής λειτουργίας, η έκταση του θώρακα, η δύναμη & αντοχή των αναπνευστικών μυών και οι επιδόσεις, βελτιώθηκαν μόνο στην ομάδα που ακολουθούσε επιπλέον πρόγραμμα ενδυνάμωσης των αναπνευστικών μυών.

Στα δερματοσκόπια HEINE DELTA 30 και DELTAone απονεμήθηκε το βραβείο καινοτόμου και πρωτοποριακού σχεδιασμού GOOD DESIGN® 2020 στην κατηγορία «Medical».

Οι αναπνευστικοί μύες σας είναι όπως κάθε άλλος μυς. Έτσι, όπως ακριβώς θα εκπαιδεύατε δικέφαλους. τρικέφαλους κλπ για να έχετε καλύτερη αντοχή και δύναμη σε ένα συγκεκριμένο άθλημα ή δραστηριότητα, το ίδιο καλά μπορείτε να αναπτύξετε τους αναπνευστικούς μύες σας για να βελτιώσετε τη δύναμη και την αντοχή τους.

Το ShotBlocker® χάρη στο σχεδιασμό του διεγείρει ταυτόχρονα ένα ικανό αριθμό νευρικών ινών στο σημείο του εμβολιασμού με αποτέλεσμα την δραστική μείωση του πόνου από την βελόνα.