Καθώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ακράτειας με πολλές διαφορετικές αιτίες, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές ιατρικής θεραπείας διαθέσιμες, επομένως είναι σημαντικό να λάβετε μια σωστή διάγνωση επισκεπτόμενοι τον επαγγελματία υγείας σας.

Όταν κάνετε microneedling υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η ασφάλεια της θεραπείας σας, να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη του microneedling και η αποτελεσματικότητά του.

Το στυλό μεσοθεραπείας Dr. Pen είναι μια αυτόματη συσκευή συστήματος microneedling. Η χρήση των στυλό μεσοθεραπείας Dr. Pen είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιλογή της βελόνας. Πριν από την επιλογή της βελόνας microneedle, ας εξηγήσουμε πρώτα τον μηχανισμό δράσης της ηλεκτρικής βελόνας microneedle στο ανθρώπινο σώμα, ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε καλύτερα την κατάλληλη βελόνα.

Οι συσκευές Uniglo & Uniwand Beauty Therapy της TensCare διαθέτουν ένα ειδικό πρόγραμμα μικρορεύματων για το πρόσωπο. Παρόμοια με την Ηλεκτρική Μυϊκή Διέγερση (EMS), η τακτική χρήση είναι σημαντική για να δείτε και να διατηρήσετε τα αποτελέσματα.
Σε αντίθεση με την Ηλεκτρική Μυϊκή Διέγερση (EMS), δεδομένου ότι τα μικρορεύματα παρέχουν πολύ χαμηλόα ρεύματα ηλεκτρισμού, συχνά δεν προκαλούν καμία αίσθηση ή μόνο ένα απαλό μυρμήγκιασμα.

Οι συσκευές TENS (Διαδερμική Ηλεκτρική Διέγερση Νεύρων) είναι αποτελεσματικά εργαλεία ανακούφισης από τον πόνο των ημικρανιών όπου μέσω ενός ήπιου ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από το σώμα μέσω ηλεκτροδίων που συνδέονται στο δέρμα, ανακουφίζουν από τις ημικρανίες γρήγορα και φυσικά.
Η TensCare κυκλοφόρησε τη νέα συσκευή Mynd Migraine Relief (Συσκευή Θεραπείας Ημικρανιών) η οποία έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στη θεραπεία και την πρόληψη των ημικρανιών.

Η ιδέα πίσω από τις κάλτσες συμπίεσης είναι να μειώνουν τη δυσφορία κατά τη διάρκεια της άσκησης και να προάγουν την αποκατάσταση. Έχουν κερδίσει τον κόσμο του τρεξίματος τόσο στους κορυφαίους αθλητές όσο και στους αθλητές αναψυχής.

Η αγορά ιατρικού ρουχισμού υψηλής τεχνολογίας είναι μια επένδυση που αξίζει τον κόπο. Η εγγύηση της ποιότητας και της μακροζωίας τους δικαιολογεί και ξεπληρώνει το κόστος τους. Μια ποιοτική στολή προάγει την ψυχική ηρεμία του επαγγελματία υγείας, των συναδέλφων του και των ασθενών.

Τα Βακτηριακά Ιικά Φίλτρα GVS SpiroGuard χρησιμοποιούν ένα ηλεκτροστατικά φορτισμένο υλικό για να παγιδεύουν βακτήρια και ιούς (συμπεριλαμβανομένης της φυματίωσης, του MRSA και της γρίπης) με επικυρωμένη απόδοση αποφυγής διασταυρούμενης μόλυνσης κατά 99,999%.