Η Welch Allyn, Inc. (εταιρεία Hillrom) εξέδωσε επιστολή ενημέρωσης για τον πιθανό κίνδυνο υπερθέρμανσης του άκρου του αισθητήρα Braun ThermoScan PRO 6000 από ενδεχόμενη διείσδυση υγρού. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει όλα τα θερμόμετρα PRO 6000.

Μια μελέτη από τους Smith et al. που δημοσιεύτηκε στο Obesity εξέτασε τις επιδράσεις της συμπλήρωσης πρωτεΐνης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με παχυσαρκία που υποβλήθηκαν σε διαιτητικό πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Η καλή φυσική κατάσταση στο επίκεντρο της δημόσιας πολιτικής και της πολιτικής για την υγεία.
Το #Medicalfitness είναι πιο σημαντικό από ποτέ και ελπίζουμε τώρα να λαμβάνει την προσοχή που του αξίζει!

Στο πρόβλημα της απόφραξης στην εντερική σίτιση, η Bionix προσφέρει το βοήθημα DeClogger. Το Bionix Feeding Tube Declogger είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εργαλείο καθαρισμού σχεδιασμένο για να καθαρίζει τους εντερικούς σωλήνες τροφοδοσίας. Διαθέτει σπείρωμα και ευέλικτο σχεδιασμό που του επιτρέπει να προσαρμόζεται στο σχήμα του σωλήνα τροφοδοσίας για να μειώνει τον κίνδυνο διάτρησης του σωλήνα. Διατίθεται σε πέντε διαφορετικά μήκη και χρώματα για τον καθαρισμό κάθε τύπου σωλήνων σίτισης.

Το αποτέλεσμα της εντατικής έρευνας των Erich Rasche και Franz Morell (MO-RA) ήταν μια τεχνολογία που μπορεί να καταγράψει τις ταλαντώσεις του σώματος, να τις αναλύσει, να τις διορθώσει και να τις επιστρέψει στο σώμα σε προσαρμοσμένη μορφή. Αυτή ήταν η γέννηση της κλασικής θεραπείας βιοσυντονισμού, της μεθόδου του MORA.

Το πόσο γρήγορα αναπτύσσει μυϊκό ιστό ένα άτομο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Πρώτα απ' όλα, η σωματική δραστηριότητα είναι το πιο σημαντικό ερέθισμα για την ανάπτυξη. Η υπερτροφία των μυών συμβαίνει μόνο όταν ο μυς ασκείται τακτικά. Εκτός από την προπόνηση, η διατροφή παίζει βασικό ρόλο.

Το Βοήθημα Κατάποσης Περιορισμού Όγκου SafeStraw της Bionix® λειτουργεί ως ένα "ασφαλές καλαμάκι" και επιτρέπει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να διαχειρίζονται με ασφάλεια τον όγκο των υγρών κατάποσης και να βοηθήσουν στη μείωση της εισρόφησης σε ασθενείς με στοματοκινητική δυσλειτουργία (λόγω π.χ εγκεφαλικού κλπ).

Τα αποτελέσματα δημοσιευμένης μελέτης σε κολυμβητές έδειξαν ότι οι παράμετροι της αναπνευστικής λειτουργίας, η έκταση του θώρακα, η δύναμη & αντοχή των αναπνευστικών μυών και οι επιδόσεις, βελτιώθηκαν μόνο στην ομάδα που ακολουθούσε επιπλέον πρόγραμμα ενδυνάμωσης των αναπνευστικών μυών.