Η καινούρια ζυγαριά Seca 777 έρχεται για να εμπλουτίσει τη σειρά των επαγγελματικών ζυγών με το νέο αυτό μοντέλο, με νέα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα!

Πριν κολλήσετε τα ηλεκτρόδια κι επιλέξετε το πρόγραμμα που προτιμάτε, αξίζει να δούμε πως λειτουργεί η ηλεκτρική διέγερση των μυών (EMS).

Μελέτες έχουν δείξει ότι μια διατροφή πολύ χαμηλή σε υδατάνθρακες και υψηλή σε λιπαρά προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην απώλεια βάρους, τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και τη μακροζωία.

Το Εικονικό Περιβάλλον συναντά την Πραγματικότητα!

Ότι ανταλλακτικό και εάν χρειαστείτε μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα μας στην Αγ. Θωμά 22, Αθήνα ή στην Ιπποκράτους 142, Σπάτα.

Η συσκευή μέτρησης αναπνευστικών μυών MicroRPM είναι μια απλή στη χρήση συσκευή η οποία εμφανίζει γρήγορα και με ακρίβεια τη δύναμη αυτής της ζωτικής ομάδας μυών, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση της αναπνευστικής κατάστασης.

Τα ζωτικά σημεία αποτελούν ένα σύνολο μετρήσεων, αναγκαίων για τη γενική κλινική εικόνα του ασθενούς, ώστε να καθοριστεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Η εξαιρετική ποιότητα δεν είναι το μόνο που προσφέρει το στηθοσκόπιο Littmann Classic III!